Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα με φορητό - Vista Home prem.


reinel

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παίδες σορρυ αλλά δεν ξέρω αν έχει γίνει κάποιο αντίστοιχο ποστ που να αναφέρει το πρόβλημα μου οπότε συγχωρέστε με που έκανα καινούριο αν όντως είναι έτσι

Πήρα πριν κάποιες μέρες ένα notebook με vista home premium preinstalled το χρησιμοποιούσα 1-2 μέρες και σε κάποια φάση όταν το bootara παρατήρησα ότι είχα πρόβλημα στο να χρησιμοποιήσω κάποια απλά πράγματα όπως για παράδειγμα τα properties από το MyComputer το οποίο κάνοντας δεξί κλικ και πατώντας μου άνοιγε στιγμιαία και έκλεινε, επίσης κάποια features του control panel πχ account management δεν ανταποκρίνονταν καθόλου στην εκτέλεση τους. Μαζί όλα αυτά με κάποια ακόμα παρόμοια συμπτώματα με οδήγησαν στο να το κάνω reset από το utility του υπολογιστή περνώντας πάλι το λειτουργικό αφού έκανα μία σύντομη αλλά άκαρπη έρευνα στο Google και εφ όσον δεν παραμετροποίησα πολλά πράγματα. Μετά από 2-3 μέρες που ήταν όλα οκ το άφησα να κάνει win-update και με το που τα έκανε install πονηρεύτηκα μήπως έφταιγε αυτό και την προηγούμενη φορά και το δοκίμασα πριν κάνω οτιδήποτε άλλο , (μιας και σε παλιότερες εκδόσεις των windows έχω βιώσει λογής παράλογα προβλήματα ύστερα από windows updates )και μου κάνει πάλι τα ίδια. Έχει κανείς υπόψη του τι μπορεί να συμβαίνει και ίσως κάποια λύση? Δυστυχώς έχω περιορισμένο χρόνο αυτές τις μέρες για να το ψάξω στα 1000 windows support forums και είπα μήπως κάποιο αλάνι έχει ήδη βγάλει κάποια άκρη. Όπως και να έχει ευχαριστώ για το χρόνο σας που το διαβάσατε.

 

Κάποιες λεπτομέρειες έχω το MSI ex300 – visa home premium – και τζόγαρα στην ελληνική έκδοση τους.

Με εκτίμηση στα αλάνια που δεν κοιμούνται ποτέ!

 

Ανδρέας.

Δημοσ.

1) Κάνεις ένα print-out το άνωθεν post

 

2) Πηγαίνεις το μηχάνημα όπως είναι στο support της αντιπροσωπείας

 

3) Τους αφήνεις να κόψουν το λαιμό τους να βρουν λύση και εκμεταλλεύεσαι το support που έχεις πληρώσει.

 

4) Δες και κατά πόσο έχεις δικαίωμα να ζητήσεις επιστροφή χρημάτων και να αγοράσεις κάτι άλλο.

Δημοσ.

Έψαξα και βρήκα διάφορα ποστ πάνω στο θέμα σε αρκετά φόρουμ.

Έχει να κάνει με το Software Licensing service των vista.

αφού τα συμπτώματα που αναφέρονται είναι ολόιδια με τα δικά μου,

δεν βγάζω άκρη με το όλο σκηνικό αφού νευρίασα τόσο πολύ, έχοντας ξοδέψει πιο πολλές

ώρες από τότε που πήρα το notebook για να λύσω το πρόβλημα παρά να το χαρώ η να το χρησιμοποιήσω για τις δουλείες μου, αν κάποιος έχει βγάλει άκρη και μπορέσει να βοηθήσει τον ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Διαφορετικά πάω για reset το λειτουργικό πάλι αλλά θα κλείσω τα update αν είναι να μου πρήζει τα @@ αντί να με βοηθάει η MS.

 

Κάποια links απο τα φόρουμ που ασχολήθηκαν με το θέμα

http://social.microsoft.com/Forums/en-US/tabspace/thread/91fb2ad0-758f-4bfc-a550-628395f09700/

http://forums.nvidia.com/lofiversion/index.php?t44029.html

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

  • Δημιουργία νέου...