Προς το περιεχόμενο

Toshiba Qosmio F50-10B

clevercitizen

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ένας φίλος μου ζήτησε να του βρώ ένα καλό λαπτοπ. Μετά από έρευνα κατέληξα στο Toshiba Qosmio F50-10B

Τι λέτε? Αξίζει? To θέλει για νορμάλ εργασίες + κανένα flight simulator πού και πού. Ήταν έτοιμος να πάρει κάτι τέτοιο αλλά ευτυχώς τον πρόλαβα:P Έψαχνα κάτι σε dell αλλά δε βρήκα κάτι:/. Επίσης asus δε θα με χάλαγε....

Έχει κανείς καμία άλλη αντίστοιχη πρόταση? 15-17 ίντσες και μή δω τπτ acer ok?

Ευχαριστώ!

Δημοσ.
Το καλύτερο value for money 17άρι της αγοράς.

Κορυφαία ποιότητα κατασκευής και επιδόσεις desktop πολύ καλύτερο από το Toshiba.

HP 8710w (KE192EA)

Ελαφρώς χειρότερη κάρτα γραφικών, 17άρα οθόνη= μεγαλύτερη κατανάλωση ενέργειας, δυσκολία μεταφοράς-μεγαλύτερο βάρος. -400gb χωρητικότητας.

Απ την άλλη -500 euro, ταχύτερος επεξεργαστής, 3 χρόνια εγγύηση, windows xp.

......

Δεν ξέρω γτ αλλά επιμένω στο toshiba.

p.s. Τα χρήματα δεν είναι πρόβλημα...

Δημοσ.
Ελαφρώς χειρότερη κάρτα γραφικών, 17άρα οθόνη= μεγαλύτερη κατανάλωση ενέργειας, δυσκολία μεταφοράς-μεγαλύτερο βάρος. -400gb χωρητικότητας.

......

Απ'ολα αυτα που εγραψες μονο για το βαρος εχεις δικιο, αλλα και παλι 500gr διαφορα δεν νομιζω να ειναι και τοσο μεγαλη.

Οσο για την καρτα γραφικων η Quadro FX 3600M πιανει 8500 στο 3dmark06 με τους καταλληλους drivers ενω η GeForce 9700M GTS πιανει 7800.

Μην την ψαχνεις φιλε μου η διαφορα σ'αυτα τα 2 laptop ειναι τεραστια.

Δημοσ.

Δεν ξέρω γιατί αλλά εμένα κάτι μου βρωμάει.

Δεν έχω και την καλύτερη άποψη απο hp. Πρόσφατα ένας γνωστός μου ξέμεινε απο λάπτοπ 1+ μήνα γιατί κάηκε η κάρτα γραφικών. Δε θυμάμαι μοντέλο αλλά θα το ψάξω λίγο.

Anyway, θέλω να ακούσω και άλλες προτάσεις.

Ευχαριστώ!

Δημοσ.
Δεν ξέρω γιατί αλλά εμένα κάτι μου βρωμάει.

Δεν έχω και την καλύτερη άποψη απο hp. Πρόσφατα ένας γνωστός μου ξέμεινε απο λάπτοπ 1+ μήνα γιατί κάηκε η κάρτα γραφικών. Δε θυμάμαι μοντέλο αλλά θα το ψάξω λίγο.

Anyway, θέλω να ακούσω και άλλες προτάσεις.

Ευχαριστώ!

Μην μπερδευεις τα pavilion με τα compaq.

Ειναι η μερα με τη νυχτα.

Αν ψαχνεις για 17αρι δε θα σου προτεινει καποιος κατι αλλο.

Δημοσ.
Ελαφρώς χειρότερη κάρτα γραφικών.

H Quadro FX 3600M έχει καλύτερα bench...δεν έχω καταλάβει γιατί το notebookcheck την βάζει χαμηλότερα στη λίστα του από πιο αδύναμες κάρτες...

17άρα οθόνη= μεγαλύτερη κατανάλωση ενέργειας, δυσκολία μεταφοράς-μεγαλύτερο βάρος

Εδώ είναι θέμα προτεραιοτήτων. Ως 17'' ζήτησες :-) Πάντως το ΗΡ έρχεται με 8 cell μπαταρία αλλά με τέτοια specs εντάξει... δεν είναι και για συγκρίσεις με netbook, αλλά φαντάζομαι ότι αν η αυτονομία είναι θέμα λάθος κατηγορία κοιτάμε είτε είναι το HP είτε το Toshiba.

-400gb χωρητικότητας.

Σωστός αλλά έρχεται με σκληρό στις 7200 στροφές. Με 100 ευρώ αγοράζεις έναν 640GB εξωτερικό για τα multimedia αρχεία.

Το πιο σημαντικό κατά τη γνώμη μου είναι η διαφορά στην ποιότητα κατασκευής, η ματ οθόνη (1680 x 1050) ε και ναι τα -600 ευρώ (ή -500 αν αγοράσεις έναν εξωτερικό) δύσκολα περνάνε απαρατήρητα ακόμα και αν τα χρήματα δεν είναι πρόβλημα.

Πέραν του χρηματικού το ΗΡ είναι απλά ανωτερης κατηγορίας φορητός. Στεγνά.

Τεσπα. Για να μην το κουράσουμε ρίξε μια ματιά στο θέμα που υπάρχει εδώ. Εχει πέσει πολύ προπαγάνδα στο συγκεκριμένο και όχι αδικα.

Τώρα για εναλλακτικές...από ότι φαίνεται μάλλον 15'' προτιμάτε, οπότε δεν παίζει κάτι άλλο με καλύτερες επιδόσεις. Αμα ήθελεις κάτι πιο ποιοτικό θα κοίταγες Thinkpad Τ61/ ή Dell Precision M4400 όμως δεν θα σε καλύπτουν στα games. Από Asus επίσης δεν παίζει κατι. Δεν έχω κατι άλλο στα υπόψην μου...χαιρετώ

Δημοσ.

Ομολογώ ότι διάβασα το αντίστοιχο topic για το 8710 και πείστηκα αρκετά. Μου κάνει εντύπωση το χαμηλό κόστος με τέτοιο hardware, γι'αυτό και ήμουν κάπως διστακτικός.

Κοίτα, για το θέμα προτεραιοτήτων που έθεσες, έχεις απόλυτο δίκιο. Εγώ εδώ και 4+ μήνες κάνω τη δουλειά μου με το 1000Η και έχω καταβολευτεί. Έχω να ανοίξω το fs xi2428 πάνω από μήνα...

Προσωπικά, πριν 1,5 χρόνο που πήγα να αγοράσω λάπτοπ είδα κάτι 17άρες οθόνες και τρόμαξα, δε με βόλεψαν καθόλου. Πιστεύω ότι από 16 ίντσες και πάνω πάμε σε desktop replacement. Το συγκεκριμένο όμως μηχανηματάκι είναι άκρως δελεαστικό(τιμή-χαρακτηριστικά). Αν υπήρχε σε 15.4 δε θα είχα κανένα δισταγμό να το αγοράσω και για τον εαυτό μου.

Μάλλον αυτό θα προτείνω και γώ. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια!

Δημοσ.
Ελαφρώς χειρότερη κάρτα γραφικών, 17άρα οθόνη= μεγαλύτερη κατανάλωση ενέργειας, ...

Ελαφρως καλυτερη καρτα γραφικων το hp compaq κ φυσικα μεγαλυτερη διαρκεια μπαταριας απο την αστεια που εχει το toshiba..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...