Προς το περιεχόμενο

Υδροψυξη και θερμοκρασιες

j11h

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

χαχαχαχαχαχα!!!!!

Και το αλλο,πες μου μια φορα που θα τρεχω κατι στο pc και θα ειναι κολλημενοι οι επεξεργαστες στο 100%!!!!γιατι οπως σου εστειλα και πριν φοτο στο full κολλανε οι sensors!!!!Πραγμα αδυνατον!

• Απαντ. 180
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Μην περιμενεις ποτε μα ποτε απο ιταλο να σου μιλησει αγγλικα.Δεν ειναι εδω οπως τον καλο ελληνα που ξερει 50 γλωσσες και μπορει να κανει το site του ακομη και στα κινεζικα.

Πανε στο αεροδρομιο του Μιλανου στις πληροφοριες και ρωτα τους κατι...Θα πεθανεις στα γελια με τα αγγλικα τους:cry::cry::cry:

Αληθεια η ιδανικη θερμοκρασια του νερου ποσο πρεπει να ειναι σε μια υδροψυξη περιπου?

τι να κάνεις εγώ δεν μπορώ να τους κατηγορήσω μόνο αγγλικά ξέρω και αυτά αρχίζω να τα ξεχνάω σιγά σιγά :P

με καλή υδρόψυξη πρέπει να είσαι το πολύ 10*C πάνω από την ambient temp σου σε idle σε load εξαρτάτε από πολλά και κυρίως από το ψυγείο σου και τους ανεμιστήρες αλλά σίγουρα καμιά 20-30αριά κάτω από όσο με καλό αέρα

μην βλέπεις τις μαλακίες τις thermalfake που λέει 20*C κάτω από νερό στο phase που παίζει χειρότερα από αέρα γιατί προφανώς λένε για το δικό τους νερό

χαχαχαχαχαχα!!!!!

Και το αλλο,πες μου μια φορα που θα τρεχω κατι στο pc και θα ειναι κολλημενοι οι επεξεργαστες στο 100%!!!!γιατι οπως σου εστειλα και πριν φοτο στο full κολλανε οι sensors!!!!Πραγμα αδυνατον!

στα Ελληνικά αν θες το γράφεις να καταλάβω τι θες να πεις ?

Δημοσ.

Το αλλο δεν μου το εξηγησες......πως γινεται να εχω panel που δειχνει οτι γινεται στο pc(θερμοκρασιες με σενσορες για gpu,cpu,mobo) και να δειχνουν οτι και στο everest?......

Δημοσ.
Ενταξει Vatos,οριστε το ss

assd.th.png

Τι λες;

λεω οτι είσαι οκ εσύ λίγο χάνει ο τρίτος πυρήνας σε idle αλλά load σωστά είσαι

ε και οι temps σου ok είναι ~ 45-45-38-40 σου έλεγε σε load οπότε κάνε ένα calibration στον Core 2 να δίνει σωστά γιατί τα λέει λίγο πιο χαμηλά από ότι είναι

o Core 0 είναι στην καλύτερη κατάσταση που μπορούσε να είναι

Το αλλο δεν μου το εξηγησες......πως γινεται να εχω panel που δειχνει οτι γινεται στο pc(θερμοκρασιες με σενσορες για gpu,cpu,mobo) και να δειχνουν οτι και στο everest?......

γιατί το διαβάζει από το bios αλλά το Core Temp διαβάζει μέσα από το cpu...

αν θες κάτι να δείς 100% load γιατί αυτο κατάλαβα από πριν τρέξε linpac

http://www.ultimate-filez.com/files/IntelBurnTest.zip

Δημοσ.
λεω οτι είσαι οκ εσύ λίγο χάνει ο τρίτος πυρήνας σε idle αλλά load σωστά είσαι

ε και οι temps σου ok είναι ~ 45-45-38-40 σου έλεγε σε load οπότε κάνε ένα calibration στον Core 2 να δίνει σωστά γιατί τα λέει λίγο πιο χαμηλά από ότι είναι

o Core 0 είναι στην καλύτερη κατάσταση που μπορούσε να είναι

γιατί το διαβάζει από το bios αλλά το Core Temp διαβάζει μέσα από το cpu...

Ο αισθητηρας ρε Vatos ειναι πανω στην cpu.....τον τοποθετησα με τα χερια μου...τι σχεση εχει το bios!!!!!!!!?

Δημοσ.

Ενταξει,θα κανω ενα calibration τον core 2 οπως μου ειπες.Παντως ανακουφιστηκα,πολυ.

Σε ευχαριστω για ακομα μια φορα vatos

Ο αισθητηρας ρε Vatos ειναι πανω στην cpu.....τον τοποθετησα με τα χερια μου...τι σχεση εχει το bios!!!!!!!!?

Mιλαμε για ψηφιακους αισθητηρες που βρισκονται μεσα στην cpu

Δημοσ.

τι λες μωρέ πρίν σου έγραψα για πιο λόγο υπάρχουν και τι διαβάζει το real temp διαβάζεις τι σου απαντάνε η προσπαθείς απλά να βρεις κάτι να πεις ?

το Bios έχει σχέση γιατί οτι διαβάζει το everest εκτός από τα Core 0 Core 1 ( που τα διαβάζει λάθος ) τα υπόλοιπα τα παίρνει από τους σενσορες που διαβάζει το bios το πανελ που λες δεν ξέρω τι έχεις αλλά αν είανι τις μιτρηκής και αυτό οτι του λέει το bios σου λέει και εσένα

Δημοσ.
Τι ψυξη εχεις???????Alex?????

Coolermaster v8 σε q6600-GO

τι λες μωρέ πρίν σου έγραψα για πιο λόγο υπάρχουν και τι διαβάζει το real temp διαβάζεις τι σου απαντάνε η προσπαθείς απλά να βρεις κάτι να πεις ?

Μαλλον προσπαθει να σε φτασει στα ποστ αποψε:lol:

Δημοσ.

χαχαχαχαχαχαχαχα!Οποτε η μετρηση που εκανα και αφου οι σενσορες ειναι κολλημενοι δεν περνουν σωστα τις τιμες των θερμοκρασιων!!!!!!!Ρε Vatos.....αποψε μου λες ν'αλλαξω cpu.............ψυξη και αν το συνεχισουμε ειμαι σιγουρος οτι θα μου πεις ν'αλλαξω και καρτα γραφικων.................

Δημοσ.

με καλή υδρόψυξη πρέπει να είσαι το πολύ 10*C πάνω από την ambient temp σου σε idle σε load εξαρτάτε από πολλά και κυρίως από το ψυγείο σου και τους ανεμιστήρες αλλά σίγουρα καμιά 20-30αριά κάτω από όσο με καλό αέρα

Εχω βαλει εναν αισθητηρα στη μεση απο ενα σοληνακι,σε σημειο μακρια απο ζεστα η κρυα μερη του pc μου ωστε να μετραει την θερμοκρασια του νερου σε εκεινο το σηκειο.

Τωρα μου λεει 33,4 *C και στο δωματιο εχω 20-22.

Καλα δεν ειναι?

Βασικα σε idle μπορεις να το πεις οτι ειναι καλουτσικο αλλα σε full load ειναι για σφαλιαρες!

Για το ψυγειακι που εχει με ενα 12αρι ανεμηστηρι μια χαρα μου κραταει 33-34 idle.Σε full αστα...:cry::cry::cry:

Δημοσ.
χαχαχαχαχαχαχαχα!Οποτε η μετρηση που εκανα και αφου οι σενσορες ειναι κολλημενοι δεν περνουν σωστα τις τιμες των θερμοκρασιων!!!!!!!Ρε Vatos.....αποψε μου λες ν'αλλαξω cpu.............ψυξη και αν το συνεχισουμε ειμαι σιγουρος οτι θα μου πεις ν'αλλαξω και καρτα γραφικων.................

ρε συ μην τα γράφεις αυτά μου χαλάς το image :lol: ποιος σου είπε να αλλάξεις cpu ?

κολλημένους σένσορες έχει δεν είπα οτι δεν δουλεύει σωστά...

τώρα η συζητάμε η παίζουμε κάτι που κάνεις το δεύτερο από ότι κατάλαβα...

η μέτρηση που έκανες ήταν για να δούμε αν είναι όντως κολλημένοι που είναι αλλά σε idle σε load είναι οκ όπως και ήταν αναμενόμενο γιατί δεν πόσταρες ποτέ σε full load θερμοκρασίες απλά ένα 50-55% από CoD και αν βάλεις το prime να σου ψήσει το pc για κανα 2ωρω θα βάλεις τα κλάματα γιατί θα δείς 60άρες...

Εχω βαλει εναν αισθητηρα στη μεση απο ενα σοληνακι,σε σημειο μακρια απο ζεστα η κρυα μερη του pc μου ωστε να μετραει την θερμοκρασια του νερου σε εκεινο το σηκειο.

Τωρα μου λεει 33,4 *C και στο δωματιο εχω 20-22.

Καλα δεν ειναι?

Βασικα σε idle μπορεις να το πεις οτι ειναι καλουτσικο αλλα σε full load ειναι για σφαλιαρες!

Για το ψυγειακι που εχει με ενα 12αρι ανεμηστηρι μια χαρα μου κραταει 33-34 idle.Σε full αστα...:cry::cry::cry:

ναι σε idle είσαι οκ αλλά δυστηχός το νερό σε load είναι να κάνει δουλειά και με της καλές custom πολλές φορές σε idle είσαι πιο ζεστά από ότι σε αέρα

σε load θες μεγάλη επιφάνεια να αποβάλει την θερμότητα ( Ψυγείο ) και κάπως να την μεταφέρει γρήγορα ( σωλήνες χοντροί και δυνατή αντλία ) σε αυτή την επιφάνεια κάτι που δεν το έχει η δική σου υδρόψυξη γιατί έχει πολύ λεπτούς σωλήνες και αντλία που κινεί λίγα λίτρα την ώρα και το ψυγείο της είναι για κλάματα πέραν του αλουμινίου χαλκού μίξερ που είναι σαν να έχεις κρεμάσει το pc με σπάγκο πάνω από μία γεμάτη μπανιέρα νερό

Δημοσ.

τοση ωρα προσπαθω να μαθω και κατι χρησιμο και `σεις με μπερδευετε χειροτερα.μηπως πρεπει να παμε για νανακια και να τα αναλυσουμε το πρωι? vatos προσοχη ,χαλαει η εικονα σου.:lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...