Alexisssss Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Vatos και πως ακριβως θα καταλαβουμε οτι εχουν προβλημα οι σενσορες απο αυτο το τεστ? Πω...πω... στα'κανα τσουρεκια,ε?
Vatos_locos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 ποστάρετε ρε screenshots να τα δώ j11h δεν νομίζω να κάνεις μεγάλη διαφορά εκτός οτι δεν ξέρω αν όλα τα πράγματα που έβαλες/έχεις είναι από το ίδιο υλικό... κάτι που μπορεί να γίνει καταστροφικό αν μπλεξεις alu και cu μαζί το οποίο το κάνει η thermaltake στο bigwater της και μετά σαπίζουν όλα είναι οτι έχει και καλαμάκια για σωλήνες αυτό το πράγμα κάτι που δεν βοηθάει καθόλου και το block του δεν είναι ότι καλύτερο ένα λείο πράγμα δεν βοηθάει οπότε για εμένα καλύτερα άστο όπως έχει μάζεψε λεφτά και φτιάξε κάτι καλό Αλέξη μόλις ποστάρει ο Νικόλας τα δικά του θα δείς οτι το TJ θα μένει ίδιο σε κάποια load που μεταφράζετε στους ίδιους βαθμούς και εσένα τα τελευταία τεστ στον τρίτο πυρήνα πρέπει να έχουν τισ ίδιες τιμές αφού χάνει εκεί
j11h Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 ποστάρετε ρε screenshots να τα δώ j11h δεν νομίζω να κάνεις μεγάλη διαφορά εκτός οτι δεν ξέρω αν όλα τα πράγματα που έβαλες/έχεις είναι από το ίδιο υλικό είναι οτι έχει και καλαμάκια για σολίνες αυτό το πράγμα κάτι που δεν βοηθάει καθόλου.... Vatos σε προσκαλω για Ιταλια 5ημερο με δωρεαν διαμονη,διατροφη και βολτες αρκει να μας φτιαξεις την υδροψυξη :lol:
Vatos_locos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 γυναίκες δεν έβαλες οπότε δεν έρχομαι.... http://www.outofspecs.gr/forum/showthread.php?t=1243
j11h Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 γυναίκες δεν έβαλες οπότε δεν έρχομαι.... http://www.outofspecs.gr/forum/showthread.php?t=1243 Κατι θα κανουμε και γι'αυτο.Ιταλιδα η Ελληνιδα,να ξερω
nikolas8141 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Πως εξηγεις ομως οτι εχω αισθητηρα που σου δειχνει τις θερμοκρασιες και στον cpu μου δειχνει τις τιμες του everest?
Vatos_locos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 CPU Ψυγείο ή Αυτό Τανκ ή Τανκ Chipset Vga δύσκολα εγώ έχω το MCW 60-R αλλά τώρα δεν υπάρχει τίποτα Ελλάδα οπότε διαλέξτε full block το οποίο έχει το αρνητικό οτι αν αλλάξετε vga είναι για πεταμα... Αντλία Σολίνες είχε και διάφανους το plaisio αλλά δεν έχει τώρα κατα τα άλλα εγώ διάφανους θα έβαζα όπως και έχω Σφιγκτήρες όσα και τα ρακόρ σε νούμερο Ρακόρ 2 για Ψυγειο ε και νεράκι αποιονισμένο από φαρμακείο/περίπτερο 0.5 € τα 4 λίτρα μαζί με 2 κουταλίτσες οινόπνευμα και είναι έτοιμο αυτα για Ελλάδα εσύ j11h ( Ιταλίδα βέβαια Ελληνίδες έχουμε εδώ αβέρτα ) που είσαι έξω έχεις πολύ περισσότερες επιλογές δώσε λινκ από κάποιο μαγαζί να δούμε
Alexisssss Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 θα δείς οτι το TJ θα μένει ίδιο σε κάποια load που μεταφράζετε στους ίδιους βαθμούς και εσένα τα τελευταία τεστ στον τρίτο πυρήνα πρέπει να έχουν τισ ίδιες τιμές αφού χάνει εκεί To tj δεν μενει καμια φορα σταθερο,σε κανενα τεστ.Οποτε να μην ανησυχω; Παντως ευχαριστω πολυ.
Vatos_locos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Πως εξηγεις ομως οτι εχω αισθητηρα που σου δειχνει τις θερμοκρασιες και στον cpu μου δειχνει τις τιμες του everest? το εξηγώ οτι απλά το Realtemp είναι φτιαγμένο για Cpu που έχουν πρόβλημα εξαρχής C2D C2Q κάτι που σου έλεγα τόση ώρα χωρίς να θες να το καταλάβεις οτι δεν γίνετε να έχεις 20*C στο δωμάτιό σου και λιγότερο στον επεξεργαστή σου η μητρική και το bios διαβάζουν ότι νάνε πάντα και όπως βλέπεις και μόνος σου οι σενσορες δεν έχουν καθόλου movement πράγμα που δεν έπρεπε να συμβαίνει κανωνικά έχεις παραπάνω από 50 ( κάνε και το σενσορ τεστ ) άπλα το everest διαβάζει ότι θέλει To tj δεν μενει καμια φορα σταθερο,σε κανενα τεστ.Οποτε να μην ανησυχω; Παντως ευχαριστω πολυ. δώσε ένα ss να δω σου λέω όχι δεν πρέπει να μένει σταθερό εκεί που μένει σταθερό εκεί είναι κολλημένος ο σενσορας σου
j11h Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 CPU Ψυγείο ή Αυτό Τανκ ή Τανκ Chipset Vga δύσκολα εγώ έχω το MCW 60-R αλλά τώρα δεν υπάρχει τίποτα Ελλάδα οπότε διαλέξτε full block το οποίο έχει το αρνητικό οτι αν αλλάξετε vga είναι για πεταμα... Αντλία Σολίνες είχε και διάφανους το plaisio αλλά δεν έχει τώρα κατα τα άλλα εγώ διάφανους θα έβαζα όπως και έχω Σφιγκτήρες όσα και τα ρακόρ σε νούμερο Ρακόρ 2 για Ψυγειο ε και νεράκι αποιονισμένο από φαρμακείο/περίπτερο 0.5 € τα 4 λίτρα μαζί με 2 κουταλίτσες οινόπνευμα και είναι έτοιμο αυτα για Ελλάδα εσύ j11h που είσαι έξω έχεις πολύ περισώτερες επιλογές δώσε λινκ από κάποιο μαγαζί να δούμε Αν και οτι περνω το περνω απο Ελλαδα οταν κατεβαινω(καλοκαιρι,πασχα κτλ) μερικα μαγαζια ειναι αυτα: http://www.deepoverclock.com/index.html και http://www.drako.it/drako_catalog/index.php
Vatos_locos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 εεε είναι λίγο Ιταλικά θα περιμένεις όταν πάω σπίτι να έχω τον προσωπικό μου μεταφραστή δίπλα
nikolas8141 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 το εξηγώ οτι απλά το Realtemp είναι φτιαγμένο για Cpu που έχουν πρόβλημα εξαρχής C2D C2Q κάτι που σου έλεγα τόση ώρα χωρίς να θες να το καταλάβεις οτι δεν γίνετε να έχεις 20*C στο δωμάτιό σου και λιγότερο στον επεξεργαστή σου η μητρική και το bios διαβάζουν ότι νάνε πάντα και όπως βλέπεις και μόνος σου οι σενσορες δεν έχουν καθόλου movement πράγμα που δεν έπρεπε να συμβαίνει κανωνικά έχεις παραπάνω από 50 ( κάνε και το σενσορ τεστ ) άπλα το everest διαβάζει ότι θέλει δώσε ένα ss να δω σου λέω όχι δεν πρέπει να μένει σταθερό εκεί που μένει σταθερό εκεί είναι κολλημένος ο σενσορας σου κατσε ρε Vatos.......και πως κολλησαν δλδ......και αν κολλησαν πως ξεκολλανε????Αν ξεκολλανε!!!!
Vatos_locos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 j11h πάνω κάτω τα ίδια και εσύ δεν βρήκα κάτι συνταρακτικά καλό στα λίνκ που έδωσες λίγο που έψαξα nikolas8141 η Intel αυτούς τους sensorες δεν του έχει για να μετράμε εμείς temps του έχει για να μπορεί να υπολογίσει την max temp και να κάνει throating και shutdown το cpu μόνο του συνεπώς ποτέ δεν κοίταξε να τους φτιάξει να μετράνε σωστά γιατί δεν την ενδιαφέρει οπότε άλλα cpu βγαίνουν με κολλημένους άλλα όχι αλλά όλα σε full load temps μετράνε σωστά οπότε αν πετύχεις με κολλημένους απλά μένεις με αυτό δεν σε καλύπτει η εγγύηση και ούτε ξεκολλάν και πάνω από όλα δεν αλλάζουνε μην το πεις σε κανέναν αυτό. btw τώρα πες μου με τα λεφτά που έδωσες και τις temps που έχεις είσαι ευχαριστημένος ? γιατί με μία true θα ήσουν πολύ καλύτερα σε load και αυτό με αέρα, συνεχίζεις να πειστεύεις οτι τα ετοιματζίδικα είναι οκ για τα λεφτά τους ? και αν ναι να σε πληροφορίσω οτι το ψυγείο σου είναι από αλουμίνιο και το block σου από χαλκό ψάξε στο νετ να δείς τι προκαλεί αυτή η μίξη μετάλων μαζί με νερό και μετά απάντα μου
j11h Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 εεε είναι λίγο Ιταλικά θα περιμένεις όταν πάω σπίτι να έχω τον προσωπικό μου μεταφραστή δίπλα Μην περιμενεις ποτε μα ποτε απο ιταλο να σου μιλησει αγγλικα.Δεν ειναι εδω οπως τον καλο ελληνα που ξερει 50 γλωσσες και μπορει να κανει το site του ακομη και στα κινεζικα. Πανε στο αεροδρομιο του Μιλανου στις πληροφοριες και ρωτα τους κατι...Θα πεθανεις στα γελια με τα αγγλικα τους:cry: Αληθεια η ιδανικη θερμοκρασια του νερου ποσο πρεπει να ειναι σε μια υδροψυξη περιπου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.