Vatos_locos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 λογικά δεν του έδωσες το prime όταν το ζήτησε...
j11h Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Μολις εκανα κι εγω το τεστακι.Τα ιδια με πριν...
Alexisssss Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Vatos,επειδη δεν μπορω να βαλω ss θα σου τα πω απο εδω,στα τεστ ειχα λιγο λιγοτερο load απο την φωτο στο δευτερο link σου,και ολοι οι πυρηνες ηταν λιγο παραπανω απο το average tj max της φωτο απο το δευτερο link που ειχες δωσει.Ειναι κολλημενοι?
Vatos_locos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 λογικά δεν του δώσατε το prime όταν το ζήτησε... είμαι στο μαγαζί και δεν τρέχει εδώ με το cpu που έχει ψαχτείτε λίγο να το κάνετε σωστά πρέπει να ξεκινάει με load 99.9% και να κατεβαίνει...
j11h Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 λογικά δεν του δώσατε το prime όταν το ζήτησε... Εγω το εδωσα κανονικα το prime παντως
Alexisssss Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 να ξεκινάει με load 99.9% και να κατεβαίνει... Vatos εμενα ξεκινησε με 97.6 %.Τι γινεται?
Vatos_locos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 ε εντάξει το ίδιο είναι μην περιμένεις καμιά τρελή διαφορά ειναι λαθος ειμαι σιγουρος!!! και βέβαια είναι λάθος όταν σου ζητάει το prime δεν στο ζητάει για να περάσετε καλά...
Alexisssss Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Vatos εμενα ξεκινησε με 97.6 %.Τι γινεται? Σε μενα απαντησες?Σοβαρα τωρα,τι γθνεται ρε συ?
nikolas8141 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 ε εντάξει το ίδιο είναι μην περιμένεις καμιά τρελή διαφορά και βέβαια είναι λάθος όταν σου ζητάει το prime δεν στο ζητάει για να περάσετε καλά... και πως κατεβαζω το prime???Vatos sorry αν στα επριξα σημερα......
Vatos_locos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Αλέξη ναι σε εσένα το είπα 97 με 99 δεν είναι σημαντική διαφορά κάτι άλλο τρέχει στο pc σου απλά και δεν πήγε 99 το load για να μην διακόψει το real temp ότι άλλο τρέχει από πίσω Νικόλα έχει ένα κουμπάκι μεγάλο και λέει Download Prime για πάτα το να δεις τι κάνει
j11h Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 και δεν είχες load ? δώσε ενα ss Οχι vatos ολα καλα σε μενα,ολα οκ και load ειχα και το τεστ το τελειωσα.
Vatos_locos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 ε ωραία δώσε ένα ss αφού τελείωσε ss=screenshot
j11h Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 ε ωραία δώσε ένα ss αφού τελείωσε ss=screenshot Δεν χρειαζεται νομιζω,τα ιδια χαλια με τις προιγουμενες θερμοκρασιες εχω. Εαν βαλω μεγαλυτερο ψυγειο πισω θα ριξω καθολου τις θερμοκρασιες? Καημενε vatos σε εχουμε τρελανει,αλλα φαινεται οτι το γνωριζεις καλα το θεμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.