Προς το περιεχόμενο

Υδροψυξη και θερμοκρασιες

j11h

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 180
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

nikolas8141 βλέπεις το load που έχει το cpu ? εκτός οτι είναι στο 50%~ σου λέω για τελευταία φορά μπας και το καταλάβεις

κάνε ένα cooldown τεστ από το Real Temp να δεις οτι οι σενσορες είναι κολλημένοι....

Δημοσ.
Δεν εχω πει κατι που δεν ισχυει μεχρι τωρα.........και σεις βλεπετε οτι σε load κατασταση το max ειναι 33!!!!!!!!

ότι λες τόση ώρα δεν ισχύει και το max δεν το είδες ποτέ γιατί δεν το έφτασες 100% load δοκίμασε ξανά

με real temp και το cool down test του που τρέχει prime να δεις οτι οι σενσορες είναι κολλημένοι κάπου στους 30 εγώ σου βάζω στοίχημα οτι χαλαρά τα βαράς τα 50αρια και βάλε στην πραγματικότητα :P

Δημοσ.
A...να και πως ξεφτιλιζονται οι ετοιματζιδικες υδροψυξεις:PΗ coolermaster κραταει ανετα τον θερμοαιμο q6600 overclocked 3ghz στους 24-25 βαθμους σε idle και σε full στους 39-40----------------(να σημειωθει πως κατα την διαρκεια των μετρησεων η θερμοκρασια του δωματιου ηταν 19-20 βαθμους μετρημενη)

Σε idle

59261498.th.png"]59261498.th.png[/url]

Σε LOAD δεν μπορουσα να βαλω ss,ελεγε οτι επρεπε να ειναι λιγοτερο απο 1mb,και βαρεθηκα να κατσω να το φτιαξω

Vatos Οι δικες μου θερμοκρασιες τι λενε?καλες?

Δημοσ.

και εσένα χάνει λίγο αλλά αν είσαι με αέρα δεν ξέρω να σου πω αν είναι οκ εγώ στα νερά έιμαι αέρα έχω πολλά χρόνια να βάλω σε νορμάλ και clockαρισμένο pc...

πάντως και εσύ δεν γίνετε να έχεις 17 στον τρίτο πυρήνα και να έχεις 19-20 στο δωμάτιο κάνε ένα cool down και εσύ και καλιμπράρισέ τους σωστά με το real temp όπως λέει στο documentation ( δεύτερο λινκ στο προηγούμενο ποστ μου )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...