Προς το περιεχόμενο

Υδροψυξη και θερμοκρασιες

j11h

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 180
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Με core temp βάλε να δούμε θερμοκρασίες.

(άντε ας βάλω και εγώ άλλη μια να τη πετύχω με τη φοβερή και τρομερή μου V8..!! :P )

Ούτε Scania 164 να είχα.. τόση ομορφιά..τέτοια νούμερα.. Λέμε ότι έχω ψαρώσει με τη πάρτη μου ο κιορατάς!!! :mrgreen::mrgreen:

post-99475-129062988567_thumb.jpg

Δημοσ.
ναι γιατί το 1.17Vcore για 3.4Ghz που λέει είναι λογικό....

αφου ασχολεισε τοσο με pc θα ηχερες οτι υπαρχει επιλογη στα bios που σου επιτρεπει οταν δεν χρησιμοποιειται ο cpu να καταναλωνει λιγοτερη ταση...........και η max σε load φτανει 1,35v!!!!

Δημοσ.

yeah it's called Ειst και C1 το θέμα είναι οτι ακόμα δεν είδα τα 3.4 και οτι αν αλλάξεις ρεύμα μόνος σου η τάση μένει σταθερή....

2.5Ghz λοιπών και 3.3 όταν έχεις load τώρα κάνε ένα cooldown test με το real temp να δεις οτι οι σενσορες του επεξεργαστή σου λένε ότι νάνε και οτι είναι κολλημένοι :P

Δημοσ.

χαχαχαχαχαχαχα!!!ναι ρε φιλε οταν δεν κανεις τπτ......οταν ομως κανεις πχ σε παιχνιδια...........σε load δλδ.....τοτε φτανει κανονικα στα 3,4!!!!!!!!!!οπου και εκει το μεγιστο ειναι 34 βαθμοι..................

Δημοσ.

πφφφ δεν καταλαβαίνεις και τι σου λένε κιόλας... πόσο χρονών είσαι έχεις κλείσει τα 15 ακόμα ?

κάνε ένα cooldown τεστ να δεις οτι οι σενσορες είναι κολλημένοι....

μην με κάνεις να γράφω τα ίδια

Δημοσ.

Να ρωτησω παλι εγω ρε παιδια...

Δηλαδη για να ριξω λιγο ακομη τις θερμοκρασιες μου τι πρεπει να κανω?Να αλλαξω το ψυγειακι του με πιο μεγαλο,να αλλαξω το block...?Για πεστε καμια ιδεα.Βασικα θα ηθελα να το φτασω,αν γινετε γυρω στους 26-27 σε idle.

Δημοσ.

A...να και πως ξεφτιλιζονται οι ετοιματζιδικες υδροψυξεις:PΗ coolermaster κραταει ανετα τον θερμοαιμο q6600 overclocked 3ghz στους 24-25 βαθμους σε idle και σε full στους 39-40----------------(να σημειωθει πως κατα την διαρκεια των μετρησεων η θερμοκρασια του δωματιου ηταν 19-20 βαθμους μετρημενη)

Σε idle

59261498.th.png"]59261498.th.png[/url]

Σε LOAD δεν μπορουσα να βαλω ss,ελεγε οτι επρεπε να ειναι λιγοτερο απο 1mb,και βαρεθηκα να κατσω να το φτιαξω

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...