Vatos_locos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 ρε φίλε θες και το κάνει ή έισαι βλάκας ? είναι απλό ΔΕΝ γίνετε αυτό που λες και 14 να έχεις στο δωμάτιο στο bios που έχει και load το pc έπρεπε να έχεις 25-30 με το καλύτερο νερό νιώσε λίγο και αν δεν ξέρεις μην μιλάς και αν το φιλαράκι σου υπάρχει όντως και έχει την ίδιο cpu με εσένα δες μήπως είναι της ίδιας βδομάδας και κατάλαβε πως οι sensorές σου είναι για το πέος
nikolas8141 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δωσε λιγο απο την εξυπναδα σου...............βοηθησε και μας τους χαζους........!!!Ρε φιλε δεν θελω να σε πεισω οτι η συγκεκριμενη λυση ειναι καλη.....εμενα ενα χρονο δουλευει απροβληματιστα και ναι στα bios δειχνει 24.........Και ουτε περιμενω απο σενα να μου πεις αν δουλευει σωστα η οχι.........το βλεπω και με τα ματακια μου.....! Απλα (δεν το ξανα λεω) βαση αποδοση τιμης η συγκεκριμενη λυση ειναι μια χαρα!Οσο για τους σενσορες ειναι πολυ ευκολο να τους αλλαξεις........
Alexisssss Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Πριν ελεγες για 14 βαθμους και τωρα για 24!Εχει μια μικρη διαφορα της ταξεως των 10 βαθμων αν και παλι δυσκολευομαι να το πιστεψωΚλασικα screenshot or it didn't happen
phanispal Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Οσο για τους σενσορες ειναι πολυ ευκολο να τους αλλαξεις........ Εεεε;
Vatos_locos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 προσπαθώ αλλά δεν θες να καταλάβεις.... και να ήθελες δεν θα με πείσεις ασχολούμε χρόνια με τα pc χρόνια με το O/C και χρόνια με την ψύξη μιλάω γιατί έχω μια ιδέα τι λέω και εγώ ο χαζός.... και το καλοκαίρι και του χρόνου είμαι σίγουρος 24 θα λέει αν και πριν έλεγες 14 οπότε δουλευόμαστε αλλά το θέμα είναι οτί δεν έχει αυτά που σου λέει σίγουρα και το απέδειξε μόνος σου... καλά θα κάνεις να δεις και με νουμεράκια ( πραγματικά ) πέρα από τα ματάκια σου... βάση απόδοση τιμής αν το πάρεις στην τιμή του δεν αξίζει μία για αυτό μην τις γράφεις εδώ τις γιωτομπαλιές σου γιατί τα διαβάζουν και άτομα που δεν ξέρουν μην πάνε και αγοράσουν τίποτα κουλό... να αλλάξεις ποιους τους σένσορες στο cpu που μετράνε ότι νάνε ή το σένσορα της μητρικής ; lol
nikolas8141 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Ρε παιδια για πιο λογο εχετε φαει σκαλομα........επειδη καποιος αντιμετωπισε προβλημα.......σημαινει οτι αυτο θα γινεται συνεχεια και για ολους?????απλα για τα λεφτα της κανει μια χαρα την δουλεια..............! Τουλαχιστον σ'αυτο συμφωνουμε?
Alexisssss Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Ρε παιδια για πιο λογο εχετε φαει σκαλομα........επειδη καποιος αντιμετωπισε προβλημα.......σημαινει οτι αυτο θα γινεται συνεχεια και για ολους?????απλα για τα λεφτα της κανει μια χαρα την δουλεια..............!Τουλαχιστον σ'αυτο συμφωνουμε? Oχι ρε φιλε γιατι με τα μισα λεφτα επαιρνες 120 ultra και ειχες και καλυτερες θερμοκρασιες,και δεν ρισκαρες το pc σου
nikolas8141 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Οποιος εχει το everest λεει θερμοκρασιες cpu...........εχει 3...............14-14-18!!!!Ας το τρεξετε να το δειτε......Εκει κολλαει το 14.........Εγω ειπα την αποψη μου και sorry που δεν εχω τις γνωσεις.............αλλα απο την στιγμη που δεν εχω αντιμετωπισει προβλημα και ειμαι ευχαριστημενος νομιζω πως εχω το δικαιομα να το γραψω και ας μην ειμαι γνωστης του αντικειμενου αν και το κουτακι .......μονος το εφτιαξα.............!
Alexisssss Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 coretemp βαλε και κοιτα θερμοκρασιες ποσταρε ξανα και πες μας τι λεει
nikolas8141 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Oχι ρε φιλε γιατι με τα μισα λεφτα επαιρνες 120 ultra και ειχες και καλυτερες θερμοκρασιες,και δεν ρισκαρες το pc σου πιο χαμηλες θερμοκρασιες????????καποιο λαθος κανεις νομιζω!!!!!!!!
Alexisssss Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Bαλε coretemp,βαλε και ενα screenshot με τις θερμοκρασιες σου απο coretemp. Και θα βαλω και εγω με coolermaster v8 και q6600 3ghz oc
nikolas8141 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Πως στελνω εικονα????????? εσύ nikolas8141 δεν τρώγεσαι τελικά... χαχαχαχαχαχαχαχα...ρε φιλος συμφωνουμε διαφωνωντας..........
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.