phanispal Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Ε κάπου εκεί, ανάλογα με την ψύξη παίζει μια διαφορά 4-6 (ίσως και παραπάνω) μεταξύ blend και small fft's.
Vatos_locos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 1000 τρέξε λίγο ένα linpack και δες θερμοκρασίες να δεις πως είναι 50-60 και άσε το Orthos γιατί το γαργαλάει τον επεξεργαστή πια
1000 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 1000 τρέξε λίγο ένα linpack και δες θερμοκρασίες να δεις πως είναι 50-60 και άσε το Orthos γιατί το γαργαλάει τον επεξεργαστή πια Με linpack standard θα πάει καμιά 10αριά επάνω. Θα το κάνω όμως. Απλά θέλω επιτέλους να το δω rock stable στα 4.4 τουλάχιστον πριν αρχίσω τα πειράματα. Τα κατάφερε όμως και μου την έφαγε την ημέρα.Αnyway, πρότεινε μου ρε 'συ Vatos πράγματα για μια υδρόψυξη της προκοπής (ΝΒ , CPU, και κάρτα θέλω να ψύξω) πριν αρχίσω να σκορπάω τζάμπα χρήμα. Μόλις το stablάρω θα αρχίσω να παίζω με το fsb και τότε σίγουρα θα μου χρειαστεί.
Vatos_locos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 ευχαρίστως αλλά αύριο μεθαύριο είμαι με 2 ώρες ύπνο κάθε μέρα τώρα αυτές τις μέρες και δεν με βλέπω να είμαι για ψάξιμο...
nikolas8141 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Τεσπα.........Χρησιμοποιω το everest για τις θερμοκρασιες.....Αν ενω παιζω μπω στην επιφανεια εργασιας το μεγιστο που εχω δει ειναι στους 34 βαθμους!!!!!Ακομα και αλλα παιχνιδια πχ pro που εχεις την δυνατοτητα να παιζεις ενω βλεπεις και την επιφανεια εργασιας η θερμοκρασια και παλι το μεγιστο που φτανει ειναι στους 34!!!!!!!Τι να πω εκτος και αν το everest δεν την παλευει αν και μεσα απο τα bios οι τιμες ειναι και παλι ιδιες!!!!!Η αληθεια ειναι πως οτι πληρωνεις αυτο και παιρνεις αλλα αυτος δεν ειναι και λογος να σνομπαρουμε τις ετοιμες λυσεις που ειναι και πιο φθηνες....! Αν τωρα εχουν γραφτει και παραπονα για απωλειες υγρου και αλλα τετοια αυτο συμβαινει και στις καλυτερες οικογενειες αφου αστοχια υλικου μπορει να συμβει ακομα και σ'ενα συστημα υδροψυξης αξιας αρκετων χρηματων......Το οτι δεν το εχουμε δει καπου δεν σημαινει κιολας οτι δεν εχει συμβει......και δεν κανω λαθος ειμαι σιγουρος!!!!
1000 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 ευχαρίστως αλλά αύριο μεθαύριο είμαι με 2 ώρες ύπνο κάθε μέρα τώρα αυτές τις μέρες και δεν με βλέπω να είμαι για ψάξιμο...Tnx! Νο problem!
nikolas8141 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δειτε αυτο και πειτε μου....................http://ghz.gr/2009/02/26/thermaltake-xpressar-phase-change-cooling
Vatos_locos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Τεσπα.........Χρησιμοποιω το everest για τις θερμοκρασιες.....Αν ενω παιζω μπω στην επιφανεια εργασιας το μεγιστο που εχω δει ειναι στους 34 βαθμους!!!!!Ακομα και αλλα παιχνιδια πχ pro που εχεις την δυνατοτητα να παιζεις ενω βλεπεις και την επιφανεια εργασιας η θερμοκρασια και παλι το μεγιστο που φτανει ειναι στους 34!!!!!!!Τι να πω εκτος και αν το everest δεν την παλευει αν και μεσα απο τα bios οι τιμες ειναι και παλι ιδιες!!!!!Η αληθεια ειναι πως οτι πληρωνεις αυτο και παιρνεις αλλα αυτος δεν ειναι και λογος να σνομπαρουμε τις ετοιμες λυσεις που ειναι και πιο φθηνες....!Αν τωρα εχουν γραφτει και παραπονα για απωλειες υγρου και αλλα τετοια αυτο συμβαινει και στις καλυτερες οικογενειες αφου αστοχια υλικου μπορει να συμβει ακομα και σ'ενα συστημα υδροψυξης αξιας αρκετων χρηματων......Το οτι δεν το εχουμε δει καπου δεν σημαινει κιολας οτι δεν εχει συμβει......και δεν κανω λαθος ειμαι σιγουρος!!!! πρώτων στα games και στο pro ειδικά δεν έχεις load για να δεις temps δοκίμασε prime linpack και τα λέμε δεύτερων ναι κάνεις λάθος δεν είναι τυχαίο να μην παραπονιέται κανένας με custom και όλοι με έτοιμα να κλαίγωντε Δειτε αυτο και πειτε μου....................http://ghz.gr/2009/02/26/thermaltake-xpressar-phase-change-cooling τώρα αν σου πω μούφα θα μου πεις οτι το βγάζω σκάρτο ? αλλά ναι το βγάζω γιατί όταν ένα κανονικό phase κρατάει έναν Q -30 και αυτό θα χαροπαλεύει στους 0 ναι σκάρτο είναι BTW lol για το video που έχουν θέλουν να πούν οτι ο 8600 δεν clockάρει στα 4 με αέρα ? :lol: με τον 8500 στα 4700 είχα 60 βαθμούς σε load εγώ και αυτό έχει 50 στα 4
nikolas8141 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Τεσπα μαλλον εισαι εναντιον της thermaltake.....επιλογη σου!!!!!πριν αυτην την (αχρηστη) υδροψυξη ειχα μια evo120, θα μου πεις τωρα και παλι σιγα τα οα αλλα η διαφορα ειναι τουλαχιστον 10-15 βαθμους.......οποτε ειμαι ευχαριστημενος και με τα λεφτα που εδωσα ακομα πιο πολυ αν φανταστεις οτι την evo την ειχα παρει 50ε!και αυτη που εχω 30ε πιο πανω!!!Δεν ειπα οτι ειναι οι καλυτερες αλλα βαση αποδοσης τιμης πιστευω πως αξιζει....στο κατω κατω δεν εχω σκοπο να κανω κανενα τρελο σκορ σε benchmark που αυτα ειναι για λιγους και εχουν την τρελα να σπαταλανε χρηματα σε τετοιες ιστοριες.... Οσο για τους αλλους δεν ξερω τι συμβαινει...εγω τωρα μιλαω για μενα και το thermaltake πιστεψε με κανει καλα την δουλεια του....Δεν εχω λογο να πω ψεματα!!!!Κοιτα τωρα στο δωματιο εχω 22 βαθμους και το pc deixnei 18.........για την ακριβεια 14-14-18(everest)και oc στα 3,4!!!!!!
Vatos_locos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 δεν είμαι εναντίων της απλά είναι η φάση έκαστος στο είδος του... δεν μπορεί να φτιάχνουν 10-20 άτομα phase που να πιάνουν -30 στα 5.6Ghz και να μου βγαίνει η thermafake και να λέει πάρε phase παίζει στους +50 στα 4 όταν εγώ με νερό παίζω πιο χαμηλά... εκτός αν δέχεσαι να σε λένε χαζό τότε πάω πάσο Κοιτα τωρα στο δωματιο εχω 22 βαθμους και το pc deixnei 18.........για την ακριβεια 14-14-18(everest)και oc στα 3,4!!!!!!Btw αυτό βάση φυσικής δεν γίνετε θα έπρεπε να στάζει νερά στον επεξεργαστή σου ( υγροποίηση ) οπότε καταλαβαίνεις μόνος σου πόσο καλή είναι... μέτρα με ένα θερμόμετρο την θερμοκρασία και θα καταλάβεις
nikolas8141 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Ok,επειδη δεν καταλαβα....θες να μου πεις οτι ειναι ακυρο αυτο που σου λεω????? Κοιτα να στο θεσω και αλλιως.........ακομα και 1,000000000001 βαθμους διαφορα να εβλεπα απο καποιον που εχει ξοδεψει 89ε για να παρει μια cpu ψυκτρα http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.809018.......Εγω φιλε μου ειμαι ευχαριστημενος.......γιατι και λιγοτερα χρηματα ξοδεψα και λιοτερο θορυβο εχω στο κουτι και εμφανησιακα το αποτελεσμα ειναι πιο ομορφο!!!!!Εκτος και αν μου πεις οτι η παραπανω ψυκτρα ειναι καλυτερη.................τοτε να κλεισει η thermaltake.........!!!!αφου αυτα που προσφερει ξεγελουν τον καταναλωτη...!
Vatos_locos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 πρώτων το λινκ δεν δουλεύει δεύτερων δεν θα αμφισβητήσεις εσύ τους νόμους της φυσικής δεν γίνετε να έχεις 22*C στο δωμάτιο και 14*C στον επεξεργαστή απλό είναι τώρα αν θες το πιστεύεις αν θές όχι να ξέρεις με νερό idle παίζεις στους 32 στην καλύτερη με την θερμοκρασία που έχεις στο δομάτιό σου με το δικό σου νερό 45 χαλαρά
nikolas8141 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Ok,επειδη δεν καταλαβα....θες να μου πεις οτι ειναι ακυρο αυτο που σου λεω?????Κοιτα να στο θεσω και αλλιως.........ακομα και 1,000000000001 βαθμους διαφορα να εβλεπα απο καποιον που εχει ξοδεψει 89ε για να παρει μια cpu ψυκτρα http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.809018 Εγω φιλε μου ειμαι ευχαριστημενος.......γιατι και λιγοτερα χρηματα ξοδεψα και λιοτερο θορυβο εχω στο κουτι και εμφανησιακα το αποτελεσμα ειναι πιο ομορφο!!!!!Εκτος και αν μου πεις οτι η παραπανω ψυκτρα ειναι καλυτερη.................τοτε να κλεισει η thermaltake.........!!!!αφου αυτα που προσφερει ξεγελουν τον καταναλωτη...! ..........................................................
Vatos_locos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 χμμ ναι τι ? πιστεύεις οτι αυτή η ψύκτρα είναι καλή ? με ένα TEC 20-30 watt ? για κανέναν Celeron 12-15 TDP ναι αν την βάλεις σε quad παίζει και να καεί
nikolas8141 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Οραια στο δωματιο εχω 14.........Το οτι και στο bios η τιμη ειναι ιδια.......τι σημαινει αυτο???? Τελος.....ενα φιλαρακι με το ιδιο συστημα περιπου αλλα αλλη mobo πως και εχει ιδιες θερμοκρασιες????πραγμα επαναλαμβανομενο παβει να ειναι τυχαιο......ε?? Να που ερχεσαι στα λογια μου........εγω δεν ειπα οτι ειναι η καλυτερη λυση......απλα βαση αποδοσης τιμης ειναι μια καλη ευκαιρια για εναν αρχαριο στο case modding....να ξεκινησει!!!!!!!!(μιλαω για μενα)!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.