Προς το περιεχόμενο

Υδροψυξη και θερμοκρασιες

j11h

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 180
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
1000 για τρέξε μία small fft's να δούμε...

Ήθελα να στο πω και χθες-προχθές αλλά το ξέχασα :P

Άλλο το blend και άλλο το cpu stress.

Πια η διαφορά;

Όπως και να έχει είναι μια καλή ευκαιρία για πειράματα!

Λοιπόν η μέτρηση θα έχει στο μισάωρο με αυτές τις ρυθμίσεις*.

(προσπαθώ να καταλάβω γιατί στα 52-53 λεπτά μου βγάζει συνεχώς κόκκινο το Orthos με 10χ435. Ανεβάζω το ρεύμα στα ύψη και πάμε )

post-99475-12906298848_thumb.jpg

Δημοσ.
καλές είναι για ετοιματζίδικα πράματα

Οπα οπα, αμεσως να τις βγαλετε σκαρτες!!!!Εχω και'γω την thermaltake THERMALTAKE CL-W0076 BIGWATER 745 LCS,πανω εχω τον ε6750 στα 3,4g απο τα 2,66!Στο χαλαρο του οση ωρα και αν αφησω το pc ανοιχτο ειναι 22-24 βαθμους και το max σε load ειναι 34!!!!!(4h cod,νομιζω αρκετο για να βγαλεις συμπερασμα)Πιστευω για τα λεφτα τους ειναι πολυ καλες.Εγω την εχω 1 χρονο περιπου και την αγορασα μολις 80ε!!!!

Δημοσ.
Οπα οπα, αμεσως να τις βγαλετε σκαρτες!!!!Εχω και'γω την thermaltake THERMALTAKE CL-W0076 BIGWATER 745 LCS,πανω εχω τον ε6750 στα 3,4g απο τα 2,66!Στο χαλαρο του οση ωρα και αν αφησω το pc ανοιχτο ειναι 22-24 βαθμους και το max σε load ειναι 34!!!!!(4h cod,νομιζω αρκετο για να βγαλεις συμπερασμα)Πιστευω για τα λεφτα τους ειναι πολυ καλες.Εγω την εχω 1 χρονο περιπου και την αγορασα μολις 80ε!!!!

To 4 ώρες cod δε λέει τπτ.

Οι core 2 - quad ανεβοκατεβάζουν την θερμοκρασία τους πολύ γρήγορα απο idle σε load.

Μπορεί καθόσο παίζεις να ξεπερνάς τους 60 και να εχεις την εντύπωση πως είσαι στους 40.

Δοκίμασε καλύτερα orthos η prime.

Γενικά αν δεν σκάσεις 200-300 σε water να πάρεις καλά πράγματα της προκοπής και να τα στήσεις σωστά το νερό απλα δεν κάνει τπτ απο μια κορυφαία air ψύκτρα.

Θέλει δυνατές αντλίες απο ενυδρείο αρκετά μεγάλο τανκ μελέτη στο πάχος των σωλήνων και να ξ'ερεις πως να φτιάξεις ενα κύκλωμα που να παρέχει σωστά και να ανακυκλώνει γρήγορα το κρύο νερό στο bloc ώστε να εχει αποτέλεσμα.

Δημοσ.

Ρε παιδια:

1)Η v8 ή η 120 ultra εχoυν καλυτερες επιδοσεις απο την υδροψυξη αυτην.

2)Γιατι να ρισκαρει να καταστραφει το pc απο πιθανη διαρροη την στιγμη που δεν κερδιζει τπτ παραπανω απο μια καλη αεροψυκτρα.

3)Και φυσικα το κοστος.Μια καλη αεροψυκτρα εχει τα μισα λεφτα απο αυτην την υδροψυξη.

Δημοσ.

Να ρωτησω κατι ακομη...

Με τα υγρα που βαζουμε μεσα τι παιζει,εχουν διαφορα το ενα με το αλλο απο μαρκα σε μαρκα?

Δημοσ.
Να ρωτησω κατι ακομη...

Με τα υγρα που βαζουμε μεσα τι παιζει,εχουν διαφορα το ενα με το αλλο απο μαρκα σε μαρκα?

Oχι απ'οτι ξερω.Μονο για ομορφια,ξερεις τωρα uv και ετσι

Δημοσ.
Oχι απ'οτι ξερω.Μονο για ομορφια,ξερεις τωρα uv και ετσι

ε και για πολλους για τη φασαρια...

με την υδροψυξη πλεον καθομαι και ακουω λιγο τον δισκο και λιγο το τροφοδοτικο .

Βεβαια εδω και 10 μερες αλλαξα και ανεμιστηρα στο στροφοδοτικο, οποτε απο φασαρια καταλαβαινεις...:-D

Δημοσ.

Πιστεύω πως θα περάσει αυτή τη φορά το τεστ. Αν βγει RS θα το επαναλάβω με small fft.

Πάντως σε μια γρήγορη είδα πως μου ανεβάζει περίπου 4 βαθμούς με small.

post-99475-129062988504_thumb.jpg

Δημοσ.

clockαρέ το και δώσε λίγο ρεύμα και γράψε ξανά το πόστ σου η βάλε έναν quad από κάτω...

μετά φέρε το cpu σου να το δεις σε νερό 500+ € και μου λες μόνος σου τι είναι καλό ή όχι :-)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...