gaspazet Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Ειναι σαν το prime95.Cpu stress test.To εχει και το OCCT
NOPSTRIM Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 είναι καλύτερο; η αν τρέχεις prime95 είσαι καλυμμένος;
gaspazet Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Βασικα το OCCT εχει και το power supply test οπου σου testαρει cpu(linpack) kai καρτα γραφικων μαζι 100%load, για να δεις σταθεροτητα συστηματος και τροφοδοτικου!
Vatos_locos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Κοιτα, δεν ειμαι κανενας τρελος απλα δεν γνωριζα οτι οι σενσορες μπορει να'ναι κολλημενοι και οι θερμοκρασιες που εβλεπα τελικα ηταν εικονικες!!!!!Διαβαζοντας προσεχτικα και παλι ολο το θεμα ειμαι μπερδεμενος.........να μεινω με την (ψευτοψυξη)μου η να παω σε κατι αλλο????? Αλλα και παλι σε αερα θα μου κακοφανει.....(οπως και να το κανουμε η υδροψυξη μετραει και εμφανησιακα)!!!Το να πας ομως σε κατι καλο παει πολυ..(ευρα)....με λιγα λογια μπρος γκρεμος και πισω......... μένεις με αυτό που είσαι που όπως είπα και στο παιδί που άνοιξε το thread για έτοιμο είναι καλές οι temps Αυτο τωρα ισχυει η για πλακα το ειπες.Αν ισχυει,που το τοποθετο? Ά ρε αεράκι και πάλι αεράκι. Ειναι και η μερα σημερα που θελει και λιγο αερα γενικοτερα και ένα κομμάτι καθαρό ασήμι να βάλεις θα το μειώσεις πολύ το φαινόμενο αλλά μην κάνεις πειράματα με χημικά Πρόσφατα είχα την πρώτη Asetek VapoChill XE II εμπειρία μου... καιρός να τα πουλάμε τα νερά ...και να αγοράσουμε μετοχές της ΔΕΗ που να δείς τίποτα -120 σε cascade ή -190 σε Ln2 θα κουφαθείς δλδ έχω πάθει την πλάκα μου!:shock:τι σύστημα ψύξης είναι αυτό; έτσι για να αρχίζω να μαθαίνω. @ Vatos_locos τι είναι το linpack που ανέφερες σε προηγούμενο post; ξέχασα να σε ρωτήσω; burn in streess test larg fft's πιο πολύ για να δεις temps τα test για να δεις σταθερότητα είναι μόνο τα small fft's στα large τεσταρεις και μνήμες και chipset είναι καλύτερο; η αν τρέχεις prime95 είσαι καλυμμένος; Prime 95 is better than everything αν θες cpu τεστ μόνο το OCCT προσωπικά δεν το χώνεψα ποτέ αν και οι ρωσήδες μου αρέσουν YΓ και γαμώ τα ποστ πιο πολλά τα quote από αυτά που έγραψα
Vatos_locos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 ά πα πα είναι εδώ http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=212374 κάτι τύποι και τον πήγαν και παραπάνω btw αυτουνού πήγε πιο πολύ γιατί έχει τον έναν πυρήνα κλειστό αν είχες και τους 2 ανοιχτούς κλείσε τον έναν από bios αν σε αφήνει το board σου και θα πάρεις 100-200Mhz ακόμα
caution Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Έγινε μετάβαση γιατί πέθανε ο maximos ( από άκυρο τραυματισμό ) και αντικαταστάθηκε από Blood Rage(αναμένεται), για να δούμε (με ένα core ήμαστε και εμείς... απλά ο Spacemaster SS Rotary τους πρέπει να είναι καλύτερος!)
j11h Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 και ένα κομμάτι καθαρό ασήμι να βάλεις θα το μειώσεις πολύ το φαινόμενο αλλά μην κάνεις πειράματα με χημικά Να το κανω η να μην το κανω τωρα? Τα υπολοιπα block και ψυγεια απο τι υλικο ειναι φτιαγμενα?
Vatos_locos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 το block από χαλκό νομίζω τα ψυγεία της therlamtake είναι από αλουμίνιο τώρα μην το κάνεις δεν έχει νόημα απλά βάζε το δικό της υγρό αν και μούφα λογικά θα το έχουν γεμίσει στα χημικά για να μην έχει τέτοια θέματα
j11h Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 το block από χαλκό νομίζω τα ψυγεία της therlamtake είναι από αλουμίνιο τώρα μην το κάνεις δεν έχει νόημα απλά βάζε το δικό της υγρό αν και μούφα λογικά θα το έχουν γεμίσει στα χημικά για να μην έχει τέτοια θέματα οκ vatos ευχαριστω και παλι!.Εαν σε λιγο καιρο με δεις να ποσταρω για συνθεση pc να ξερεις οτι το υγρο της thermaltake ηταν μουφα:lol::lol::lol::lol:
konstadis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Παιδια πολλες συζητησεις...να κανω μια απλη ερωτηση καθως δεν ξερω κ πολλα απο αυτα που λετε. ποια ειναι η "ιδανικη" αλλιως καταλληλοτερη θερμοκρασια που πρεπει πιανει ο υπολογιστης???
Alexisssss Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Παιδια πολλες συζητησεις...να κανω μια απλη ερωτηση καθως δεν ξερω κ πολλα απο αυτα που λετε. ποια ειναι η "ιδανικη" αλλιως καταλληλοτερη θερμοκρασια που πρεπει πιανει ο υπολογιστης??? Δεν υπαρχει καταλληλη θερμοκρασια.Οσο πιο χαμηλα τοσο το καλυτερο Αυτο βεβαια εξαρταται απο την ψυξη,τον επεξεργαστη,την ροη αερα στο κουτικ.λ.π
Vatos_locos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 αναλόγως τον επεξεργαστή/ψύξη 50-60 σε full load είναι αποδεκτά
konstadis Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 50 βαθμοι ειναι αποδεκτοι?? τι ειναι το full load? παντως οι 50 μου φαινονται αρκετοι:shock:
Vatos_locos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 ψυχολογικό είναι το όλο ζήτημα όταν πχ η intel λέει οτι είναι οκ μέχρι τους 100....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.