Προς το περιεχόμενο

Υδροψυξη και θερμοκρασιες

j11h

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Είναι προς τιμήν σου που το παραδέχεσαι πάντως. Οι περισσότεροι είναι πολύ εγωιστές για να το κάνουν...

Κοιτα, δεν ειμαι κανενας τρελος απλα δεν γνωριζα οτι οι σενσορες μπορει να'ναι κολλημενοι και οι θερμοκρασιες που εβλεπα τελικα ηταν εικονικες!!!!!Διαβαζοντας προσεχτικα και παλι ολο το θεμα ειμαι μπερδεμενος.........να μεινω με την (ψευτοψυξη)μου η να παω σε κατι αλλο????? Αλλα και παλι σε αερα θα μου κακοφανει.....(οπως και να το κανουμε η υδροψυξη μετραει και εμφανησιακα)!!!

Το να πας ομως σε κατι καλο παει πολυ..(ευρα)....με λιγα λογια μπρος γκρεμος και πισω.........

• Απαντ. 180
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ισως να φταιει το ξενυχτι,ισως που προσπαθουσα να σεταρω το καινουργιο πι-σι και πελαγωσα,αλλα σε q9550 που ειχα δοκιμασει το prime δουλευε.τωρα σε ι7 δεν καταλαβαινω,αλλα δεν τρεχει νομιζω.ισως δεν το ρυθμιζω σωστα.:fear:

Δημοσ.
[...]να μεινω με την (ψευτοψυξη)μου η να παω σε κατι αλλο?????

Το να πας ομως σε κατι καλο παει πολυ..(ευρα)....με λιγα λογια μπρος γκρεμος και πισω.........

Από τη στιγμή που κακήν κακώς τα έδωσες για την έτοιμη, δε βλέπω να μπορείς να κάνεις κάτι τώρα που να σε συμφέρει περισσότερο. Ακόμα και σε καλύτερη αερόψυκτρα να πας, θα είναι σα να πετάς τα 80 της υδρόψυξης.

Οι θερμοκρασίες που έχεις δεν είναι απαγορευτικές. Από τη στιγμή που σε καλύπτει εμφανισιακά και από άποψη θορύβου, μείνε με αυτή.

Το οτι θα μπορούσες με λιγότερα χρήματα να έχεις κάτι ίσως καλύτερο, δεν πάει να πει οτι πρέπει να προβείς σε αλλαγές...

ισως να φταιει το ξενυχτι,ισως που προσπαθουσα να σεταρω το καινουργιο πι-σι και πελαγωσα,αλλα σε q9550 που ειχα δοκιμασει το prime δουλευε.τωρα σε ι7 δεν καταλαβαινω,αλλα δεν τρεχει νομιζω.ισως δεν το ρυθμιζω σωστα.

Ξερό εννοείς ή σε συνάρτηση με το Real Temp και το cooldown test;

Δημοσ.

@ nikolas8141 αφού το παραδέχεσαι είναι μεγάλο πράμα...

απλά να έχεις στο μυαλό σου ότι εδώ όλοι ζητάμε ο ένας την βοήθεια του άλλου διότι δεν ξέρουμε!

οπότε όταν ο άλλος ξέρει, μην το συνεχίζεις... στην καλύτερη δεν θα ξανά ασχοληθεί και αυτό είναι μείον!

Δημοσ.
Αλλιώς μπορείς να βάλεις και ανόδιο κάπου στο κύκλωμα για να διαβρώνεται πιο αργά.

Το κάνουν συνήθος στους ηλιακούς θερμοσίφωνες.:lol::lol::lol:

Αυτο τωρα ισχυει η για πλακα το ειπες.Αν ισχυει,που το τοποθετο?

Ά ρε αεράκι και πάλι αεράκι.

Ειναι και η μερα σημερα που θελει και λιγο αερα γενικοτερα:lol:

Δημοσ.

Πρόσφατα είχα την πρώτη Asetek VapoChill XE II εμπειρία μου... καιρός να τα πουλάμε τα νερά :P

...και να αγοράσουμε μετοχές της ΔΕΗ :fear:

Δημοσ.

:shock:έχω πάθει την πλάκα μου!:shock::shock:

τι σύστημα ψύξης είναι αυτό; έτσι για να αρχίζω να μαθαίνω.

@ Vatos_locos τι είναι το linpack που ανέφερες σε προηγούμενο post; ξέχασα να σε ρωτήσω;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...