nikolas8141 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 ρε συ μην τα γράφεις αυτά μου χαλάς το image ποιος σου είπε να αλλάξεις cpu ? κολλημένους σένσορες έχει δεν είπα οτι δεν δουλεύει σωστά... τώρα η συζητάμε η παίζουμε κάτι που κάνεις το δεύτερο από ότι κατάλαβα... η μέτρηση που έκανες ήταν για να δούμε αν είναι όντως κολλημένοι που είναι αλλά σε idle σε load είναι οκ όπως και ήταν αναμενόμενο γιατί δεν πόσταρες ποτέ σε full load θερμοκρασίες απλά ένα 50-55% από CoD και αν βάλεις το prime να σου ψήσει το pc για κανα 2ωρω θα βάλεις τα κλάματα γιατί θα δείς 60άρες... Δλδ μου λες οτι με την μαμισια ψυξη θα ειχα ιδιες θερμοκρασιες........?
Vatos_locos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 τοση ωρα προσπαθω να μαθω και κατι χρησιμο και `σεις με μπερδευετε χειροτερα.μηπως πρεπει να παμε για νανακια και να τα αναλυσουμε το πρωι? vatos προσοχη ,χαλαει η εικονα σου. έμα τι να του πω αφού λέει οτι θέλει Δλδ μου λες οτι με την μαμισια ψυξη θα ειχα ιδιες θερμοκρασιες........? με τη μαμά της intel πάνω κάτω ναι... με καλό αέρα έχεις μεγάλες πιθανότητες να έχεις και καλύτερες....
j11h Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 αλουμινίου χαλκού μίξερ που είναι σαν να έχεις κρεμάσει το pc με σπάγκο πάνω από μία γεμάτη μπανιέρα νερό SOS Επειδη εψαξα στο net προηγουμενος πανω σε αυτο που ειπες(αλλα δεν βρηκα κατι) και επειδη μου το εχει αναφερει και ενας φιλος μου,περι χαλκου και αλουμινιου,πες μου δυο λογια αν θες εσυ(οποτε μπορεις κιολας,αρκετα σε τρεξαμε σημερα),τι παζει με αυτο το θεμα?Τι μπορω να κανω?
Vatos_locos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 παίζει οτι διαβρώνονται τα πάντα να κάνεις κάτι δεν μπορείς απλά δεν τα μπλέκεις κάποια στιγμή μετά από μακροχρόνια χρήση αλουμινίου και χαλκού να επικοινωνούν μέσω του νερού θα φτάσεις να έχεις τρύπες στο ψυγείο από το πουθενά και το νερό θα είναι σαν να έχει μαζέψει λάσπη
notios7 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Field Value Sensor Properties Sensor Type ITE IT8720F (ISA 290h) GPU Sensor Type Driver (NV-DRV) Chassis Intrusion Detected Yes Temperatures Motherboard 30 °C (86 °F) CPU 43 °C (109 °F) CPU #1 / Core #1 35 °C (95 °F) CPU #1 / Core #2 35 °C (95 °F) CPU #1 / Core #3 31 °C (88 °F) CPU #1 / Core #4 31 °C (88 °F) Aux 38 °C (100 °F) GPU 43 °C (109 °F) GPU Ambient 36 °C (97 °F) SAMSUNG HD103UJ 22 °C (72 °F) Cooling Fans CPU 959 RPM Fan #4 1409 RPM Voltage Values CPU Core 1.04 V +2.5 V 1.52 V +3.3 V 0.13 V +5 V 5.00 V +12 V 1.54 V +5 V Standby 3.60 V VBAT Battery 3.15 V αυτες τις θερμοκρασιες εχω σε i7-920 vatos.με αερα και ψυκτρα asus triton 88.καλα ειμαι?
Vatos_locos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 αυτές είναι idle σε load θα κοιτάτε temps εκεί είναι όλη η ιστορία αλλά και πάλι την ψύκτρα σου δεν την ξέρω και δεν έχω δει i7 με αέρα οπότε δεν μπορώ να σου πω και πολλά αν είσαι κάτω από 80~ σε load καλά είσαι
j11h Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 παίζει οτι διαβρώνονται τα πάντα να κάνεις κάτι δεν μπορείς απλά δεν τα μπλέκεις κάποια στιγμή θα φτάσεις να έχεις τρύπες στο ψυγείο από το πουθενά και το νερό θα είναι σαν να έχει μαζέψει λάσπη Με βλεπω για επιστροφη στον αερα,μια και €€€ για δυνατη υδροψυξη δεν παιζουν!!! Καλυτερα αερα παρα καμενο pc. Χιλια ευχαριστω vatos!!!!!! Ειναι ωρα για ξαπλα πλεον...εγω καληνυχτω
nikolas8141 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Καληνυχτα Vatos.........και sorry για το πρηξιμο!!!!!!Παντως το κουτακι το ειδες???απο εξω bella και μεσα οπως τα λες κουνια μπελα!!thanks για τις πληροφοριες...τουλαχιστον εμαθα και κατι!!!!!!sensors κολλημενοι........
yiannis_1 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Με βλεπω για επιστροφη στον αερα,μια και €€€ για δυνατη υδροψυξη δεν παιζουν!!!Καλυτερα αερα παρα καμενο pc. Χιλια ευχαριστω vatos!!!!!! Ειναι ωρα για ξαπλα πλεον...εγω καληνυχτω Αλλιώς μπορείς να βάλεις και ανόδιο κάπου στο κύκλωμα για να διαβρώνεται πιο αργά. Το κάνουν συνήθος στους ηλιακούς θερμοσίφωνες.:lol: Ά ρε αεράκι και πάλι αεράκι. Κάτι ηξερε η citroen με το Ντεσεβό...
NOPSTRIM Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 @ nikolas8141 Ρε φίλε πραγματικά δεν την παλεύεις καθόλου! sorry κιόλας αλλά έλεος με το κόλλημα που έχεις φάει, δεν άντεξα να τελειώσω το θέμα... το watercooling σου δεν είναι ούτε για τα πανηγύρια... @ Vatos_locos καλά εσύ δεν την παλεύεις χ2 που κάθεσαι και ασχολείσαι... πρώτη φορά είδα τόσα posts σου μαζεμένα! τάμα θα κάνω, θα πάω να ανάψω κανά κερί!:lol: PS: Όταν μπορείς και έχεις όρεξη, δες μια και το δικό μου θέμα του νερού... έχω κάνει κάτι ερωτήσεις.
pug_f_e Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Κοιτα τωρα στο δωματιο εχω 22 βαθμους και το pc deixnei 18.........για την ακριβεια 14-14-18(everest)και oc στα 3,4!!!!!! καλα αυτο κι αν δε παιζει με τιποτα.... λιγοτερους βαθμους στο pc απο τη θερμοκρασια περιβαλλοντος?? NO WAY!
nikolas8141 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 @ nikolas8141 Ρε φίλε πραγματικά δεν την παλεύεις καθόλου! sorry κιόλας αλλά έλεος με το κόλλημα που έχεις φάει, δεν άντεξα να τελειώσω το θέμα... το watercooling σου δεν είναι ούτε για τα πανηγύρια... @ Vatos_locos καλά εσύ δεν την παλεύεις χ2 που κάθεσαι και ασχολείσαι... πρώτη φορά είδα τόσα posts σου μαζεμένα! τάμα θα κάνω, θα πάω να ανάψω κανά κερί!:lol: PS: Όταν μπορείς και έχεις όρεξη, δες μια και το δικό μου θέμα του νερού... έχω κάνει κάτι ερωτήσεις. Δυστυχως φιλος εχεις δικιο...........να'ναι καλα ο Vatos που με ανεχτηκε (και οι αλλοι φυσικα)....αλλα πιστευω οτι ολα αυτα ηταν χρησιμα για καποιους που δεν εχουν ασχοληθει πολυ!!!!
phanispal Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δυστυχως φιλος εχεις δικιο...........να'ναι καλα ο Vatos που με ανεχτηκε (και οι αλλοι φυσικα)....αλλα πιστευω οτι ολα αυτα ηταν χρησιμα για καποιους που δεν εχουν ασχοληθει πολυ!!!! Είναι προς τιμήν σου που το παραδέχεσαι πάντως. Οι περισσότεροι είναι πολύ εγωιστές για να το κάνουν...
notios7 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Είναι προς τιμήν σου που το παραδέχεσαι πάντως. Οι περισσότεροι είναι πολύ εγωιστές για να το κάνουν... ευτυχως ειναι ελαχιστοι οι ξερολες.παντως ξενυχτησα για να μαθω δυο πραματακια και στο τελος μπερδευτικα.αν γινοταν ενας οδηγος για τεσταρισμα επεξεργαστη+θερμοκρασιες θα ηταν οτι καλυτερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.