j11h Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Εχω βαλει εδω και μια εβδομαδα περιπου αυτη την υδροψυξη http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650710 για τον επεξεργαστη μου intel q9450 2.66 και οι θερμοκρασιες που εχω ειναι 35-36 σε χαλαρη λειτουργια με maximum τους 44-45 μετα απο game(θερμοκρασιες cpu παντα). Στο System περνω 31-33 βαθμους. Τελος η μητρικη μου ειναι asus p5ke-wifi ap Ειναι καλες οι θερμοκρασιες?
Alexisssss Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Sorry αλλα κατα την γνωμη μου,οι θερμοκρασιες σου δεν ειναι καθολου καλες,μα καθολου ομως... Δεν εχω ασχοληθει με υδροψυξεις αλλα αν την συγκρινεις με την δικη μου αεροψυκτρα (coolermaster V8) ειναι πολυ κατωτερη.Με q6600 στα 3 ghz oc εχω σε FULL LOAD (και οχι μετα απο παιχνιδι) τις ιδιες θερμοκρασιες με εσενα....καταλαβαινεις λοιπον οτι δεν αξιζε και οτι επρεπε να ρωτησεις πριν την αγορασεις
j11h Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Sorry αλλα κατα την γνωμη μου,οι θερμοκρασιες σου δεν ειναι καθολου καλες,μα καθολου ομως...Δεν εχω ασχοληθει με υδροψυξεις αλλα αν την συγκρινεις με την δικη μου αεροψυκτρα (coolermaster V8) ειναι πολυ κατωτερη.Με q6600 στα 3 ghz oc εχω σε FULL LOAD (και οχι μετα απο παιχνιδι) τις ιδιες θερμοκρασιες με εσενα....καταλαβαινεις λοιπον οτι δεν αξιζε και οτι επρεπε να ρωτησεις πριν την αγορασεις Δηλαδη με την υδροψυξη τι θερμοκρασιες επρεπε περιπου να εχω?
phanispal Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Λάθος: οι θερμοκρασιες σου δεν ειναι καθολου καλες,μα καθολου ομως... Αν δε μας πει πόσο έχει σε load, με ποιο πρόγραμμα είδε τις θερμοκρασίες, δε μπορούμε να ξέρουμε, πόσο μάλλον να πούμε οτι είναι άθλιες (κάτι τέτοιο κατάλαβα). Σωστό: [...]καταλαβαινεις λοιπον οτι δεν αξιζε και οτι επρεπε να ρωτησεις πριν την αγορασεις j11h οι έτοιμες υδροψύξεις δεν αξίζουν καθόλου. Αν θες κάτι αποτελεσματικό και αθόρυβο, πρέπει να πας σε custom built, που κοστίζει πολύ περισσότερο βέβαια.
j11h Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Λάθος: Αν δε μας πει πόσο έχει σε load, με ποιο πρόγραμμα είδε τις θερμοκρασίες, δε μπορούμε να ξέρουμε, πόσο μάλλον να πούμε οτι είναι άθλιες (κάτι τέτοιο κατάλαβα). Σωστό: Ειδα τις θερμοκρασιες με το speedfan και με το hdd monitor. Βασικα για custom υδροψυξη δεν ειχα και τα αναλογα λεφτα,αλλα και ο ηχος απο τα ανεμηστηρακια αρχισε να μου την δινει τελευταια και βαρεθηκα να τα καθαριζω καθε λιγο και λιγακι.
Alexisssss Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Με την συγκεκριμενη υδροψυξη,οι θερμοκρασιες που εχεις μου φαινονται λογικες.Και'συ ρε φιλε thermaltake πηγες και πηρες? Κανονικα για μια καλη υδροψυξη επρεπε να δωσεις τουλαχιστον 250-300 ευρω και οχι 100 ευρω που κανει αυτη.
phanispal Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Τρέξε ένα prime95 ή orthos (stress cpu - small fft's) για να δεις πού παίζεις κάτω από φόρτο. Επίσης τσέκαρε temps και με τα Real Temp και Core Temp.
Alexisssss Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Λάθος:Αν δε μας πει πόσο έχει σε load, με ποιο πρόγραμμα είδε τις θερμοκρασίες, δε μπορούμε να ξέρουμε, πόσο μάλλον να πούμε οτι είναι άθλιες (κάτι τέτοιο κατάλαβα). LOAD θα εχει σιγουρα κοντα στους 50 βαθμους μπορει και παραπανω.Βασικα 40-45 βαθμους επιανε ο q6600 μετα απο παιχνιδι με stock ψυκτρα στα stock ρολογια. Βαλε prime95,τρεξτο για κανα μισαωρο και πες μας temps
j11h Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Τρέξε ένα prime95 ή orthos (stress cpu - small fft's) για να δεις πού παίζεις κάτω από φόρτο. Επίσης τσέκαρε temps και με τα Real Temp και Core Temp. LOAD θα εχει σιγουρα κοντα στους 50 βαθμους μπορει και παραπανω.Βασικα 40-45 βαθμους επιανε ο q6600 μετα απο παιχνιδι με stock ψυκτρα στα stock ρολογια.Βαλε prime95,τρεξτο για κανα μισαωρο και πες μας temps Ξεκινησα το μετρημα.Θα ποσταρω τα αποτελεσματα σε κανενα μισαωρο. Λοιπον τα αποτελεσματα ειναι: Με το Realtemp: 50 49 45 40 maximum θερμοκρασιες για τους 4 core αντιστοιχα Με το Core temp: 54 51 44 43 Με το speedfan: 54 50 42 41 Ολα μετα απο μιση ωρα test.
Alexisssss Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 LOAD θα εχει σιγουρα κοντα στους 50 βαθμους μπορει και παραπανω. Tα ειπα εγω...Σιγουρα θα εφτανε τους 50+. Φιλε sorry αλλα οι θερμοκρασιες σου δεν ειναι καλεςγια υδροψυξη
j11h Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Tα ειπα εγω...Σιγουρα θα εφτανε τους 50+.Φιλε sorry αλλα οι θερμοκρασιες σου δεν ειναι καλεςγια υδροψυξη Μαλιστα.Κανουμε κατι σε αυτη την περιπτωση η το αφηνουμε οπως εχει?
phanispal Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Οι θερμοκρασίες είναι καλές, αν κοιτάς μόνο αυτό. Αν λάβεις υπόψη οτι τρέχεις σε στοκ συχνότητες, κι έδωσες 110 ευρώ για ψύξη του επεξεργαστή, αυτό που μπορείς να πεις είναι οτι με λιγότερα χρήματα θα μπορούσες να είχες παρόμοια αποτελέσματα. Το Vcore είναι στο auto;
j11h Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Οι θερμοκρασίες είναι καλές, αν κοιτάς μόνο αυτό.Αν λάβεις υπόψη οτι τρέχεις σε στοκ συχνότητες, κι έδωσες 110 ευρώ για ψύξη του επεξεργαστή, αυτό που μπορείς να πεις είναι οτι με λιγότερα χρήματα θα μπορούσες να είχες παρόμοια αποτελέσματα. Το Vcore είναι στο auto; Βασικα αυτο που μ'ενδιεφερε ειναι το οτι ειναι αθορυβο και η ομορφια που δινει στο pc.Απο εκει και περα οι θερμοκρασιες δεν μ'ενδιεφεραν να ηταν θερμοκρασιες ρεκορ,απλα νορμαλ θερμοκρασιες.Βασικα ποσταρα με θεμα τις θερμοκρασιες απλα για να ξερω τι γινετε και να ακουσω την γνωμη απο εσας που ξερετε καλυτερα. Το vcore που θα το δω στο bios?
1000 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δες αυτό και βγάλε συμπέρασμα. Ε8600 με V8 και 1.328v. Y.Γ. Το vcore μπορείς να το δεις από το cpu-z http://www.softpedia.com/get/System/System-Info/CPU-Z.shtml
phanispal Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 1000 για τρέξε μία small fft's να δούμε... Ήθελα να στο πω και χθες-προχθές αλλά το ξέχασα Άλλο το blend και άλλο το cpu stress.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.