Προς το περιεχόμενο

Ποιο firewall προτιμάτε; Δημοσκόπηση 28/2/09 - 29/5/09

parsifal

Ποιο firewall προτιμάτε;  

1 μέλος έχει ψηφίσει

1. 1. Ποιο firewall προτιμάτε;

• Ashampoo FireWall
    • Comodo Internet Security
    • ZoneAlarm Firewall
    • Online Armor
    • PC Tools Firewall Plus
    • Jetico Personal Firewall
      0
    • Kaspersky Internet Security
    • Lavasoft Personal Firewall
    • McAfee Internet Security
    • Norton Internet Security / 360
    • Outpost Firewall Pro
    • Sunbelt Personal Firewall
    • Trend Micro Internet Security
      0
    • Windows XP built-in firewall
    • Windows Vista built-in firewall
    • Linux firewall (iptables+netfilter κ.ά. Πείτε μας ποιο)
    • xBSD firewall (IPFW, pf κ.ά. Πείτε μας ποιο)
      0
    • Μόνο το ενσωματωμένο firewall του router μου (πείτε μας το μοντέλο)
    • Άλλο (πείτε μας ποιο)
    • Κανένα (πείτε μας γιατί όχι)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

θα συμφωνησω με τον elteo...

το ενσωματωμένο του ρούτερ μου σε συνδιασμό με αυτό των vista.

δεν μου αρέσει να βαραίνω το σύστημα με πολλά μπιμπλίκια ;)

παλιοτερα με τα xp χρησιμοποιουσα το comodo και ημουν αρκετα ευχαρηστημενος

Δημοσ.

αφου εμεινα ευχαριστιμενος απο το panta antivirus + firewall 2008 ξανα panda antivirus pro 2009 τα εχει ολα σε 1...+firewall του modem (Dlink dsl-2640b)

Δημοσ.

Παιδιά εγώ έχω βάλει comodo firewall αλλα εχω ενεργοποιήσει και το antivirus που έχει και τίποτε άλλο.Θα κάνει καλή δουλειά λέτε;;

Δημοσ.

Εχω αγορασει ενα καινουργιο φορητο υπολογιστη με Vista και οσον αφορα το firewall ειμαι αναμεσα σε 2 επιλογες...Ή να βαλω το Comodo ή να χρησιμοποιησω το firewall που εχουν τα Vista...Το Comodo το χρησιμοποιουσα και στο παρελθον στα XP που ειχα και γνωριζω ποσο ελαφρυ και αξιοπιστο ειναι,αλλα εχω ακουσει αρκετα καλα σχολια για το firewall των Vista (και γενικοτερα θετικα σχολια για την ασφαλεια των vista) και σκεφτομαι να το κρατησω...

εσεις αν ειχατε να επιλεξετε αναμεσα σε αυτα τα 2 firewall,ποιο θα επιλεγατε;;..

• Members
Δημοσ.
Εχω αγορασει ενα καινουργιο φορητο υπολογιστη με Vista και οσον αφορα το firewall ειμαι αναμεσα σε 2 επιλογες...Ή να βαλω το Comodo ή να χρησιμοποιησω το firewall που εχουν τα Vista...Το Comodo το χρησιμοποιουσα και στο παρελθον στα XP που ειχα και γνωριζω ποσο ελαφρυ και αξιοπιστο ειναι,αλλα εχω ακουσει αρκετα καλα σχολια για το firewall των Vista (και γενικοτερα θετικα σχολια για την ασφαλεια των vista) και σκεφτομαι να το κρατησω...

εσεις αν ειχατε να επιλεξετε αναμεσα σε αυτα τα 2 firewall,ποιο θα επιλεγατε;;..

Νομίζω πως το Comodo πια δεν σε αφήνει να βάλεις μόνο το Firewall, αλλά έχει γίνει internet Suite, που σημαίνει πως πάει πακέτο με το antivirus. Αν δεν σε πειράζει αυτό και δεν έχεις ήδη υπόψη σου κάποιο άλλο antivirus, πιστεύω πως αξίζει να το δοκιμάσεις. Εγώ το χρησιμοποιώ εδώ και 2-3 μήνες και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος πάντως.

Δημοσ.

Απ' ό,τι θυμάμαι (το εγκατέστησα πριν ένα μήνα περίπου) το Comodo (η σουΐτα) σου δίνει τη δυνατότητα να επιλέξεις όταν αρχίζεις την εγκατάσταση αν θα μπει και το antivirus ή όχι μαζί με το firewall.

• Members
Δημοσ.

Α οκ τότε, ίσως δεν το πρόσεξα - δεν το θυμάμαι γιατί είχα από την αρχή πρόθεση να βάλω και τα δύο

Δημοσ.

Ερώτηση, σε γραφείο μπορώ να βάλω

free (comodo, antivir) χωρίς να βρω τον μπελά μου;

Αν όχι, να προτιμήσω KIS η Nod smart security;

Πιστεύω από Internet Security είναι τα καλύτερα...

• Members
Δημοσ.

Το Comodo από ότι θυμάμαι μπορείς να το χρησιμοποιήσεις δωρεάν και σε εταιρικό περιβάλλον. Για τα άλλα δωρεάν δεν ξέρω τι παίζει και εάν έχουν ειδική (όχι δωρεάν) έκδοση για τέτοιες περιπτώσεις.

Δημοσ.

Αν είναι σκέφτομαι να βάλω internet security

διότι λογικά από την στιγμή που οι εταιρείες αυτές έχουν

και εκδόσεις επί πληρωμή, λογικά δεν θα είναι δωρεάν σε εταιρείες...

τι προτείνετε;

Kapsersky η Nod;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...