Προς το περιεχόμενο

Grand Ages: ROME

ksaplostra

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κοίτα δε σου λέω να το σβήσεις. Δεν είμαι και ο κατάλληλος για να πω κάτι τέτοιο. Απλά αν σου αρέσει το είδος του παιχνιδιού και δε σε νοιάζει ίσως η παλαιότητα, τότε υπάρχουν πολύ καλύτεροι τίτλοι σε αυτό το τομέα.

Αν και μου διαφεύγουν οι τίτλοι αυτή τη στιγμή πέρα από το Ceasar υπάρχει και ένας αντίστοιχος τίτλος που διαδραματίζεται στην αρχαία Αίγυπτο και ένας στην αρχαία Κίνα.

Δημοσ.

Παίδες παίξτε προσεκτικά το tutorial και λογικά θα απαντηθούν οι απορίες σας. Οι φωτιές μπαίνουν απο criminals και απλά για να μην υπάρχουν φροντίστε όλοι να είναι ικανοποιημένοι. Όσο για τους εργάτες, μπαίνουν αυτόματα αν το κτήριο τους είναι στην ακτίνα του κτηρίου που μόλιες έχτισες.

Δημοσ.

φιλε αρτ20 λες να μη το καταλαβαμε παιζοντας το παιχνιδη??????εδω σου λεω οτι τα εχω ολα τα σπιτια στο πρασινο τους κατοικους τριευτυχισμενους και αποτομα απο το πουθενα περνουν φωτια,,εγω παντος το εσβησα,,παθαν τα νευρα μου

Δημοσ.

Δεν ξέρω μπορεί να είναι bug αλλά ας πούμε οι Equites θέλουν και entertainment για να είναι happy. Αν το ξέρεις ήδη sorry :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...