LuxJaja Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Κοίτα δε σου λέω να το σβήσεις. Δεν είμαι και ο κατάλληλος για να πω κάτι τέτοιο. Απλά αν σου αρέσει το είδος του παιχνιδιού και δε σε νοιάζει ίσως η παλαιότητα, τότε υπάρχουν πολύ καλύτεροι τίτλοι σε αυτό το τομέα. Αν και μου διαφεύγουν οι τίτλοι αυτή τη στιγμή πέρα από το Ceasar υπάρχει και ένας αντίστοιχος τίτλος που διαδραματίζεται στην αρχαία Αίγυπτο και ένας στην αρχαία Κίνα.
Art20 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Παίδες παίξτε προσεκτικά το tutorial και λογικά θα απαντηθούν οι απορίες σας. Οι φωτιές μπαίνουν απο criminals και απλά για να μην υπάρχουν φροντίστε όλοι να είναι ικανοποιημένοι. Όσο για τους εργάτες, μπαίνουν αυτόματα αν το κτήριο τους είναι στην ακτίνα του κτηρίου που μόλιες έχτισες.
dr.scholl Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 φιλε αρτ20 λες να μη το καταλαβαμε παιζοντας το παιχνιδη??????εδω σου λεω οτι τα εχω ολα τα σπιτια στο πρασινο τους κατοικους τριευτυχισμενους και αποτομα απο το πουθενα περνουν φωτια,,εγω παντος το εσβησα,,παθαν τα νευρα μου
Art20 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2009 Δεν ξέρω μπορεί να είναι bug αλλά ας πούμε οι Equites θέλουν και entertainment για να είναι happy. Αν το ξέρεις ήδη sorry
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.