Προς το περιεχόμενο

Grand Ages: ROME

ksaplostra

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Υπάρχει demo. Κατέβασε το αν είναι από gamershell και τσέκαρε το. Ναι είναι στο στυλ του Ceasar, ίσως πιο απλό.

Δημοσ.
να το πάρεις με κλειστα μάτια, απλά εντυπωσιακό...δεν το περιμενα

Αυτό που με ενδιαφέρει πιο πολύ είναι να είναι σαν το caesar..Όπως και να το κανεις είναι άλλο πράμα να γκρεμίζεις και άλλο πράμα να φτιάχνεις μια πολύ από την αρχή..

Δημοσ.

ειναι πολυ καλητερο απο το ceasar αλλα αν καταφερεις και ξεκολησεις απο την δευτερη πιστα θα σε παραδεκτο,,,ασε που τα σπιτια περνουν φωτια στα καλα καθουμενα καθε 10 λεπτα,πικρα,,το βαρεθηκα απο την δευτερη πιστα,,αν ξερη καπιος λυση,,ας ποσταρη

Δημοσ.

Κάτι που δεν έχω καταλάβει ποτέ με αυτά τα παιχνίδια είναι γιατί έχουν όλα τα κτίρια Area of effect. Οκ το καταλαβαίνω πχ η μαρκέτα (ελληνοαμερικάνικα) να έχει. Πες 5 εργάτες δε μπορούν να δώσουν φαγητό σε όλη τη πόλη. Αλλά πχ το Brickworks ;;; Δηλαδή αν μένω βόρεια προάστεια και η δουλειά μου είναι στο κέντρο δε πάω γιατί είναι μακρυά. Δε τη καταλαβαίνω αυτή τη λογική...

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

μια απο τα ιδια...ρε παιδια πως σταματας τις φωτιες???μονο αν τα γκρεμισεις???και σε ορισμενα χτιρια δεν μπενουν με τιποτα εργατες......κολλησα και εγω στην δευτερη πιστα εδω και 5 μερες

Δημοσ.

ναί το θέμα είναι οτι ποιάνουν όλα φωτιά αμα ποιάσει ένα.και πώς βάζεις εργάτες? ρε είναι πολύ καλο παιχνίδι αλλα δύσκολο! θέλεις ψάξιμο πολύ!

Επισκέπτης
Δημοσ.

Πώς γίνεται ρε παιδιά να είναι καλό το παιχνίδι, άμα έχει τέτοιο πρόβλημα με τις φωτιές;

Δημοσ.

μάλλον εμείς έχουμε το πρόβλημα γιατι προφανός κάτι δεν κάνουμε καλά... αυτά τα παιχνίδια έτσι είναι παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες!

Δημοσ.

Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά; έχετε παίξει Ceasar; σαν φανατικός και ολίγον βετεράνος της σειράς το βρίσκω γελοίο το παιχνίδι. Είναι φοβερά αόριστος ο έλεγχος πληθυσμού και δεν προσφέρει κάτι αξιόλογο.

Προσωπικά θα προτιμήσω να παίξω το φοβερό Ceasar 3. Δεν έχει 3d γραφικά αλλά αξίζει πολύ πολύ πολύ περισσότερο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...