ksaplostra Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 ξέρει κανεις τι ρολο βαράει? Σα το caesar είναι? αξίζει να το πάρω;
LuxJaja Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Υπάρχει demo. Κατέβασε το αν είναι από gamershell και τσέκαρε το. Ναι είναι στο στυλ του Ceasar, ίσως πιο απλό.
whiteman7 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 να το πάρεις με κλειστα μάτια, απλά εντυπωσιακό...δεν το περιμενα
ksaplostra Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 να το πάρεις με κλειστα μάτια, απλά εντυπωσιακό...δεν το περιμενα Αυτό που με ενδιαφέρει πιο πολύ είναι να είναι σαν το caesar..Όπως και να το κανεις είναι άλλο πράμα να γκρεμίζεις και άλλο πράμα να φτιάχνεις μια πολύ από την αρχή..
engstrongg Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 ειναι πολυ καλητερο απο το ceasar αλλα αν καταφερεις και ξεκολησεις απο την δευτερη πιστα θα σε παραδεκτο,,,ασε που τα σπιτια περνουν φωτια στα καλα καθουμενα καθε 10 λεπτα,πικρα,,το βαρεθηκα απο την δευτερη πιστα,,αν ξερη καπιος λυση,,ας ποσταρη
LuxJaja Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Κάτι που δεν έχω καταλάβει ποτέ με αυτά τα παιχνίδια είναι γιατί έχουν όλα τα κτίρια Area of effect. Οκ το καταλαβαίνω πχ η μαρκέτα (ελληνοαμερικάνικα) να έχει. Πες 5 εργάτες δε μπορούν να δώσουν φαγητό σε όλη τη πόλη. Αλλά πχ το Brickworks ;;; Δηλαδή αν μένω βόρεια προάστεια και η δουλειά μου είναι στο κέντρο δε πάω γιατί είναι μακρυά. Δε τη καταλαβαίνω αυτή τη λογική...
skarpelos Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Πως κανεις export πραγματα?Ειμαι σε μια αποστολη που πρεπει να κανω εχπορτ κρασι και δε το βρισκω με τιποτα...
dr.scholl Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 μια απο τα ιδια...ρε παιδια πως σταματας τις φωτιες???μονο αν τα γκρεμισεις???και σε ορισμενα χτιρια δεν μπενουν με τιποτα εργατες......κολλησα και εγω στην δευτερη πιστα εδω και 5 μερες
Daemonos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 ναί το θέμα είναι οτι ποιάνουν όλα φωτιά αμα ποιάσει ένα.και πώς βάζεις εργάτες? ρε είναι πολύ καλο παιχνίδι αλλα δύσκολο! θέλεις ψάξιμο πολύ!
Επισκέπτης Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Πώς γίνεται ρε παιδιά να είναι καλό το παιχνίδι, άμα έχει τέτοιο πρόβλημα με τις φωτιές;
Daemonos Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 μάλλον εμείς έχουμε το πρόβλημα γιατι προφανός κάτι δεν κάνουμε καλά... αυτά τα παιχνίδια έτσι είναι παίζουν ρόλο πολλοί παράγοντες!
LuxJaja Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2009 Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά; έχετε παίξει Ceasar; σαν φανατικός και ολίγον βετεράνος της σειράς το βρίσκω γελοίο το παιχνίδι. Είναι φοβερά αόριστος ο έλεγχος πληθυσμού και δεν προσφέρει κάτι αξιόλογο. Προσωπικά θα προτιμήσω να παίξω το φοβερό Ceasar 3. Δεν έχει 3d γραφικά αλλά αξίζει πολύ πολύ πολύ περισσότερο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.