Προς το περιεχόμενο

Windows Vista 64 - ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΥΣΚΕΥΗ ΑΠΟΘΗΚΕΥΣΗΣ!

Phantolino

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά από άπειρες προσπάθειες κατέφυγα εδώ μπας και μπορεί να βοηθήσει κάνεις πριν κάνω κιάλλο format..

Σήμερα εγκατέστησα τα Windows Vista 64 Ultimate στο μηχάνημα μου. Όλα είναι μια χαρά και είμαι απόλυτα ευχαριστημένος όμως δεν δουλεύει το πιο σημαντικό, ούτε ο εξωτερικός μου δίσκος αλλά ούτε το USB stick δεν εγκαθίσταται στο σύστημα τα Vista ναι μεν τα αναγνωρίζουν αλλά ζητάνε drivers και σταματάνε εκεί. Εννοείτε πως και ο δίσκος αλλά και το στικάκι δουλεύουν μια χαρά και μάλιστα και σε XP και Vista αλλά 32bit.

Το μηχάνημα μου είναι:

AMD 64 6000+ 3.0Ghz

ASUS M2N32 WS PRO

4GB RAM

ΑΤΙ Radeon HD 4830 512ΜΒ

SoundBlaster X-Fi Xtreme

Ο εξωτερικός δίσκος είναι ένας LaCie 500GB Desktop και το USB στικάκι ένα Kingston DataTraveler 1GB.

Γνωρίζει κανείς τι μπορεί να φταίει η πως μπορώ να το λύσω? Drivers για τον δίσκο δεν μπορώ να βρω και μου φαίνεται ότι έχει να κάνει με τα Vista που είναι 64bit..

EDIT: Δοκιμάσα τον δισκο σε άλλο ένα PC με Vista 64 και δούλεψε. Μάλλον έχει να κάνει με την μητρική, καμία ιδέα?

Δημοσ.

Δοκίμασε να κάνεις χειροκίνητη εγκατάσταση με drivers απο το

c:\windows\system32\

πάτα και το 'search subfolders' κουμπί

Δες γενικά διάφορες λύσεις ανάλογα την περίπτωση εδώ

http://social.technet.microsoft.com/Forums/en-US/itprovistahardware/thread/b6c15e75-957a-401f-aecf-80ddf48c5dbe/#page:2

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...