pournaras Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Είμαι με Vista αλλά για να το λες,σίγουρα δεν σε γυρνάει σε παλαιότερη έκδοση και απλά δεν στο εμφανίζει στο add/remove; Στο CNET για XP λέει Και στο pcsupport Έχει και 2 τρόπους για disable:pcsupport Σε windows xp με την απεγκατασταση του ΙΕ, δεν τον βλεπεις πλεον σαν εικονιδιο (start menu desktop κλπ), και οταν βαλεις ενα λινκ πχ στο παραθυρο του My Computer δεν ανοιγει το λινκ εκει μεσα πια, αλλα ξεκιναει τον firefox που εχω default. Η μονη επαφη πλεον ειναι αν γραψεις στο "εκτελεση" το iexplore, που σημαινει οτι τον "εξαφανιζει" απο τα ματια αλλα δεν τον σβηνει τελειως, μην ξεχναμε οτι στις μισες dll του στηριζονται ολα τα windows
johnykim Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Είμαι με Vista αλλά για να το λες,σίγουρα δεν σε γυρνάει σε παλαιότερη έκδοση και απλά δεν στο εμφανίζει στο add/remove; Στο CNET για XP λέει Και στο pcsupport Έχει και 2 τρόπους για disable:pcsupport Δεν τον βλέπω μετά πουθενά.Σε ποσο ποια παλιότερη έκδοση να σε γυρίσει..;(πρέπει να είναι ο 6 αν δεν κανω λαθος) Τες/πα απο εκεί βγάζω και το msn explorer και ολα τα σχετικά.Επίσης και ο WMP μιας που το ανέφερες ,χωρίς να με πάει σε παλιότερη εκδοση(που είναι κ αυτή ερκετά παλια..). Επειδή δεν κατέχω το αγγλικό και θα με κουράσει,δυστυχώς δεν μπορώ να το σχολιάσω.
stathakis21 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Και μετά με χλευάζουν επειδή ποστάρω την ατάκα από το matrix... Από πότε είναι φασισμός να ακολουθείς τους νόμους; Είναι δημοκρατικό να φτιάχνεις σελίδες που παίζουν μόνο σε IE? είναι δείγμα ελευθερίας; Είναι δείγμα ελευθερίας να στέλνεις σε κάποιον doc αρχείο, όταν ξέρεις ότι πρέπει να πληρώσει στην M$ για να το ανοίξει; Είναι δείγμα ελευθερίας να μην μπορείς να κάνεις uninstall τον IE? Είναι δείγμα ελευθερίας το WGA που τηλεφωνεί σπίτι του από τον υπολογιστή σου, ακόμα και όταν εσύ του το έχεις απαγορεύσει; Η Μ$ εκπροσωπεί την ελευθερία στο internet (με τα DRM fully bloated spyware λειτουργικά της) ; Και εσύ την υπερασπίζεσαι; Μήπως τελικά δεν είναι αέρας αυτό που αναπνέεις τώρα....; φιλε μου συμφωνω απολυτα... @Radiatedsoul: Η Microsoft ειναι μονοπωλειο επειδη ειναι η καλυτερη και οχι επειδη μας την επεβαλε καποιος. εδω εχασες εντελως τη μπαλα... με αυτη τη λογικη η νδ ειναι η καλυτερη γιατι ο λαος την εκλεξε πρωτη,ο bush ηταν ο καλυτερος γιατι ο λαος της αμερικης τον εκλεξε πρωτο(και παει λεγοντας)... το οτι εκατσε μια σειρα γεγονοτων(και καλων χειρισμων τους στο παρελθον,δεν την κανει την καλυτερη εταιρια... και κατι ασχετο... δεν καταλαβαινω κοσμο που υπερασπιζεται εταιριες σαν τη M$... τοση σκεψη χρειαζεται για να καταλαβει καποιος οτι πισω απο αυτες τις εταιριες κρυβεται βρωμια και μονο;; μια εταιρια που χρησημοποιει συνεχεια βρωμικες τακτικες για να πολεμισει τους ανταγωνιστες της,που απολυει εργαζομενος απο τους λιγοτερο κερδοφορους(!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!) κλαδους της και μετα τους ζηταει και τα χρηματα απο την αποζημιωση πισω κτλ κτλ κτλ... θα μπορουσα να σκεφτω απειρα πραγματα να πω...
pournaras Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δεν τον βλέπω μετά πουθενά.Σε ποσο ποια παλιότερη έκδοση να σε γυρίσει..;(πρέπει να είναι ο 6 αν δεν κανω λαθος) Τες/πα απο εκεί βγάζω και το msn explorer και ολα τα σχετικά.Επίσης και ο WMP μιας που το ανέφερες ,χωρίς να με πάει σε παλιότερη εκδοση(που είναι κ αυτή ερκετά παλια..). Επειδή δεν κατέχω το αγγλικό και θα με κουράσει,δυστυχώς δεν μπορώ να το σχολιάσω. Σωστα και δεν βλεπεις πουθενα τον IE, πηγαινε ομως στο Εναρξη ->Εκτελεση και γραψε iexplore, να δεις οτι θα ξεκινησει
Radiatedsoul Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 @Stathakis21 ε αφου δε σου αρεσει η microsoft μη χρησημοποιεις προιοντα της, σε αναγκαζει κανεις? Αυτο ενωω οταν λεω οτι εχουμε ελευθερια στο διαδυκτιο και ετσι πρεπει να παραμεινει.
tritonas00 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 @stathakis21 Ρε αυτο το μισος με την microsoft !!!!!!!Στην τελικη δεν σε υποχρεωνει κανενας να χρησιμοποιεις τα προιοντα της!!!
santeron Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Με το θέμα του browser δεν νομίζω ότι υπάρχει ουσιαστικό πρόβλημα. Εγώ προσωπικά μετά από format ή κάτι τέτοιο κατεβάζω τον Opera, τον κάνω και default brower και έτοιμος ο Φώντας. Αφήνω και τον IE σε ένα μέρος που να μπορώ να τον ανοίξω αν τύχει μία σελίδα να έχει πρόβλημα με τον Opera. Δεν νομίζω ότι ο μέσος και κάτω χρήστης έχει ανάγκη να ασχολείται με browsers μιας και οι περισσότεροι δεν ξέρουν ούτε install να τους κάνουν.
FarCry Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 εδω εχασες εντελως τη μπαλα... με αυτη τη λογικη η νδ ειναι η καλυτερη γιατι ο λαος την εκλεξε πρωτη,ο bush ηταν ο καλυτερος γιατι ο λαος της αμερικης τον εκλεξε πρωτο(και παει λεγοντας)... το οτι εκατσε μια σειρα γεγονοτων(και καλων χειρισμων τους στο παρελθον,δεν την κανει την καλυτερη εταιρια... εξελεξε
tritonas00 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Με το θέμα του browser δεν νομίζω ότι υπάρχει ουσιαστικό πρόβλημα. Εγώ προσωπικά μετά από format ή κάτι τέτοιο κατεβάζω τον Opera, τον κάνω και default brower και έτοιμος ο Φώντας. Αφήνω και τον IE σε ένα μέρος που να μπορώ να τον ανοίξω αν τύχει μία σελίδα να έχει πρόβλημα με τον Opera. Δεν νομίζω ότι ο μέσος και κάτω χρήστης έχει ανάγκη να ασχολείται με browsers μιας και οι περισσότεροι δεν ξέρουν ούτε install να τους κάνουν. Συμφωνω απολυτα...!!!!!
stathakis21 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 @Stathakis21 ε αφου δε σου αρεσει η microsoft μη χρησημοποιεις προιοντα της, σε αναγκαζει κανεις? Αυτο ενωω οταν λεω οτι εχουμε ελευθερια στο διαδυκτιο και ετσι πρεπει να παραμεινει. @stathakis21 Ρε αυτο το μισος με την microsoft !!!!!!!Στην τελικη δεν σε υποχρεωνει κανενας να χρησιμοποιεις τα προιοντα της!!! μα ουτος η αλλος στο βαθμο που ειναι δυνατο δεν χρησημοποιω τα προιοντα της... μπορει να ακουγομαι ακραιος(αλλα αυτα που λεω για τη Μ$ τα πιστευω και για πολλες ακομα εταιριες...)...δυστυχως αυτη η κατασταση επικρατει στις μερες μας... εξελεξε :fear:
Street-Fighter Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 (επεξεργασμένο) Εγω δεν μπορω να καταλαβω τιποτα... Γιατι δηλαδη να μην κανει οοοοοοτιιιιι γουσταρει η ms στα λογισμικα της??? Ποια ευρωπαικη ενωση και λαλακιες??? οεο δηλαδη.. Σε λιγο 8α τους πουν βαλτε το chrome ως default γιατι ειναι της google Και δεν το καταλαβα ουτε εγω γιατι στα mac δηλαδη οχι?? Καποιος ειπε ποιο πανω πως μπορει καποιος να τον κανει unistall οκ στα windows μπορει να μην γινετε κατι τετοιο αλλα μπορεις καποιος στα vista να τον εξαφανισει τελειως απο τα ματακια του και οχι μονο στις προεπιλογες τως προγραμμάτων.. Και sorry αυτο τους πειραξε??? Δεν τους πειραξε δηλαδη το οτι η ms θελει IE για να κατεβασεις κατι απο ms κλπ??? Ελεος απλα ειναι και η ΕΕ ελεος!!! Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2009 από Street-Fighter
feodor Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Και μετά με χλευάζουν επειδή ποστάρω την ατάκα από το matrix... Από πότε είναι φασισμός να ακολουθείς τους νόμους; Είναι δημοκρατικό να φτιάχνεις σελίδες που παίζουν μόνο σε IE? είναι δείγμα ελευθερίας; Είναι δείγμα ελευθερίας να στέλνεις σε κάποιον doc αρχείο, όταν ξέρεις ότι πρέπει να πληρώσει στην M$ για να το ανοίξει; Είναι δείγμα ελευθερίας να μην μπορείς να κάνεις uninstall τον IE? Είναι δείγμα ελευθερίας το WGA που τηλεφωνεί σπίτι του από τον υπολογιστή σου, ακόμα και όταν εσύ του το έχεις απαγορεύσει; Η Μ$ εκπροσωπεί την ελευθερία στο internet (με τα DRM fully bloated spyware λειτουργικά της) ; Και εσύ την υπερασπίζεσαι; Μήπως τελικά δεν είναι αέρας αυτό που αναπνέεις τώρα....; +1 κι απο μενα
elven Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Ότι να 'ναι,μ' αρέσει που του λες κι εσύ +1. Απο πότε τα διεθνή πρότυπα είναι νόμοι και όποιος δεν τα ακολουθεί παράνομος; Καλά λέω ότι αν διαβάζατε τι γράφετε θα τσακωνόσασταν με τον εαυτό σας.
takis456 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Η microsoft τι έκανε? Έφτιαξε τον IE και έβαλε ορισμένες λειτουργίες του να είναι διαθέσιμες μέσω του Windows API. Το αποτέλεσμα ήταν οι προγραμματιστές να μπορούν εύκολα να χρησιμοποιούν τις λειτουργίες του χωρίς να χρειάζεται νέος κώδικας. Όσοι θέλετε να βγάλετε τον IE θα έχετε προβλήματα με αυτές τις εφαρμογές. Και τι θα κερδίσετε αν τον βγάλετε? 10MB χώρου?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα