tritonas00 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 να ρε ρωτησω κατι???η registry συνεχιζει να υπαρχει???ναι... θα ειναι γεματο Drm???ναι.. θα γινεται ολο και πιο αργο με το περασμα του χρονου??(σε συνεπαγωγη με το πρωτο)ναι... το ΝTFS συνεχιζει να υπαρχει???ναι... δε λεω σε σχεση με τις προηγουμενες εκδοσεις των windows καλυτερα ειναι(ετσι λενε οι περισσοτεροι)...αλλα και παλι,οχι σπουδαια πραγματα... /offtopic Τι ελεγα..???απο τωρα αρχισαν το θαψιμο!!!!!!!!!!φανταστειτε να βγουν!!! /offtopic
mezger Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Internet Explorer 1 debuted in August 1995. It was a reworked version of Spyglass Mosaic which Microsoft had licensed, like many other companies initiating browser development, from Spyglass Inc. It came with Microsoft Plus! for Windows 95 and OEM release of Windows 95. It was installed as part of the Internet Jumpstart Kit in Plus!.Καλυτερα να μασας παρα να μιλας OEM σου λεει κατι; Οσο για το KDE και κατα ποσο αντεγραψαν τα Vista εχουν χιλιουποθει... Μιας και αλλη μια φορα το πηγαμε προς τα εκει.. Sotosgl λέει: "Τα Windows οταν ξεκινησαν την διανομη τους σε ολο τον κοσμο ειχαν προεγκατεστημενο τον IE;" Wikipedia λέει: "Windows 95 OEM Service Release 1 was the first release of Windows to include Internet Explorer" ....η οποία βγήκε το 96 Το ότι σε κάποιες ΟΕΜ βάζανε μαζί και το plus είναι άσχετο. Κατανοώ τη συμπεριφορά σου, όταν η πραγματικότητα δε συμφωνεί μαζί μας, τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί τόση φανατίλα για μια εταιρεία. Περιμένεις να σου στείλει ο bill επιταγή επειδή τον υπερασπίζεσαι?
Sotosgl Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Sotosgl λέει: "Τα Windows οταν ξεκινησαν την διανομη τους σε ολο τον κοσμο ειχαν προεγκατεστημενο τον IE;"Wikipedia λέει: "Windows 95 OEM Service Release 1 was the first release of Windows to include Internet Explorer" ....η οποία βγήκε το 96 Το ότι σε κάποιες ΟΕΜ βάζανε μαζί και το plus είναι άσχετο.Κατανοώ τη συμπεριφορά σου, όταν η πραγματικότητα δε συμφωνεί μαζί μας, τόσο το χειρότερο για την πραγματικότητα. Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι γιατί τόση φανατίλα για μια εταιρεία. Περιμένεις να σου στείλει ο bill επιταγή επειδή τον υπερασπίζεσαι? Wow εισαι τοσο εξυπνος! Πηρες ενα Comment που εκανα για τους Macaces πριν για το Paycheck απο την Rainbow και το γυρισες σε εναντίον μου! Εχεις τοση φαντασια! Καποιοι ηθελαν να μιλησουν με Facts και αυτα του εδωσα! Ακομα και το Wiki αν θες να χρησιμοποιεις ειναι πολυ ευκολο να προσπερνας καποια στοιχεια που δεν σε βολευουν,μαγκιααααααα Το θεμα ειναι ενα ηταν εγκατεστημενο ναι ή οχι; Εγω δλδ που αγορασα τα Windows 95 το 1995 τον Οκτωβριο και ειχε μεσα τον Internet Explorer ειμαι περιπτοσαρα!Plus ξε Plus ηταν! Και οχι δεν εστειλα το email που ελεγε οτι η MS θα μου στειλει επιταγη αν προωθησω ενα email(Για να μην υπαρχουν αμφιβολιες!) Kαι δεν χρησιμοποιω πλεον ποτε Internet Explorer και εχω και linux και εμπειρια με Mac ειχα. Αλλα οταν ξερω οτι οταν ανοιξει ενα Thread που θα λεει MS στον τιτλο θα πεσουν τα κορακια και θα λενε τα δικα τους γιατι να μην εκφερω και εγω την γνωμη μου; Και στην τελικη αν δεν θελετε να με ακουτε φτιαξτε ενα ΑntiMS forum και τελος! Καληνυχτα!
PCharon Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Εγω δλδ που αγορασα τα Windows 95 το 1995 τον Οκτωβριο και ειχε μεσα τον Internet Explorer ειμαι περιπτοσαρα!Plus ξε Plus ηταν! Έχω αυθεντικό Windows 95 OEM CD και ΔΕΝ περιέχει μέσα τον ΙΕ. Επίσης έχω και αυθεντικό ΟΕΜ CD που εγκαθιστούσε τον ΙΕ (νομίζω είναι ο 3 ή ο 3.1) ξεχωριστά από τα '95.
tritonas00 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Έχω αυθεντικό Windows 95 OEM CD και ΔΕΝ περιέχει μέσα τον ΙΕ. Επίσης έχω και αυθεντικό ΟΕΜ CD που εγκαθιστούσε τον ΙΕ (νομίζω είναι ο 3 ή ο 3.1) ξεχωριστά από τα '95. Eμενα παλι το δικο μου cd των 95 τον εχει??Και το γραφει και στην bootscreen.... Αλλα οταν ξερω οτι οταν ανοιξει ενα Thread που θα λεει MS στον τιτλο θα πεσουν τα κορακια και θα λενε τα δικα τους γιατι να μην εκφερω και εγω την γνωμη μου; Και στην τελικη αν δεν θελετε να με ακουτε φτιαξτε ενα ΑntiMS forum και τελος! Καληνυχτα! @Sotosgl Mην τους δινεις σημασια...αυτα εχουν οι μειοψηφιες..
PCharon Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Μιλάω γι ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ δισκάκια πάντα, εννοείται. Τα δικά μου είναι ελληνικά ΟΕΜ second edition νομίζω (1997). Ίσως να μην έβγαλαν μόνο μία έκδοση, δεν ξέρω, απλά είπα τί έχω. [edit] Από λίγο ψάξιμο στο διαδίκτυο βλέπω πως όντως έχουν κυκλοφορήσει διαφορετικές εκδόσεις. Η δικιά μου είναι ακριβώς αυτή http://www.obsoletesetc.com/xcart/product.php?productid=62&cat=0&page=1 αλλά στα ελληνικά. Επίσης υπήρξε όντως και η "Plus": http://ant.sillydog.org/blog/2007/001785.php
pigeon Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 (επεξεργασμένο) Διαβασα τα post ολων προσεκτικα και με πήρε το ξημερωμα Κατ'αρχην να ξεκαθαρίσω οτι προσπαθησα να παραβλέψω τα συνεχή σχόλια "βαλε Linux" σαν το "παρε κοκα-κολα" του Τζιμάκου του Πανούση για οσους θυμούνται. Πραγματικα παιδες εχετε γίνει πολυ βαρετοι, προβλέψιμοι και επαναλαμβανόμενοι. Δεν λεω οτι εχετε αδικο σε ολα αυτα που γράφετε αλλα καταντατε το ιδιο κουραστικοι οπως οι φραγκοφονιαδες της Microsoft. Αυτοι για τα λεφτα κι εσεις για την ιδεα. Κατι σαν την Ελενη Λουκα των λειτουργικών... Κρίμα.. Τωρα στο θέμα μας. Επειδη τα εχουμε ξαναπει στο παρελθον, υπαρχει τρόπος να εδραιωθεί ο firefox ή αλλοι browsers και να ξεκολλήσει απο το ετοιμο φαγητο ο αμόρφωτος κοσμάκης. Ο τρόπος ειναι τα ιδια τα websites να "προτιμουν" τον firefox ή καλυτερα εναν "εναλλακτικό" browser απο τον internet explorer. Μαζικά, οχι κομπλεξικά, αλλα λιγο ενοχλητικά, με κάποια banners ή καποιες προτροπες με μηνυματα, θα ειχαν αλλάξει οι συνήθειες του κόσμου και θα γινόταν μόδα το εναλλακτικό. Δεν εγινε ποτε αυτο, δεν αλλαξαν οι συνήθειες , τι παραπονιόμαστε τωρα; Ποτε δεν ειναι αργα, εντουτοις. Πιο πανω λεω "ο αμόρφωτος κόσμακης" και μπορει να παρεξηγηθει κανεις αδικα. Ολα ειναι θέμα παιδείας, ας παρουμε παράδειγμα τη χώρα μας: Βρείτε πόσοι διπλα σας σκέφτονται πριν αγορασουν κάτι, αν το χρειάζονται ή αν κάτι αλλο θα τους ταιριάζει περισσότερο. Η μαλλον καλυτερα πειτε μου, πόσοι σκέφτονται , γενικα... Οσοι το επιασαν τι θελω να πω, καλως. Οι υπόλοιποι ας διαφωνήσουν ευγενικα τουλαχιστον. Προσθέτω: Κατι ακομα σχετικα με την ενσωμάτωση του internet explorer στο λειτουργικό: Πλεον, ετσι οπως εχει σχεδιαστεί ΔΕΝ ΑΦΑΙΡΕΙΤΑΙ. Οποιος γνωρίζει λιγα παραπάνω για το λειτουργικό κατανοει τι λεω, οι υπολοιποι ας κάνουν μια προσπαθεια. Δεν ειναι ζήτημα uninstall δεν χάσαμε το εικονίδιο ουτε υπαρχει ζητημα 10-20mb που τρώει στο δίσκο. Ο webbrowser χρειαζεται απο το λειτουργικό συστημα (πχ. στα vista ειναι απολυτως χρησιμος) για να εμφανίσει παράθυρα windows explorer, control panel, help κτλ. Με τον τρόπο που ειναι σχεδιασμένο το λειτουργικό, χρησιμοποιει το κοινο webbrowser control παντου. Αρα δεν γινεται να ερθει γυμνο το λειτουργικό και δεν εχει καμια λογική αυτο , αν και γράφτηκε απο πολλους. Εφοσον αγοράζεις windows , αγοράζεις τον webbrowser που χρειάζεται το λειτουργικό. Δεν λεω οτι ειναι σωστος σχεδιασμός και εν προκειμένω δε με νοιάζει γιατι χρησιμοποιω αλλους browser μετα την εγκατάσταση. Απο την αλλη πόσοι browsers πρεπει να ενσωματωθουν στο installation disk? 2; 3; 4; και γιατι 4 κι οχι 5; Εχει λογικό λάθος αυτο που προτάθηκε και δεν νομιζω οτι το πρόβλημα ηταν το download του firefox, περισσότερο φταιει η αγνοια του κόσμου. Το να χωσει η MS πεντε εγκαταστάσεις αλλων browsers κάπου στο 5ο folder του 3ου υπογείου οπως βγαινεις δεξια, τι νοημα θα εχει, ποιος θα ασχοληθεί; Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2009 από pigeon
tolis_01 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 να ρε ρωτησω κατι???η registry συνεχιζει να υπαρχει???ναι... θα ειναι γεματο Drm???ναι.. θα γινεται ολο και πιο αργο με το περασμα του χρονου??(σε συνεπαγωγη με το πρωτο)ναι... το ΝTFS συνεχιζει να υπαρχει???ναι... Ενώ αν κοπεί η registry (αν και δεν καταλαβαίνω το κακό που έχει), μπεί καινούριο fs και βγουν τα drm θα είσαι ο πρώτος που θα τρέξει να αγοράσει windows? (δηλαδή να πληρώσεις για να έχεις κάτι αντιστοιχο με το linux που υποθέτω οτι χρησιμοποιείς ήδη?) Δεν νομίζω ότι το πρόβλημα είναι ότι "έχει registry".
tritonas00 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 θα γινεται ολο και πιο αργο με το περασμα του χρονου??(σε συνεπαγωγη με το πρωτο)ναι... Ρε γαμωτο αφου δεν τα εχεις δοκιμασει.....γιατι λες οτι θες?Ειμαι δυο χρονια στο linux και δεν λεω @@@ριες για το λειτουργικο!Λεω οτι βλεπω.
pigeon Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Ενώ αν κοπεί η registry (αν και δεν καταλαβαίνω το κακό που έχει)(...) Ελα ντε... Δηλαδη αν ηταν 40000 ini αρχεια και τα φόρτωνε στο boot, ποια θα ηταν η διαφορά;
sudo Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Καλησπέρα. Τελικά η κουβέντα κατέληξε σε κόντρα ανάμεσα σε windows linux. Εάν και χρήστης linux και φανατικός "εχθρος" του Internet Explorer, πιστεύω ότι δικαίωμα της είναι της ms να έχει όποιο λογισμικό θέλει μέσα στο λειτουργικό της. Το θέμα για μένα είναι αλλού, όπως στο ότι ο ΙΕ δεν συμβαδίζει με τα πρότυπα του web δεν μπορεί συνέχεια σαν web developel να πηγαίνουν όλα καλά στους υπόλοιπους browser και να γυρίζεις πάντα πίσω ώστε να διορθώσεις τα "λάθη" που παρουσιάζονται στον IE. Επίσης οι πράξεις των εκτός της MS(καθώς εκείνη το συμφέρον της θα υποστηρίξει) πχ η δημιουργία web εφαρμογών που λειτουργούν μόνο σε IE,αποκλείοντας έτσι τους υπόλοιπους χρήστες. Καθώς επίσης η διαδικασία πιστοποίησης των γνώσεων στους υπολογιστές. Εάν κάνω λάθος διορθώστε με αλλά η εξέταση γίνεται αποκλειστικά σε Windows, IE, outlook, Ms Office κάτι που για μένα βοηθάει αρκετά στον μονοπώλιο.Εαν σε έναν χρήστη του δείξεις μόνο τον IE, δύσκολα θα προσπαθήσει να κάνει την αλλαγή. Ενώ εάν του δείξεις ότι υπάρχει και κάτι άλλο δεν λέω ότι σίγουρα θα κάνει την αλλαγή, αλλά θα τον βάλεις στην διαδικασία της σύγκρισης. Δηλαδή όσοι χρησιμοποιούν Firefox,opera,linux,openoffice,thunderbird δεν έχουνε γνώσεις?
tolis_01 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Καθώς επίσης η διαδικασία πιστοποίησης των γνώσεων στους υπολογιστές. Εάν κάνω λάθος διορθώστε με αλλά η εξέταση γίνεται αποκλειστικά σε Windows, IE, outlook, Ms Office κάτι που για μένα βοηθάει αρκετά στον μονοπώλιο.Εαν σε έναν χρήστη του δείξεις μόνο τον IE, δύσκολα θα προσπαθήσει να κάνει την αλλαγή. Ενώ εάν του δείξεις ότι υπάρχει και κάτι άλλο δεν λέω ότι σίγουρα θα κάνει την αλλαγή, αλλά θα τον βάλεις στην διαδικασία της σύγκρισης. Δηλαδή όσοι χρησιμοποιούν Firefox,opera,linux,openoffice,thunderbird δεν έχουνε γνώσεις? Ε, αν ξέρεις το ένα, ξέρεις και το άλλο. Εγώ που είμαι καραnoobάς στο linux, δεν βλέπω τραγικές διαφορές με τα windows στις ρυθμίσεις του υπολογιστή για καθημερινή χρήση (με την προυπόθεση ότι "ξέρω" δεν σημαίνει "έμαθα μερικά πράγματα απ'έξω και αν αλλάξουν θέση χάνομαι"). Πάντως αν η ΕΕ ενδιαφέρεται για την εναρμόνηση του ie με το W3C, ας υποχρεώσεις τους web developers (εντός ευρώπης) να συμβαδίζουν με αυτό και ας μένει ο ie στην απ'έξω. Να μην απαιτεί να αλλάξει η microsoft το λειτουργικό της.
Radiatedsoul Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Υπαρχουν ακομα σελιδες που παιζουν μονο σε explorer? Εχω καιρο να συναντησω καμια. Αντιθετα προχτες πηγα να δω ενα live streaming και μου εβγαλε μυνημα "we only support firefox,opera browsers", εχω τον chrome
nske Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 (επεξεργασμένο) Πάντως αν η ΕΕ ενδιαφέρεται για την εναρμόνηση του ie με το W3C, ας υποχρεώσεις τους web developers (εντός ευρώπης) να συμβαδίζουν με αυτό και ας μένει ο ie στην απ'έξω. Αυτοί είναι η πηγή των προβλημάτων, αλλά δε μπορεί να τους υποχρεώσει προφανώς. Μπορεί μόνο να προσπαθήσει να διαμορφώσει τις συνθήκες ώστε να μην είναι συμφέρον για αυτούς να γράφουν μη standard κώδικα, και αυτό μπορεί να γίνει μόνο με το να υπάρχουν τόσοι χρήστες που χρησιμοποιούν standards-compliant browsers ώστε να είναι απαράδεκτη απώλεια για ένα site το να αποκλειστούν ως επισκέπτες. Ευτυχώς αυτό έχει αρχίσει να γίνεται πραγματικότητα: οι χρήστες άλλων browsers έχουν φθάσει σημαντικό αριθμό και οι άσχετοι developers αναγκάζονται σιγά σιγά να γίνουν σχετικοί ή να περιθωριοποιηθούν. Επίσης και η ίδια η Microsoft αντιλαμβάνεται ότι δεν τη συμφέρει να κάνει του κεφαλιού της και έχει αλλάξει τακτική για τον Internet Explorer 8. http://www.microsoft.com/presspass/press/2008/mar08/03-03WebStandards.mspx Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2009 από nske
FarCry Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Υπαρχουν ακομα σελιδες που παιζουν μονο σε explorer? Εχω καιρο να συναντησω καμια.Αντιθετα προχτες πηγα να δω ενα live streaming και μου εβγαλε μυνημα "we only support firefox,opera browsers", εχω τον chrome αν αλλαξεις το user agent ID σε firefox η opera θα παιξει πιστευω. δοκιμασε το
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα