Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με LINKSYS WRV200 WIRELESS-G

Joe_S@triani

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδια έχω το εξής πρόβλημα...

Αγορασα πρόσφατα τον LINKSYS WRV200 WIRELESS-G RANGEBOOSTER SECURE VPN ROUTER..

Αλλα απο το μαγαζι που τον αγορασα κανεις δεν με ενημερωσε οτι ήταν για ISDN..

Και δεν μου το αλλαζουν επειδη ισχυρίζονται οτι έχω ανοίξει την συσκευασία...

Υπάρχει περίπτωση να κάνω κάτι...Παρατήρησα οτι όταν συνδεω το ενσυρματο ρούτερ που μου εδωσαν με το conne-x με καλώδιο δικτύου στην υποδοχη ιντερνετ του linksys..

ανάβει το λαμπάκι του ιντερνετ αλλα...δεν μπορει να μοιράσει ιντερνετ ασύρματα στο υπόλοιπο δίκτυο....Υπάρχει περίπτωση να μπορεσω να έχω ασύρματο ιντερνετ σε όλο το σπίτι συνδέοντας τα δύο ρουτερ μεταξύ τους? και αν ναι πώς?

Ευχαριστώ προκαταβολικά..

Δημοσ.

δεν νομιζω να γινεται καμια πατεντα.επιμενε να στο αλλαξουν μια και ειναι δικο τους λαθος.

Δημοσ.

η εγω εχω ξεχασει αυτα που ξερω ειτε απο τον καταστηματαρχη μεχρι τον τελευτεο δεν ξερουν τι τους γινετε.αυτο ειναι απλα ρουτερ δεν ειναι adsl router δηλαδη δεν εχει οθτε annex a ουτε annex b.ουτε pstn ουτε isdn.εχει μια υποδοχη ιντερνετ και απλα παιρνει ιντερνετ με ethernet καλωδιο απο τον κανονικο σου ρουτερ.στην ουσια το περνεις για να μετατρεψεις το ενσυρματο δικτυο σου σε ασυρματο.οποτε τι isdn λεει ο πωλητης που απλα ειδε το 8 αρι βυσμα και ουτε να αλλαξουν κατι εχουν.ολα τα μοντελα που ειναι wr οπως wrv wrt ειναι απλα routers,access points και οχι adsl routers.οποτε read the manual για να δεις πως θα παιξει.υπαρχουν διαφοροι τροποι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...