Επισκέπτης Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Ναι, αλλά με δύο λογαριασμούς googletalk, δεν μπορώ να κάνω video chat και screensharing; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Ναι, αλλά με δύο λογαριασμούς googletalk, δεν μπορώ να κάνω video chat και screensharing; Όταν πριν από μήνες είχα δοκιμάσει Googletalk μέσω iChat, δεν υποστηριζόταν ούτε καν file transfer παρά μόνο text messaging. Όλα τα καλούδια του iChat (video, screensharing) υποστηρίζονταν μόνο μέσω iChat accounts. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TirkaS Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Εγώ το κάνω με τον καύρικο τρόπο πάντως... VMware WinXP WLM 9.0 και είμαι κυριλέ :lol::lol::lol::lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nicos00 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 To aMsn και το Mercury είναι δύο messenger που υποστηρίζουν συνομιλία με βίντεο, με msn.Με msn πάντως δεν επικονωνεί κανένας λογαριασμός. Αν έχεις iChat μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον msn λογαριασμό σου, αλλα με κάποιες πατέντες (μέσω του jabber οπως είπε πιο πάνω και ο georgeadams).. Στο google έχει αρκετούς οδηγούς πως να το κάνεις. Είναι ψιλομπλέξιμο πάντως... Όντως ο τρόπος του VMware είναι λίγο κάφρικος... Εγώ προτείνω Adium για τους χρήστες msn. Είναι λίγο διαφορετικό στην αρχή, αλλα μολις το συνηθίσεις είναι πολύυυ καλύτερο απο το windows messenger. Συνήθεια είναι, απλά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kpartsi Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Εγώ το κάνω με τον καύρικο τρόπο πάντως... VMware WinXP WLM 9.0 και είμαι κυριλέ :lol::lol::lol::lol: Κυριλέ δεν θα το έλεγα.... Έχεις μεγάλο delay... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haHa Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2009 Το δικο μου παραπονο με το adiumx(αν κ το προτιμω απο το microsoft messenger για mac) ειναι οτι εχει προβληματα με τα offline μηνυματα κ οτι οι ταχυτητες μεταφορας αρχειων ειναι στο 1/5 του microsoft messenger. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TirkaS Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Κυριλέ δεν θα το έλεγα.... Έχεις μεγάλο delay... Τι εννοείς delay?? Έχω το MacBook των 2.4GHz και το πρόγραμμα πάει όπως ακριβώς στα windows στο σταθερό μου, καμιά αργοπορία. Για την ακρίβεια χρησιμοποιώ το VMware μόνο για το WLM Ίσα ίσα delay υπάρχει στο amsn όταν κάνεις scrolling.. (είναι βέβαια μόνο στο default profile). Αλλά ξαναλέω είναι καφρίλαααααα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kebinB Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 καλά ρε παιδιά είναι τόσο δύσκολο να πείσετε τους φίλους σας να μπούνε στο skype? Και καλύτερη ποιότητα βιντεο και ήχου! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Street-Fighter Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Με το amsn τελικα μιλαμε μεσω καμερας η τσου??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charoui Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Με το amsn τελικα μιλαμε μεσω καμερας η τσου??? ναι ........ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Street-Fighter Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 7 Μαρτίου 2009 ναι ........ tnx 8α το δοκιμασω η το βραδακι η αυριο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TirkaS Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 8 Μαρτίου 2009 καλά ρε παιδιά είναι τόσο δύσκολο να πείσετε τους φίλους σας να μπούνε στο skype? Και καλύτερη ποιότητα βιντεο και ήχου! Ε, δεν το λες και εύκολο, ειδικα για κάποιον με μεγάλο αριθμό επαφών όπου οι περισσότερες από αυτές είναι του στυλ ---> internet = facebook, hi5, Msn πράγμα που συμβαίνει στην πλειονότητα των περιπτώσεων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Street-Fighter Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2009 παιδια παιζει κανονικα η καμερα αλλα οταν τελειωνει η συνομιλια μενει το φωτακι της ανοιχτο καμια ιδεα??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.