ksexilas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 καλησπερα υπαρχει msn ωστε να μπορω να δω μεσο καμερας...?? ο φιλος μου εχει windows live και μπορει να μου κανει κληση να βλεπουμε ο 1 τον αλλον αλλα δεν μπορω να τον δω ουτε αν αλλαξω φοτο με βλεπει εχω το 7.2msn αλλα αυτο δεν εχει καποια επιλογη για video κληση.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
triggerman Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Οχι δεν υπαρχει δυνατοτητα για χρηση της καμερας στο msn.Οποτε καλυτερα να δοκιμασετε το skype. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 υπάρχει και το ichat της apple αλλά πρέπει να έχετε λογαριασμό AIM.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charoui Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 νομίζω υπάρχει τρόπος με το amsn Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasSTi Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Share Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 charoui σωστός, amsn και είσαι έτοιμος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 υπάρχει και το ichat της apple αλλά πρέπει να έχετε λογαριασμό AIM.... Αρκεί και το GoogleTalk. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Αρκεί και το GoogleTalk. ναι ε;δε τοξερα...thnx, βολεύει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ksexilas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Μέλος Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 το amsn μπορει να χρησιμοποιηθη και απο τα 2 λειτουργικα? εχω mac και εχει windows απλα προσπαθουμε να μιλαμε μεσω καμερας, οπωσ το msn.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charoui Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 εκείνος μπορεί να έχει ότι θέλει στα windows, και εσύ το amsn στο osx Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
waves Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Το googletalk περνάει στο iChat; Οι λογαριασμοί googletalk επικοινωνούν με msn, yahoo etc; Τα effects του iChat θα τα βλέπει ο άλλος χρήστης (του msn για παράδειγμα); Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Οχι, το googletalk υποστηρίζει βίντεο μόνο όταν το τρέχεις μέσω του browser. Επαναλαμβάνω πως η καλύτερη και πιο σίγουρη λύση εξακολουθεί να είναι το Skype. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Whiteyez Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Οχι, το googletalk υποστηρίζει βίντεο μόνο όταν το τρέχεις μέσω του browser. Επαναλαμβάνω πως η καλύτερη και πιο σίγουρη λύση εξακολουθεί να είναι το Skype. +1 Για το skype, και εγώ μαυτό κάνω την δουλειά μου δυστυχώς μαρέσει πολύ το ichat αλλά....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Οχι, το googletalk υποστηρίζει βίντεο μόνο όταν το τρέχεις μέσω του browser. Ωχ! Αλήθεια; Δηλαδή μόνο text υποστηρίζεται από το iChat; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos37 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Τουλάχιστον στο iChat μπορούμε να στέλνουμε γραπτά μηνύματα με οποιοδήποτε λογαριασμό(hotmail, yahoo,...)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Τουλάχιστον στο iChat μπορούμε να στέλνουμε γραπτά μηνύματα με οποιοδήποτε λογαριασμό(hotmail, yahoo,...)? Το iChat είναι συμβατό με AIM και Jabber (το Googletalk υποστηρίζεται γιατί βασίζεται στο πρωτόκολλο Jabber). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.