ksexilas Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 καλησπερα υπαρχει msn ωστε να μπορω να δω μεσο καμερας...?? ο φιλος μου εχει windows live και μπορει να μου κανει κληση να βλεπουμε ο 1 τον αλλον αλλα δεν μπορω να τον δω ουτε αν αλλαξω φοτο με βλεπει εχω το 7.2msn αλλα αυτο δεν εχει καποια επιλογη για video κληση..
triggerman Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Οχι δεν υπαρχει δυνατοτητα για χρηση της καμερας στο msn.Οποτε καλυτερα να δοκιμασετε το skype.
Επισκέπτης Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 υπάρχει και το ichat της apple αλλά πρέπει να έχετε λογαριασμό AIM....
kostasSTi Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 charoui σωστός, amsn και είσαι έτοιμος...
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 υπάρχει και το ichat της apple αλλά πρέπει να έχετε λογαριασμό AIM.... Αρκεί και το GoogleTalk.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Αρκεί και το GoogleTalk. ναι ε;δε τοξερα...thnx, βολεύει...
ksexilas Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 το amsn μπορει να χρησιμοποιηθη και απο τα 2 λειτουργικα? εχω mac και εχει windows απλα προσπαθουμε να μιλαμε μεσω καμερας, οπωσ το msn..
charoui Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 εκείνος μπορεί να έχει ότι θέλει στα windows, και εσύ το amsn στο osx
waves Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Το googletalk περνάει στο iChat; Οι λογαριασμοί googletalk επικοινωνούν με msn, yahoo etc; Τα effects του iChat θα τα βλέπει ο άλλος χρήστης (του msn για παράδειγμα);
georgeadams Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Οχι, το googletalk υποστηρίζει βίντεο μόνο όταν το τρέχεις μέσω του browser. Επαναλαμβάνω πως η καλύτερη και πιο σίγουρη λύση εξακολουθεί να είναι το Skype.
Whiteyez Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Οχι, το googletalk υποστηρίζει βίντεο μόνο όταν το τρέχεις μέσω του browser. Επαναλαμβάνω πως η καλύτερη και πιο σίγουρη λύση εξακολουθεί να είναι το Skype. +1 Για το skype, και εγώ μαυτό κάνω την δουλειά μου δυστυχώς μαρέσει πολύ το ichat αλλά.......
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Οχι, το googletalk υποστηρίζει βίντεο μόνο όταν το τρέχεις μέσω του browser. Ωχ! Αλήθεια; Δηλαδή μόνο text υποστηρίζεται από το iChat;
vaggos37 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Τουλάχιστον στο iChat μπορούμε να στέλνουμε γραπτά μηνύματα με οποιοδήποτε λογαριασμό(hotmail, yahoo,...)?
georgeadams Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Τουλάχιστον στο iChat μπορούμε να στέλνουμε γραπτά μηνύματα με οποιοδήποτε λογαριασμό(hotmail, yahoo,...)? Το iChat είναι συμβατό με AIM και Jabber (το Googletalk υποστηρίζεται γιατί βασίζεται στο πρωτόκολλο Jabber).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.