Προς το περιεχόμενο

8800gts512 vs 4670

PaokToTheBone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ενας φιλος μου εχει την 4670...Εγω εχω 8800gts512.Το ενα το PC το εχω συνδεμενο στην TV (HD READY 1920x1080).Η 4670 βγαζει HDMI που εχει και ηχο σωστα...?Ποια ειναι καλυτερη η 4670 η η 8800?

Δημοσ.

δεν καταλαβαινω τον προβληματισμο σου....! εσυ τι θες να κανεις με την καρτα? αν ειναι να παρακολουθεις HD, αυτο το κανουν ολες οι καρτες τις ΑΤΙ και περνοντας ηχο και μεσω HDMI. αν θες να παιζεις παιχνιδια, πιστευω καλυτερα με την 8800.

Δημοσ.

1080i κατι τετοιο...Με upscalling...8α σε γελασω...8ελω να περναω τον ηχο στον ενισχυτη...αλλα παιζω και games...Δηλαδη το μονο που με κανει να 8ελω να την αλλαξω ειναι οτι 8ελω να περναω απο HDMI τον ηχο...Με την 8800 με καλωδιο Dvi - HDMI περναω μονο την εικονα....Να παω σε 4670 η να κρατησω την 8800...Εχουν μεγαλες διαφορες...

Δημοσ.

Νομιζω το HDMI περναει και ηχο. Γιατι στις Nvidia να ειναι διαφορετικο? Το δοκιμασες και σεν παιζει? Παντως και στην 4850 ενος φιλου, χρειαστηκε κατι drivers για να παιξει.

Α, η 8800 ειναι καλυτερη φυσικα.

Δημοσ.

Απο οτι κατάλαβα εχεις της 8800gt που δεν εχει HDMI ενώ η 4670 έχει.Σαφώς έχει πιο καλές επιδόσεις απο την 4670 αλλα όχι hdmi.Εσύ θα αποφασίσεις αν θες επιδόσεις ή ήχο και εικόνα μαζί.Γιατι με την 8800 δεν μπορεις να το κάνεις αυτο αφου δεν έχει hdmi.

Δημοσ.

Eφοσων μιλαμε για 8800gts 512mb εννοειτε οτι ειναι αρκετα καλυτερη απο 4670.

Θα λεγα οτι πεφτει αναμεσα σε 4830 και 4850...

Δημοσ.
Απο οτι κατάλαβα εχεις της 8800gt που δεν εχει HDMI ενώ η 4670 έχει.Σαφώς έχει πιο καλές επιδόσεις απο την 4670 αλλα όχι hdmi.Εσύ θα αποφασίσεις αν θες επιδόσεις ή ήχο και εικόνα μαζί.Γιατι με την 8800 δεν μπορεις να το κάνεις αυτο αφου δεν έχει hdmi.

Δεν εχω την 8800gt αλλα την 8800gts512...

Την εχω συνδεμενη με ΗDMI - DVI αλλα ο ηχος δν περναει...

Εliaskir εχω ακουσει οτι αν δεν ειναι native το hdmi δεν περναει ηχο...

Τωρα σκεφτομαι να κρατησω την 8800 και οταν 8α χω τα λεφτα και την αναγκη απο καλυτερη καρτα να παρω μια καλυτερη απο την 8800...με native hdmi

Δημοσ.

φιλε καλημερα!!!η nvidia γενικοτερα σε ολες τις καρτες της δεν εχει ενσωματοση ηχου με αποτελεσμα να μην σου τον βγαζει...στα ακριβοτερα μοντελα εχει την επιλογη να συνδεσης την καρτα με τον ηχο που εχει πανω η μητρικη κ ετσι να περνεις ηχο απο τις ξοδους....Η ati απο την αλλη εχει ενσωματωσει επεξεργασια ηχου στις καρτες....Τωρα αν 8ες να εχεις μια καρτα για games κατα την 8800 ....μπορεις να συνδεσεις τον ενισχυτη μετην καρτα ηχου κ να παιρνεις απο εκει ηχο...

• Super Moderators
Δημοσ.

στην "χειρώτερη" αν θες σώνει και καλά ήχο μέσω hdmi πουλάς την 8800 GTS 512mb και παίρνεις 4850 512mb

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...