thodhoris Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Γεια σας παιδια... Ψάχνω για ένα laptop και είμαι μεταξύ αυτών: acer vaio vaio Πολλοί θα πείτε πως ο vaio δεν συγκρίνεται με τον acer αλλα η διαφορά είναι μεγάλη στα τεχνικά χαρακτηριστικά. Ποιό θα προτιμούσατε εσείς... Έχει κανείς καποιο από αυτά για να μου πει εντυπώεις? Αν δεν σας αρέσει καποιο από τα παραπάνω πείτε καμιά ιδέα για laptop μέχρι 1000 ευρά(και λίγο παραπάνω ή και παρακάτω). Ευχαριστώ πολύ guys...
phanispal Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Νομίζω postάρες σε λάθος section. Για δες εδώ:http://www.insomnia.gr/forum/forumdisplay.php?f=43
PCharon Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Από τα 3 που έχεις παραπάνω και μόνο, στα τυφλά και χωρίς να δω κάτι παραπάνω θα έπαιρνα το 3ο μόνο και μόνο για την 3χρονη εγγύηση. Επίσης θα απέφευγα να πάρω φορητό από το e-shop. Θεωρώ την εγγύηση στους φορητούς πολύ βασικό πράγμα (αν πάθεις κάτι, πχ χαλάσει η οθόνη, τότε καταλαβαίνεις τί γλύτωσες). * Επίσης σε βρίσκω πολύ μπερδεμένο ως προς το τί ακριβώς ψάχνεις. Για παράδειγμα το ACER που έχεις παραπάνω δεν θα το χαρακτήριζα καν "φορητό". Αποφάσισε πρώτα τη χρήση που το θες, οπότε μαζί με το όριο των 1000Ε να μπορέσεις να καταλήξεις πιο εύκολα. Υπολογιστές είναι όχι καρπούζια.
thodhoris Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Νομίζω postάρες σε λάθος section. Για δες εδώ:http://www.insomnia.gr/forum/forumdisplay.php?f=43 χιλια sorry για το post βλακεία μου Από τα 3 που έχεις παραπάνω και μόνο, στα τυφλά και χωρίς να δω κάτι παραπάνω θα έπαιρνα το 3ο μόνο και μόνο για την 3χρονη εγγύηση. Επίσης θα απέφευγα να πάρω φορητό από το e-shop. Θεωρώ την εγγύηση στους φορητούς πολύ βασικό πράγμα (αν πάθεις κάτι, πχ χαλάσει η οθόνη, τότε καταλαβαίνεις τί γλύτωσες). * Επίσης σε βρίσκω πολύ μπερδεμένο ως προς το τί ακριβώς ψάχνεις. Για παράδειγμα το ACER που έχεις παραπάνω δεν θα το χαρακτήριζα καν "φορητό". Αποφάσισε πρώτα τη χρήση που το θες, οπότε μαζί με το όριο των 1000Ε να μπορέσεις να καταλήξεις πιο εύκολα. Υπολογιστές είναι όχι καρπούζια. Thanks καταρχαάς για την απάντηση. Το laptop το θέλω για να βλέπω καμιά ταινία για να μπαίνω στο ιντερνετ και για κανα απλό παιχνιδάκι(έχω gaming pc αλλά αυτό το θέλω περισσότερο για την φορητότητά του)
Yperaspisths Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Παλια τα acer ειχαν πολλα προβληματα αξιοπιστιας. Τα aspire ομως ειναι σκυλια. Η αποψη μου ειναι να παρεις το aspire που εχει καλυτερα χαρακτηριστικα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.