Προς το περιεχόμενο

Aγορά Devil May Cry

sleo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προ ημερών έφαγα κόλλημα με την σειρά παιχνιδιών Devil May Cry. Τερμάτισα το 4 σε Νετ Καφέ και το 2 σε ΠλέιΣτέισον 2. Το 3 το έβαλα στο PC μου αλλά δεν δουλεύει και ψάχνω...Είδα στο πλάισιο αλλά εδώ και 2 εβδομάδες είναι "αναμένεται σύνομα"..Αν κάποιος έχει κάποια ιδέα για το πως θα αποκτήσω το 3 ή το 1 δεδομένου οτι η κονσόλα μου είναι δανεική και ατσιπάριστη, θα το εκτιμούσα πολύ!

Δημοσ.
Προ ημερών έφαγα κόλλημα με την σειρά παιχνιδιών Devil May Cry. Τερμάτισα το 4 σε Νετ Καφέ και το 2 σε ΠλέιΣτέισον 2. Το 3 το έβαλα στο PC μου αλλά δεν δουλεύει και ψάχνω...Είδα στο πλάισιο αλλά εδώ και 2 εβδομάδες είναι "αναμένεται σύνομα"..Αν κάποιος έχει κάποια ιδέα για το πως θα αποκτήσω το 3 ή το 1 δεδομένου οτι η κονσόλα μου είναι δανεική και ατσιπάριστη, θα το εκτιμούσα πολύ!

Μπορείς να ψάξεις σε κάνα videoclub να βρεις τα 1,3 (για ps2 όμως).

Τώρα αν θες να δοκιμάσεις άλλο δισκάκι στον υπολογιστή σου, μπορείς να βρεις το παιχνίδι μέσω ...εχμ εναλλακτικών τρόπων ή να ξεκινήσεις την αναζήτηση σου από εδώ

Δημοσ.

Thanx..Τελικά την βρήκα την άκρη για το 3..Το 1 το βρήκα στα 42Ε..Πιστεύω ένα παιχνίδι που βγήκε το 2001 δεν αξίζει τόσο..

Δημοσ.
Thanx..Τελικά την βρήκα την άκρη για το 3..Το 1 το βρήκα στα 42Ε..Πιστεύω ένα παιχνίδι που βγήκε το 2001 δεν αξίζει τόσο..

Nα κατι τετοια βλεπουμε και μετα μας λενε μην κατεβαζετε Games απο το Internet...

Δεν αξιζει καθολου φιλε μου!

Δημοσ.

Το εχουν στα 42Ε γιατι ειναι δυσκολο να το βρειs.. και εγω που κοιταξα σε ονλαιν μαγαζια για ενα παιχνιδι τηs ιδιαs εποχηs το metal gear solid 2 τοσο κοστιζε :-(

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...