Προς το περιεχόμενο

Τί μου προτείνετε για σύνδεση στο Internet;

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα ήθελα μια γνώμη.Έχω σύνδεση στο internet από την forthnet.Το ποσό που πληρώνω είναι 100 ευρώ το εξάμηνο για ταχύτητα 1mbit.Επειδή λοιπόν αυτές τις μέρες η σύνδεση μου λήγει σκέφτηκα ότι ίσως να μπορούσα να κάνω σύνδεση κάπου αλλού που να με συμφέρει περισσότερο (στη τιμή εννοώ).Υπ όψην ότι δε με ενδιαφέρει και τόσο να κάνω πακέτο με σταθερή τηλεφωνία αφού δε χρησιμοποιούμε και τόσο πολύ το τηλέφωνο στο σπίτι.Έχετε λοιπόν να μου προτείνετε κάτι ή να αφήσω το πράμα ως έχει;

Ευχαριστώ

Δημοσ.

Επειδη δεν θελω να κανω διαφημηση, μπες στα site των παροχων και κοιτα για πακετα internet.

Κανε και τις πράξεις και βλέπεις ποια σε συμφέρει αναλογα με τις ανάγκες σου, στα περισσοτερα πακετα θα δεις οτι προσφερουν internet εως 24mbps εάν καλύπτετε η περιοχή σου απο το ιδιόκτητο δίκτυο του εκάστοτε παροχου.

Δημοσ.

Σου προτεινω ΟΤΕ ,μετα απο ασχημες περιπετειες που ειχα κατα καιρους απο αλλους ποιο φτηνους παροχους, μια που τον εβαλα και δεν ξανασχοληθηκα με το θεμα...B)

Δημοσ.

Το τοπίο είναι απλό.

Αν θες οικονομία(σχετικά πάντα), μείνε εκεί που είσαι.

Αλλιώς πήγαινε να ταΐσεις του Γερμανούς!

Όπως και να έχει, λάβε υπόψιν σου ότι οι αλλαγές σημαίνουν ότι θα μείνεις για κάποιο χρονικό διάστημα χωρίς Internet.

Α και σε κάθε περίπτωση, (καλά, εκτός και αν κάνεις μόνο chat!) μη μείνεις στο 1mbit. Κρίμα είναι.

Δημοσ.

Βασικά δεν μας είπε το παιδί που είναι. Εγώ στο σπίτι που μπορώ να βάλω μέχρι 4 mbps έχω κάνει 2 φορές αίτηση και έχω φάει άκυρο γιατί δεν υπάρχουν πόρτες.

Αν είναι σε παρόμοια κατάσταση καλό θα ήταν να πάει σε ΟΤΕ μπας και βρουν ως εκ θαύματος καμιά πόρτα/παράθυρο...

Δημοσ.

Εγώ ψηφίζω Conn-x από τον ΟΤΕ.Είναι το πιο σταθερό internet.Άσε που από τον Απρίλιο οι πελάτες που είναι στο 1mbps θα "ανέβουν" αυτόματα στα 2 και οι πελάτες που είναι στα 4mbps θα "ανέβουν" αυτόματα στα 8 χωρίς να αυξηθεί η χρεώση τους.:-D:-D

Δημοσ.
Εγώ ψηφίζω Conn-x από τον ΟΤΕ.Είναι το πιο σταθερό internet.Άσε που από τον Απρίλιο οι πελάτες που είναι στο 1mbps θα "ανέβουν" αυτόματα στα 2 και οι πελάτες που είναι στα 4mbps θα "ανέβουν" αυτόματα στα 8 χωρίς να αυξηθεί η χρεώση τους.:-D:-D

ΧαΧα ;) Τα dslam θα μείνουν ίδια όμως. οποτε καταλαβαίνεις τι θα γίνει ;)

Εγω με 8Mbit πάντως , σπάνια αποσυνδέσεις , κατεβάζω μόνιμα με 800+ , και Latency σε cs , cod <40. ΦΤΟΥ να μην την ματιάσω

Δημοσ.

αυτοί με τα 2 θα πάρουν τα 3 ε ? :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...