looperx Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2001 To plaisio exei prosfora ena paketo doryforikou internet to opoio periexei syndromh gia ena xrono sthn EUROPE-ON-LINE kai thn dvb karta mono 60.000drx <A HREF="http://www.plaisio.gr/IWCatSectionView.process?IWAction=Load&Section_Id=765&Catalog_Id=1&Merchant_Id=1&pcount=0&sts_cid=3" TARGET=_blank>Eorope-On-Line</A>Xeretai poio einai to epishmo site ths etairias ayths kai pou mporoume na broume perissoteres plhrofories gia to paketo???To exei dokimasei kaneis???
JPG Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 7 Δεκεμβρίου 2001 File mou den thelo na se stenoxorisou alla an theleis tin simbouli mou, MAKRIA APO TIN EOL!<P>To exo parei afto to paketo kai den paei katholou kala. H megaliteri taxitita pou eida online itan 17Kb/s gia 5defterolepta anamesa se pafsis ton 10defterolepton. Me tin apli pstn pou exo katebazo kalitera.<P>To mono pou axize itan kati offline streams pou exei gia download, ta opoia einai taleporia.<P>H moni ipiresia doriforikou internet stin europi pou axizei einai i elliniki e-sat, pou einai ligaki akribei. Etsi einai, oti lefta doseis afto tha pareis.
Hellhound_LoveSick Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2001 xmmm den kanei 60.000 kanei 70.000 eine kai to fpa vlepeis... kai an meneis athina thes 1.50cm piato pou simainei to ligotero alles 40-50.000 xoris tin egkatastasi... kai meta ton ena xrono ti tha kanis? Ananeosi tis sindromis kostizi ta idia lefta pou tha dosis tora.. kai aksizi mono to offline download ( pou pragmatika aksizi giati mporeis na katevasis oti stelnoun oloi oi xristes tis EOL ekeini tin ora milame gia GB/hour, mena poniro programataki! )<BR>kai go thelo EOL kai psaxno na do pos tha ta volepso.. pantos molis vgei to ADSL trexoume!<BR>cu
CENTAURUS Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2001 JPG diafono... authn thn stigmh katebazo me 43kb/s me thn eol kai oso gia tis pauseis pou anafereis, eutes diarkoun 3-5 deuterolepta to polu-polu,kai einai spanies!!<BR>San meso oro on-line taxuthtas tha elega pos einai ta 20 kb/s. Ase ,pou to offline dwl den to brisko katholou talaiporia,afou xtes katebasa to fifa2002 pou einai 632mb se 52 lepta...! <BR>Oson afora gia thn E-SAT ,pos einai h kaluterh...des <BR><A HREF="http://www.faethon.net/cgi-bin/ultimatebb.cgi" TARGET=_blank>EDO</A> ena oloklhro forum gia thn e-sat ,sto opoio mporeis na diapistoseis poso "kalh" pleon einai h e-sat...<BR>Kapote petouse,alla edo kai kati mhnes exei ginei anhpoforh.Thn mia den leitourgei to ena ,thn allh to allo...kai paei legontas!<BR>Ase pou exei kai limit sta GB pou mporeis na katebaseis(5gb),eno sthn eol einai ateleiota!!!<BR>Looperx ean exeis skopo na baleis sat-net ,psaksto polu kala ti se sumferei...<BR>Prosopika ,h eol gia ta lefta ths einai polu kalh,afou 70000 stoixizei kanonika mono h karta !! <A HREF="http://www.europeonline.net/index.php" TARGET=_blank>EDO</A> to site ths eol...
Dvs Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2001 re paidia exo ena doriforiko piato (den xero diametro tora alla mporo na vro ) - einai gia tileorasi kai to pira prin ena xrono . ti allo xreiazomai gia na paro doriforiki ? (tipota allo apo hardware xreiazetai? )
CENTAURUS Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 9 Δεκεμβρίου 2001 Exo ena me 1,4m... <BR> Dvs ektos tou tapsiou xreiazese thn karta dvb kai mia sundromh se sat-net...(p.x. to paketo ths eol)
looperx Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2001 Μέλος Δημοσ. 10 Δεκεμβρίου 2001 File CENTAURUS ti diametro exei to piato pou exeis???
Camel Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2001 me to paketo ths eol ti allo xreiazesai? piato kai lnb? thn egkatasth pws thn kaneis? gia na thn kanei kapoios monos toy prepei na einai arketa mperdema
Dvs Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 12 Δεκεμβρίου 2001 poso kanei mia metria karta dvb ?<p>kai poso paei i ora (i den paei me tin ora)?
CENTAURUS Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 13 Δεκεμβρίου 2001 Camel,to paketo ths eol exei mono thn carta dvb kai thn ethsia sundromh.xreiazese bebea kai mia normal sundesh gia na exeis upload.xreiazete akoma ena piato kai ena lnb.thn egatastash prepei na thn kanei kapoios pou gnorizei ta sxetika me doruforika giati tha prepei na stoxeuseis me to piato ton astra.apo apopsh timhs,nomizo pos ta 70000 einai apo tis fthnes times!to sumantiko einai pos den kanoun oles oi doruforikes kartes gia sat-net.eixa prin mia (thn pcTv-sat)h opoia omos den mporouse na leitourghsei os doruforiko modem. Dvs gia thn ora pou eipes,den xreonese tipota parapano.einai san na eixes mono thn dial-up sundesh mono.apla meta, mporeis na katebazeis ta arseia pou thes meso tou doruforikou modem kai oxi apo to sumbatiko! oso gia ta offline,gia na paralabeis to file pou thes,apla prepei na exeis anameno to pc,den xreiazete na eise sundemenos sto internet!
Camel Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2001 o.k file CENTAURUS se eyxaristw poly giati exw psh8ei poly asxhma gia eol kai osous exw rwthsei (ektws apo edw) o ka8enas moy leei oti goystarei. to teleytaio poy moy eipan einai pws den leitoyrgei to download kai o doryforos den einai o astra. Na rwthsw kai kati teleytaio gia na mhn sas zalizw: programata opws to winmx paizoyn kanonika? kai genika katebazeis opws me to aplo modem? mporeis na dei eley8era doryforika kanalia?
CENTAURUS Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2001 winmx k.t.l.p. dustixos den uposthrizete apo thn eol tha prepei na xreisimopoihseis to sumbatiko sou modem gia ayta... ta perisotera files ta briskeis pantos se diafores selides... ta kanalia pou tha blepeis einai ola ta eleuthera tou astra!
Camel Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2001 Δημοσ. 14 Δεκεμβρίου 2001 o.k thanks gia mia akoma fora. mallon ayrio pairnw thn syndromoyla kai o 8eos boh8os
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.