cyberking Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 γεια σε όλους ήθελα να ρωτήσω ποια προγράμματα υπάρχουν για gps σε symbian επειδή απ'οτι εχω δει το navigator της mls ειναι για windows mobile. ευχαριστώ
angmar Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Garmin Mobile XT, Sygic Gps Navigator και MLS Destinator, Route 66, Navigon Mobile Navigator και το Nokia Maps που είναι ενσωματωμένο στα ΝΟΚΙΑ, απ' όσο ξέρω αυτά παίζουν για symbian κινητά (φυσικά και το google maps).
cyberking Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 ευχαριστώ φίλε.είναι και το destinator για symbian?
angmar Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Η mls ανακοίνωσε οτι θα βγάλει deestinator για symbian, δυστυχώς εδώ και λίγο καιρό που πήρα το iphone δεν ασχολούμαι πια με το θέμα και δεν είμαι σίγουρος κατά πόσο κυκλοφορεί και πόσο καλό είναι.
apaixtos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Φιλε angmar τα προγραμματα που αναφερεις σε χρεωνουν για την πλοηγηση?
parlapipas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2009 Να προσθέσω τα Copilot και Tomtom... και πολλές άλλες αξιόλογες και μη εφαρμογές. Το σημαντικό είναι να συνοδευονται από updated χάρτες πχ Navigon , Garmin , Sygic , Nokia maps .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.