Προς το περιεχόμενο

απελπισμενος με vista!

merkon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια καλημερα!δεν ξερω αν εδω ειναι το καταλληλο μερος για να γραψω.αν δεν ειναι μετακινηστε το.

λοιπον σημερα ανοιγωντας τον υπολογιστη μου,ο οποιος τρεχει windows vista home premium την ελληνικη εκδοση,ειχα το εξης προβλημα:πατησα το κουμπι για να ανοιξει ο υπολογιστης και ολα ηταν οκ.εφτασα στην χαρακτηριστικη μπαρα των vista που γραφει microsoft corporation.επειτα η οθονη εγινε μαυρη και μονο το ποντικι ηταν αυτο που μπορουσα να δω στην οθονη.η επιφανεια εργασιας δεν βρισκοταν πουθενα!μονο μια μαυρη οθονη και το ποντικι!εκανα επανεκκινηση,κλεινωντας το pc απο πισω,απο το τροφοδοτικο δηλαδη,αλλα παλι τα ιδια.εκανα επανεκκινηση πολλες φορες αλλα τιποτα δεν αλλαζε.το περιεργο ομως ειναι οτι το pc χτες δουλευε κανονικοτατα!τι λετε να εχει γινει;υπαρχει περιπτωση να λυθει το προβλημα;:fear:

ευχαριστω πολυ προκαταβολικα για το χρονο που διαθεσατε για να διαβασετε το αρθρο μου.

Δημοσ.

όταν το επαθα αφτό στα windows ήταν ιόσ

δοκιμασε να πατησεις ctrl alt delet .. (gia επιβεβαιωση..)

πήγαινε σε ασφαλη λειτουργια και δοκιμασε μηπος μπεις

Δημοσ.

οχι δεν εκανα windows update,δεν εχω κανει ποτε!λετε να ειναι ιος;

μπηκα και με safe mode αλλα τιποτα παλι τα ιδια!!!

Δημοσ.

Δοκιμασε control+shift+esc και πατα file->new task και γραψε explorer.exe και πατα ok.

EDIT:

Μπορει να ειναι και ιος γιατι και εγω ειχα παθει το ιδιο πραγμα απο ιο.

Κανε ενα scan για καλο και για κακο.

Δημοσ.
Δοκιμασε control+shift+esc και πατα file->new task και γραψε explorer.exe και πατα ok.

EDIT:

Μπορει να ειναι και ιος γιατι και εγω ειχα παθει το ιδιο πραγμα απο ιο.

Κανε ενα scan για καλο και για κακο.

αφου δεν εμφανιζεται τιποτα στην οθονη,πως θα το κανω αυτο;το δοκιμασα παντως και παλι τιποτα!!!

Δημοσ.
αφου δεν εμφανιζεται τιποτα στην οθονη,πως θα το κανω αυτο;το δοκιμασα παντως και παλι τιποτα!!!

Και από ασφαλή λειτουργεία δεν σου εμφανίζεται τίποτα???Ούτε alt+ctrl+del δεν μπορείς να κάνεις???:rolleyes:

Δημοσ.

ναι ουτε απο ασφαλη λειτουργια μπορω να κανω κατι.παντου υπαρχει μονο μια μαυρη οθονη!

Δημοσ.

Αυτό που σκέφτηκα είναι να βγάλεις το σκληρό σου και να τον σκανάρεις σε ένα άλλο pc!!Αλλά φοβάμαι μην κολλήσει και αυτός τον ιό(το άλλο pc δηλαδή)!!:confused:

Δημοσ.
ναι ουτε απο ασφαλη λειτουργια μπορω να κανω κατι.παντου υπαρχει μονο μια μαυρη οθονη!

Δες αυτο το λινκ.

http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=175454

Αν καταλαβαινεις καποια αγγλικα κανε και μια αναζητηση στον διεθνη ιστο μεσω google (vista black screen) λογω drivers και καρτες γραφικων διαβασα στα περισσοτερα.

Δημοσ.

τι να πω παιδια;καταρχην να πω οτι στο λινκ το οποιο μου εδωσε ο φιλος εδω ο τυπος μπορει να μπει απο safe mode ενω εγω ουτε καν απο εκει...γραφω απο το λαπτοπ να φανταστειτε...και πραγματι αν μεταφερω το σκληρο σε αλλο pc αν ειναι ιος τοτε υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να κολλησει και το αλλο pc!

Δημοσ.

Στο λινκ που σουδωσα κατω-κατω υπαρχουν και αλλα θεματα με μαυρη οθονη τωρα αν ειναι μολυνση υπαρχουν live cd antivirus που μπορεις να boot-αρεις απο εκει και να ψαξεις-καθαρισεις τον υπολογιστη σου ψαχτα ολα στο διαδικτυο και σε αναμονη βοηθειας καποιου πιο εμπειρου και ειδικου στα windows.

Δημοσ.

Μηπως δεν ειναι KSOD και ειναι τιποτα αλλο; Γιατι αν ηταν, θα μπορουσε να μπει στο task manager.

Δημοσ.

δεν ξερω παιδια τι ειναι αλλα πραγματικα ευχαριστω πολυ που προσπαθειτε να με βοηθησετε με οποιο τροπο μπορειτε...το εκτιμω πολυ αυτο.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...