merkon Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 παιδια καλημερα!δεν ξερω αν εδω ειναι το καταλληλο μερος για να γραψω.αν δεν ειναι μετακινηστε το. λοιπον σημερα ανοιγωντας τον υπολογιστη μου,ο οποιος τρεχει windows vista home premium την ελληνικη εκδοση,ειχα το εξης προβλημα:πατησα το κουμπι για να ανοιξει ο υπολογιστης και ολα ηταν οκ.εφτασα στην χαρακτηριστικη μπαρα των vista που γραφει microsoft corporation.επειτα η οθονη εγινε μαυρη και μονο το ποντικι ηταν αυτο που μπορουσα να δω στην οθονη.η επιφανεια εργασιας δεν βρισκοταν πουθενα!μονο μια μαυρη οθονη και το ποντικι!εκανα επανεκκινηση,κλεινωντας το pc απο πισω,απο το τροφοδοτικο δηλαδη,αλλα παλι τα ιδια.εκανα επανεκκινηση πολλες φορες αλλα τιποτα δεν αλλαζε.το περιεργο ομως ειναι οτι το pc χτες δουλευε κανονικοτατα!τι λετε να εχει γινει;υπαρχει περιπτωση να λυθει το προβλημα; ευχαριστω πολυ προκαταβολικα για το χρονο που διαθεσατε για να διαβασετε το αρθρο μου.
nickarmy Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 όταν το επαθα αφτό στα windows ήταν ιόσ δοκιμασε να πατησεις ctrl alt delet .. (gia επιβεβαιωση..) πήγαινε σε ασφαλη λειτουργια και δοκιμασε μηπος μπεις
stefa_1 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Εκανες μηπως windows update ?Εμενα ειχε μεινει μια φορα αρκετη ωρα σ'αυτην την οθονη
merkon Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 οχι δεν εκανα windows update,δεν εχω κανει ποτε!λετε να ειναι ιος; μπηκα και με safe mode αλλα τιποτα παλι τα ιδια!!!
ghostgr_a_n Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δοκιμασε control+shift+esc και πατα file->new task και γραψε explorer.exe και πατα ok. EDIT: Μπορει να ειναι και ιος γιατι και εγω ειχα παθει το ιδιο πραγμα απο ιο. Κανε ενα scan για καλο και για κακο.
merkon Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δοκιμασε control+shift+esc και πατα file->new task και γραψε explorer.exe και πατα ok. EDIT: Μπορει να ειναι και ιος γιατι και εγω ειχα παθει το ιδιο πραγμα απο ιο. Κανε ενα scan για καλο και για κακο. αφου δεν εμφανιζεται τιποτα στην οθονη,πως θα το κανω αυτο;το δοκιμασα παντως και παλι τιποτα!!!
Antwni Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 αφου δεν εμφανιζεται τιποτα στην οθονη,πως θα το κανω αυτο;το δοκιμασα παντως και παλι τιποτα!!! Και από ασφαλή λειτουργεία δεν σου εμφανίζεται τίποτα???Ούτε alt+ctrl+del δεν μπορείς να κάνεις???
merkon Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 ναι ουτε απο ασφαλη λειτουργια μπορω να κανω κατι.παντου υπαρχει μονο μια μαυρη οθονη!
Antwni Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Αυτό που σκέφτηκα είναι να βγάλεις το σκληρό σου και να τον σκανάρεις σε ένα άλλο pc!!Αλλά φοβάμαι μην κολλήσει και αυτός τον ιό(το άλλο pc δηλαδή)!!
lef50 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 ναι ουτε απο ασφαλη λειτουργια μπορω να κανω κατι.παντου υπαρχει μονο μια μαυρη οθονη! Δες αυτο το λινκ. http://www.adslgr.com/forum/showthread.php?t=175454 Αν καταλαβαινεις καποια αγγλικα κανε και μια αναζητηση στον διεθνη ιστο μεσω google (vista black screen) λογω drivers και καρτες γραφικων διαβασα στα περισσοτερα.
merkon Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 τι να πω παιδια;καταρχην να πω οτι στο λινκ το οποιο μου εδωσε ο φιλος εδω ο τυπος μπορει να μπει απο safe mode ενω εγω ουτε καν απο εκει...γραφω απο το λαπτοπ να φανταστειτε...και πραγματι αν μεταφερω το σκληρο σε αλλο pc αν ειναι ιος τοτε υπαρχει μεγαλη πιθανοτητα να κολλησει και το αλλο pc!
lef50 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Στο λινκ που σουδωσα κατω-κατω υπαρχουν και αλλα θεματα με μαυρη οθονη τωρα αν ειναι μολυνση υπαρχουν live cd antivirus που μπορεις να boot-αρεις απο εκει και να ψαξεις-καθαρισεις τον υπολογιστη σου ψαχτα ολα στο διαδικτυο και σε αναμονη βοηθειας καποιου πιο εμπειρου και ειδικου στα windows.
Luxx Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Μηπως δεν ειναι KSOD και ειναι τιποτα αλλο; Γιατι αν ηταν, θα μπορουσε να μπει στο task manager.
merkon Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 Μέλος Δημοσ. 28 Φεβρουαρίου 2009 δεν ξερω παιδια τι ειναι αλλα πραγματικα ευχαριστω πολυ που προσπαθειτε να με βοηθησετε με οποιο τροπο μπορειτε...το εκτιμω πολυ αυτο.
Antwni Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Μπορείς να κάνεις scan στο boot με το Avast αν θέλεις!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.