Προς το περιεχόμενο

Killzone 2

GameWorld

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Woof εντάξει μη τα μηδενίζεις όλα... άλλωστε οι περισσότερες βελτιώσεις στο τομέα των γραφικών είναι στα physics, σκιές, εκρήξεις, κίνηση στο νερό κλπ... από μια στατική εικόνα δεν καταλαβαίνεις και πολλά. Είναι άδικο για το game να το συγκρίνεις με μια photo... δεν λέω ότι το gow2 έχει καλύτερα γραφικά από κάποιο άλλο game ούτε ότι έφερε και την επανάσταση... απλά θέλω να πω πως υπάρχει πρόοδος, μη τα μηδενίζουμε όλα

Αλλά και πάλι, ακόμη και από στατική εικόνα περιβάλλον, ουρανός και χαρακτήρες έχουν μεγαλύτερη λεπτομέρεια (κοίτα τη στολή τους ή τα πρόσωπά τους, ειδικά την ουλή του marcus... ok δεν είναι κάτι σπουδαίο, αλλά ακόμη και από στατική εικόνα υπάρχει διαφορά ;) )

Αυτο που ακριβως ειπες...τι σημαίνει αυτο?Δεν σημενει οτι οι διαφορές δεν ειναι μεγάλες?Γιατι εγω αυτο ειπα...τωρα να μιλαμε για λιγο καλυτερη κίνηση στο νερο...και οτι το κινηση του χαρακτήρα εγινε λιγο πιο ομαλή 8εωρειτε αυτο μεγαλη διαφορά?Αυτό έλειπε να ηταν ολόιδιο μετα απο 3 χρονια.Ειπα η δεν ειπα οτι έχουν διαφορές γιατι εξελίχτηκε το engine?Τα παιχνίδια εχουν μεταξύ τους ποσα 3+ χρονια διαφορα?Ειναι μεγάλη εξέλιξη αυτη για 3+ χρόνια?

Ρε σι τουφα τι ακριβως 8ελεις να δω...οτι ειναι 3-4 μηνες πριν την κυκλοφορία του?Και?Εγω τα εχω τελειώσει και τα 2 παιχνίδια ρε φιλε.Και εντυπωσιάστηκα και απο τα 2,αλλο το ενα ομως αλλο το αλλο...

• Απαντ. 282
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Αυτο που ακριβως ειπες...τι σημαίνει αυτο?Δεν σημενει οτι οι διαφορές δεν ειναι μεγάλες?Γιατι εγω αυτο ειπα...τωρα να μιλαμε για λιγο καλυτερη κίνηση στο νερο...και οτι το κινηση του χαρακτήρα εγινε λιγο πιο ομαλή 8εωρειτε αυτο μεγαλη διαφορά?Ειπα η δεν ειπα οτι εχουν διαφορές γιατι εξελίχτηκε το engine?

Το "δεν είναι κάτι σπουδαίο" πήγαινε στο "από άποψη λεπτομέρειας". Όταν όμως η κίνηση, τα effects, εκρήξεις κλπ έχουν βελτιωθεί κατα κόρον, τότε δεν λες ότι είναι μικρή η βελτίωση.

Ναι, αν το δεις σαν εικόνα, έχεις δίκιο, οι διαφορές είναι μικρές (αλλά και πάλι υπάρχουν)... όμως η σημαντική βελτίωση στο game είναι εν κινήσει, σε άλματα και εκρήξεις... όχι σε στατική εικόνα... και αυτό είναι που κάνει τη διαφορά του gow1 με gow2

Δημοσ.
Woof εντάξει μη τα μηδενίζεις όλα... άλλωστε οι περισσότερες βελτιώσεις στο τομέα των γραφικών είναι στα physics, σκιές, εκρήξεις, κίνηση στο νερό κλπ... από μια στατική εικόνα δεν καταλαβαίνεις και πολλά. Είναι άδικο για το game να το συγκρίνεις με μια photo... που αμφιβάλλω αν και οι 2 είναι ingame(δεν λέω ότι το gow2 έχει καλύτερα γραφικά από κάποιο άλλο game ούτε ότι έφερε και την επανάσταση... απλά θέλω να πω πως υπάρχει πρόοδος, μη τα μηδενίζουμε όλα)

Αλλά και πάλι, ακόμη και από στατική εικόνα περιβάλλον, ουρανός και χαρακτήρες έχουν μεγαλύτερη λεπτομέρεια (κοίτα τη στολή τους ή τα πρόσωπά τους, ειδικά την ουλή του marcus... ok δεν είναι κάτι σπουδαίο, αλλά ακόμη και από στατική εικόνα υπάρχει διαφορά ;) )

τόσο καιρό εδώ μέσα μας έχουν πρήξει κάποιοι για τα multiplatform και το που είναι καλύτερα συγκρίνοντας φώτο.... τώρα όμως δεν μπορεί να γίνει σύγκριση από φώτο?

υγ1. εννοείται πως δεν μπορεί να γίνει σύγκριση από φωτογραφίες... σε κανένα παιχνίδι...

υγ2. Antretng απλά πιάστηκα από κάτι που είπες και έκανα μια διαπίστωση.... μην το πάρεις προσωπικά... απλά μ'αρέσει να ερίζω τα fanboys:mrgreen:

Δημοσ.
τόσο καιρό εδώ μέσα μας έχουν πρήξει κάποιοι για τα multiplatform και το που είναι καλύτερα συγκρίνοντας φώτο.... τώρα όμως δεν μπορεί να γίνει σύγκριση από φώτο?

υγ1. εννοείται πως δεν μπορεί να γίνει σύγκριση από φωτογραφίες... σε κανένα παιχνίδι...

υγ2. Antretng απλά πιάστηκα από κάτι που είπες και έκανα μια διαπίστωση.... μην το πάρεις προσωπικά... απλά μ'αρέσει να ερίζω τα fanboys:mrgreen:

Καλά πολλοί το κάνουν αυτό.. συγκρίνουν με photos λες και συγκρίνουμε πίνακες ζωγραφικής (και είναι λάθος)

Αλλά ειδικά σε αυτό το παιχνίδι, όπου οι πιο σημαντικές διαφορές του gow1 με 2 είναι σε physics, effects, κίνηση... ειδικά σε αυτό είναι άδικο. Άντε να σύγκρινες το ίδιο game από πχ σε διαφορετικές κονσόλες, pc για να μιλήσεις για τη λεπτομέρεια και μόνο (και πάλι άδικο είναι) αλλά όταν προσπαθείς να δεις τις βελτιώσεις προηγούμενου με επόμενου παιχνιδιού και όλες σχεδόν είναι στη κίνηση, τότε... :X

Ίσως με βίντεο μόνο να μπορέσεις να κάνεις συγκρίσεις... αλλά άνετα και τα video αν θέλουν αυτοί που τα έφτιαξαν γίνονται υποκειμενικά (παίρνεις το χειρότερο σημείο του ενός που τυγχάνει στην άλλη πχ κονσόλα να έχει καλύτερη απόδοση και τα συγκρίνεις)

Υ.Γ. Παίζω το Crysis με full ανάλυση και settings στο pc μου (με μια κάρτα 8500GT)... να ανεβάσω photo να σας φάω όλους που σκάσατε όλα σας τα λεφτά για τούμπανο κάρτες... χαλαρά σας τρώώ... μόνο λίγη υπομονή γιατί για να κινήσω το παίχτη ώστε ανεβάσω photos από διαφορετικές θέσεις χρειάζεται λίγη υπομονή (2 fps είναι αυτά:lol: )

Δημοσ.
Το "δεν είναι κάτι σπουδαίο" πήγαινε στο "από άποψη λεπτομέρειας". Όταν όμως η κίνηση, τα effects, εκρήξεις κλπ έχουν βελτιωθεί κατα κόρον, τότε δεν λες ότι είναι μικρή η βελτίωση.

Ναι, αν το δεις σαν εικόνα, έχεις δίκιο, οι διαφορές είναι μικρές (αλλά και πάλι υπάρχουν)... όμως η σημαντική βελτίωση στο game είναι εν κινήσει, σε άλματα και εκρήξεις... όχι σε στατική εικόνα... και αυτό είναι που κάνει τη διαφορά του gow1 με gow2

Φιλε μου καταλαβαίνω τι 8ελεις να πεις,αλλα να με συχωρέσεις που επιμένω,παίζοντας και τα 2 παιχνίδια αισθητή διαφορά ΔΕΝ ειδα.Σε τεχνικο τομεα παντα ε...γιατι αλλο παιχνιδι το ενα (αλλες πιστες..που καποιες ηταν κ πιο ομορφες) αλλο το αλλο..ξερεις γιατι ποσταρα τις φοτο?Γιατι ηταν απο το ιδιο μερος του παιχνιδιου.Και ετσι ειναι ενα μετρο συγκρίσεις.Αν ειχα VIDEO απο το ιδιο μερος τοτε 8α βλεπαμε και τις "διαφορες" Άλλα δεν εχω,και δεν μπορω να συγκρίνω αλα νταλον.

Δημοσ.

Λοιπόν ας κάνουμε κατι αλλο τοτε,όποιος νομίζει οτι οντως υπαρχουν μεγάλες διαφορες μεταξυ τους που αναμφίβολα για να ειναι μεγάλες ειναι ΚΑΙ εμφανής.Ας ποσταρει ενα βιντεακι απο το ιδιο σημείο και στα 2 παιχνίδια και να τις δούμε τις διαφορές.Το να μιλάμε χωρις να εχουμαι να δείξουμε κατι δε λει τίποτα..Εγω εκανα την προσπάθεια μου για αυτο που πιστευω,να δω και την δικη σας. :-)

Δημοσ.
Λοιπόν ας κάνουμε κατι αλλο τοτε,όποιος νομίζει οτι οντως υπαρχουν μεγάλες διαφορες μεταξυ τους που αναμφίβολα για να ειναι μεγάλες ειναι ΚΑΙ εμφανής.Ας ποσταρει ενα βιντεακι απο το ιδιο σημείο και στα 2 παιχνίδια και να τις δούμε τις διαφορές.Το να μιλάμε χωρις να εχουμαι να δείξουμε κατι δε λει τίποτα..Εγω εκανα την προσπάθεια μου για αυτο που πιστευω,να δω και την δικη σας. :-)

Ok, αν ευκαιρήσω θα ανεβάσω video από στιγμή έκρηξης, αλματος κλπ(δυστυχώς θα είναι από videocamera)

Δημοσ.

Αν μπορέσεις κανε κ ενα αλλο τοπικ να μιλαμε ελεύθερα και εκει θα αναλύσουμε καποια πραγματα..γιατι απο κιλλζονε εχει γινει Gears...θα περιμένω να συνεχίσουμε εκει.Στειλε μου ΠΜ αν δεν το δω...

Δημοσ.
jimako! Μην το κανεις ρε φιλε...δεν αξιζει κονσολ buy για ενα παιχνιδι. Να ηταν exclusive το GTA IV τοτε θα σου ελεγα ξανα buy it...αλλα οχι και με το killzone, εχουμε παιξει παιχνιδια, ισος αξια, και καλυτερα...απο αυτο. Σου λεω, πως σκεφτομαι να το πουλησω τωρα που ειναι φρεσκο φρεσκο...αλλα...θελω να δω περισσοτερο το ονλινε του. Αλλα χλωμο να με κρατηση, αφου κανεισ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ!...ελεος,

και επισης, πολυ run and gun στο ονλινε κομματι.

jim σε ευχαριστώ για την απάντηση.....έχεις δίκιο σε όλα...!!!

Δημοσ.

Δυο λογακια θα πω μονο και δεν θα σας κουρασω.

Πρωτον το εχουν μαζευτει σε αυτο το θεμα ολα τα x-trolls δειχνει ποσο μπροστα ειναι το Killzone 2 απ'οτι αλλο κυκλοφορει στην κατηγορια του σε κονσολες.

Δευτερον συγχαρητηρια στους moderators που επιτρεπουν αυτο το χαλι να γινεται σε ολα τα θεματα που αφορουν το ps3.

Δημοσ.
Δυο λογακια θα πω μονο και δεν θα σας κουρασω.

Πρωτον το εχουν μαζευτει σε αυτο το θεμα ολα τα x-trolls δειχνει ποσο μπροστα ειναι το Killzone 2 απ'οτι αλλο κυκλοφορει στην κατηγορια του σε κονσολες.

Δευτερον συγχαρητηρια στους moderators που επιτρεπουν αυτο το χαλι να γινεται σε ολα τα θεματα που αφορουν το ps3.

Κανε λιγο υπομονή μεχρι το νεο topic που θα ανοίξει ο φιλος Antretng :-)

Δημοσ.

Ειμαι στο 3ο chapter ως τωρα.Δυστηχως σαν game δεν ειναι αυτο που περιμενα.Περαν του τεχνικου τομεα gfx, animation, dts ηχος κλπ, δεν μου λεει κατι ως τωρα.Το στορυ μου φενεται καπως ανουσιο, και γενικα δεν βγαζει αυτο που εβγαζαν games οπως το half life2 , το bioshock κλπ.Τεραστιο μειον ο χειρισμος του.Αργος, βαρκα το οπλο.Μετα το call of duty δεν μπορω να δεχτω τετοιο πραγμα.Αν ηταν οποιοδηποτε αλλο game θα ειχαν πεσει ολοι πανω του.Κοσμος μιλαει για αληθοφανεια επειδη ειναι αργο κλπ, αλλα ενταξει, σε melee επιθεσεις συνηθως οι εχθροι περνανε απο μεσα σου.Full ρεαλισμος δηλαδη.Το μαχαιρι ειναι αχρηστο αφου πρεπει να πατησεις δεξια, τρεχα γυρευε.Μακαρι να αλλαξω γνωμη παιζοντας αλλα δεν το βλεπω.Ανετα παει για το ποιο overhyped game αυτης της γενιας...Τελειωσα το resistance2 πριν 2 βδομαδες και γενικα μου φανηκε πολυ πιο ευχαριστο.

Γενικα στο ps3 αγοραζω μονο τα exclusive του,μιας και τα multiplatform τα προτιμω στο xbox, και μεχρι τωρα τα θεωρω τουλαχιστον ευχαριστα (uncharted, lbp, mgs4 κλπ).Το killzone ηρθε για να με κανει να το σκεφτομαι διπλα σε μελλοντικες μου αγορες.

Εdit: Online δεν to εχω δοκιμασει ακομα, αν και με το ρυθμο που εχω συνηθησει στα cod ,χλωμο το κοβω.

• Super Moderators
Δημοσ.
ThReSh το game δεν το εχεις παίξει?Αν το παίξεις θα το δεις και μονος σου..

το 2ο όχι, μόνο σε φίλους έχω δει ελάχιστες φάσεις και κλασικά videos/photos στο net...

φαίνεται πολύ άθλια η συγκεκριμένη photo για αυτό αναρωτήθηκα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...