Προς το περιεχόμενο

Killzone 2

GameWorld

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 282
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εγώ χτες το πήρα, το έπαιξα...όντως ο χειρισμός είναι λίγο οτι νανε...μέχρι να κάνεις αιμ...το σενσιτιβιτι ειναι αστα να πάνε...ωραία γραφικά...καλή ιστορια...το multiplayer καλο...εχει ενδιαφέρον, μπορείς να παίξεις 5 διαφορετικά Missions την ωρα του Online multi μεχρι 32 παιχτες, ψηλο χαμος...αλλα εχει φαση, αρχιζεις με ενα Handgun, μεχρι να ανεβεις με ρανκς να ξεκλειδώσεις οπλα...στην αρχη ειναι περιεργο, αφου ολοι μας ειμαστε με ενα πιστολακι. Φανταζομαι με το που ξεκλειδώσουμε οπλα μπορουμε να τα χρησιμοποιησουμε σε αλλα σερβερ που ηδη εχουν ανεβει ρανκς...επειδη θα ηταν αδικο να παιζαμε εναντιον αλλους με οπλακια στο χερι.

Ειναι εθιστικο...αλλα ψεμα θα σας πω οτι σκεφτομαι ηδη να το πουλησω? Δεν νομιζω να με κρατηση...δεν ξερω ακομη.

Δημοσ.
εγώ χτες το πήρα, το έπαιξα...όντως ο χειρισμός είναι λίγο οτι νανε...μέχρι να κάνεις αιμ...το σενσιτιβιτι ειναι αστα να πάνε...ωραία γραφικά...καλή ιστορια...το multiplayer καλο...εχει ενδιαφέρον, μπορείς να παίξεις 5 διαφορετικά Missions την ωρα του Online multi μεχρι 32 παιχτες, ψηλο χαμος...αλλα εχει φαση, αρχιζεις με ενα Handgun, μεχρι να ανεβεις με ρανκς να ξεκλειδώσεις οπλα...στην αρχη ειναι περιεργο, αφου ολοι μας ειμαστε με ενα πιστολακι. Φανταζομαι με το που ξεκλειδώσουμε οπλα μπορουμε να τα χρησιμοποιησουμε σε αλλα σερβερ που ηδη εχουν ανεβει ρανκς...επειδη θα ηταν αδικο να παιζαμε εναντιον αλλους με οπλακια στο χερι.

Ειναι εθιστικο...αλλα ψεμα θα σας πω οτι σκεφτομαι ηδη να το πουλησω? Δεν νομιζω να με κρατηση...δεν ξερω ακομη.

ειπα και εγω να ξαναπαρω ps3 για το killzone αλλα.....μπααααααααααααααα

Δημοσ.
Ακριβως οπως τα λες...ελπίζω να μην σε λενε βεγγο ε? :lol:

Και για να τελειωνει εδω το θεατρο του παραλογου.Αν εσυ βλεπεις μεγαλες διαφορές μεταξύ του GOW και του GOW2 μεγια σου με χαρα σου.Τι αλλο να σου πω.

Μην μπερδευεις τους ρολους εσυ εισαι εδω για να μας διασκεδαζεις με ατακες του τυπου: "το 360 δεν εχει δει βελτιωση στα γραφικα απο το launch" και το "Gears 1 με το 2 εχουν ελαχιστες διαφορες"... ;)

Ο τύπος έχει όνομα και συμμετέχει στη συζήτηση (ούτε τύπο να τον λες ούτε σε τρίτο πρόσωπο να μιλάς). Μα καλά τι είσαστε εσείς εδώ μέσα; Αν κάποιος πει κάτι αντίθετο από αυτά που πιστεύετε αμέσως να μιλήσετε άσχημα; Μια υγιή συζήτηση δεν μπορείτε να κάνετε;

Καλά εσύ πιστεύεις σοβαρά ότι σε 2-3 χρόνια θα δούμε θεαματικές αλλαγές στο τομέα των γραφικών σε αυτές τις κονσόλες; :confused:

1. Δεν ειχα σκοπο να σε προσβαλω με το τυπος αλλα αν θελεις να μου δωσεις κ ονοματεπωνυμο να σε λεω με το μικρο σου για να μην παρεξηγεισαι...

2. Ειπες οτι οι κονσολες εχουν φτασει στα ακρα τους κ εγω σου εδωσα σαν παραδειγμα το Lost Planet 2 για να δεις οτι τα καλυτερα ερχονται - εξαλλου κ στην προηγουμενη γενια κονσολων τα καλυτερα οπτικα games ηρθαν στο τελος της "ζωης" τους (God Of War 2, MGS3, GT4, Shadow Of The Colossus, RE4, Okami, Chronicles of Riddick, Splinter Cell: Chaos Theory, Doom 3, DOA2 : Ultimate, Conker: Live & Reloaded, Burnout Revenge)

3. Που ειπα οτι θα δουμε θεαματικες αλλαγες στο τομεα γραφικων σε αυτες τις κονσολες?

Μην κανεις το λαθος....

Δημοσ.

1. Δεν ειχα σκοπο να σε προσβαλω με το τυπος αλλα αν θελεις να μου δωσεις κ ονοματεπωνυμο να σε λεω με το μικρο σου για να μην παρεξηγεισαι...

2. Ειπες οτι οι κονσολες εχουν φτασει στα ακρα τους κ εγω σου εδωσα σαν παραδειγμα το Lost Planet 2 για να δεις οτι τα καλυτερα ερχονται - εξαλλου κ στην προηγουμενη γενια κονσολων τα καλυτερα οπτικα games ηρθαν στο τελος της "ζωης" τους (God Of War 2, MGS3, GT4, Shadow Of The Colossus, RE4, Okami, Chronicles of Riddick, Splinter Cell: Chaos Theory, Doom 3, DOA2 : Ultimate, Conker: Live & Reloaded, Burnout Revenge)

3. Που ειπα οτι θα δουμε θεαματικες αλλαγες στο τομεα γραφικων σε αυτες τις κονσολες?

...απλά πιστεύω ότι τα προσεχή 2 χρόνια ελάχιστες διαφορές θα δούμε και από τις 2 κονσόλες...

Μα το Lost Planet 2 που λες θεωρείς ότι δεν είναι παιχνίδι του "σήμερα" ; Πότε θα το δούμε δηλαδή, σε 3 χρόνια; Και είπα ότι ελάχιστες διαφορές θα δούμε από εδώ και στο εξής . Εσύ διαφώνισες... άρα πιστεύεις ότι θα δούμε θεαματικές αλλαγές... αν τα ξαναδιαβάσεις αυτό λες. Ακόμη, το αν θα υπάρξει ένας ή δύο τίτλοι που θα ναι καλύτεροι... δεν σημαίνει ότι ο μέσος όρος των παιχνιδιών που θα βγουν στις κονσόλες θα είναι καλύτερα, στο τομέα των γραφικών, από το μέσο σημερινό επίπεδο.

Ονοματεπώνυμο μπορεί να μη θέλω να δώσω μπορείς όμως να χρησιμοποιήσεις το nick μου... αλλά ούτως ή άλλος οφείλεις όταν λες για κάτι που χει σχολιάσει ένα ενεργό μέλος σε μια συζήτηση ούτε να μιλάς σε τρίτο πρόσωπο για αυτό ούτε να λες "όσον αφορά το τύπο" (μήπως θα μας μαλώσεις κιόλας; τι ύφος είναι αυτό; )... και για ποιό τύπο; Μήπως είμαι και ο "στραγγαλιστής της Συγγρού" και δεν το ξέρω (Σουγκλάγκος θεός:-D ) :P

Δημοσ.

Dr Αγορι μου αν εσυ και οποιοσδήποτε άλλος εδώ μέσα βλέπετε οτι θέλετε να δειτε ανάλογα με το πια κονσολα γουστάρετε μεγια σας με χαρα σας.

Απο αυτό και μονο το ποστ σου είναι ξεκάθαρες και η προθέσεις σου!Τουλάχιστον αν εισαι Fanboy προσπα8ησε λιγο να σε κ εξυπνος...μην φανερώνεσαι μονος σου.Και οπως λες και εσυ μην κανεις το λαθος :lol:

Αρχικά καταχωρημένο από jimbrav Εμφάνιση Μηνύματος

dr_thodt

Μην κανεις το λαθος..

Και ετσι για να γελάσουμε λιγάκι παρε ενα GIF να δεις τις τρομερές βελτιώσεις που εχει το παιχνίδι.Για να μην σου δειξω και την τρομερή βελτίωση στο amination και γελάσει κα8ε πικραμένος...Ποτε ειπαμε βγηκε το 1 και ποτε το 2? πω πω μια μεγαλη βελτιωση για 3+- χρονια διαφορα....καλα πρεπει να με στραβος για να μην την βλεπω :rolleyes:

anim_33f15a4f-ada3-de54-f189-312f41069412.gif

Δημοσ.

Είναι δική μου εντύπωση ή ο χαρακτήρας που ελέγχουμε στο Killzone 2 είναι πιο κοντός από όλους (πηγαίντε δίπλα σε κάποιον άλλο στρατιώτη για να καταλάβετε τι εννοώ);

Δημοσ.
Ποτε ειπαμε βγηκε το 1 και ποτε το 2? πω πω μια μεγαλη βελτιωση....καλα πρεπει να με στραβος για να μην την βλεπω :rolleyes:

2181495214_639824fc7f.jpg?v=0

:-D:P

• Super Moderators
Δημοσ.

ahem, η photo του GeoW 2 είναι ingame? γιατί εμένα πιο πολύ μου φαίνεται για artwork...

Δημοσ.

ρε Woof απίστευτε , είδες ποτέ τα textures στο GEARS2 live ή απλά τρως ότι σου ταίζει η SONY defence force????

Δημοσ.

jimako! Μην το κανεις ρε φιλε...δεν αξιζει κονσολ buy για ενα παιχνιδι. Να ηταν exclusive το GTA IV τοτε θα σου ελεγα ξανα buy it...αλλα οχι και με το killzone, εχουμε παιξει παιχνιδια, ισος αξια, και καλυτερα...απο αυτο. Σου λεω, πως σκεφτομαι να το πουλησω τωρα που ειναι φρεσκο φρεσκο...αλλα...θελω να δω περισσοτερο το ονλινε του. Αλλα χλωμο να με κρατηση, αφου κανεισ ΜΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ!...ελεος,

και επισης, πολυ run and gun στο ονλινε κομματι.

Δημοσ.

Ρε σι αναμενε δεν αφήνεται τις βλακείες.Εγω εχω και τις 2 κονσόλες και τα 2 games κατι που οι περισσότεροι απο εσας δεν.Και δεν εχω τα κολλήματα που έχετε πολλοί εδω μεσα.Βρήκαμε τωρα την καραμέλα οταν δεν εχουμε τι να πουμε το ρίχνουμε στο fanboy.

ThReSh το game δεν το εχεις παίξει?Αν το παίξεις θα το δεις και μονος σου..

Ορίστε πάρτε και άλλες (και στο ιδιο ακριβώς σημείο) και φουλ resolution να μου δείξετε εσείς που βλέπετε τις τεράστιες διαφορες που λέτε και οχι τις μικρές που λεω εγω.

http://yougamefreak.blog84.fc2.com/blog-entry-946.html

Δημοσ.

Woof εντάξει μη τα μηδενίζεις όλα... άλλωστε οι περισσότερες βελτιώσεις στο τομέα των γραφικών είναι στα physics, σκιές, εκρήξεις, κίνηση στο νερό κλπ... από μια στατική εικόνα δεν καταλαβαίνεις και πολλά. Είναι άδικο για το game να το συγκρίνεις με μια photo... δεν λέω ότι το gow2 έχει καλύτερα γραφικά από κάποιο άλλο game ούτε ότι έφερε και την επανάσταση... απλά θέλω να πω πως υπάρχει πρόοδος, μη τα μηδενίζουμε όλα

Αλλά και πάλι, ακόμη και από στατική εικόνα... περιβάλλον, ουρανός και χαρακτήρες έχουν μεγαλύτερη λεπτομέρεια (κοίτα τη στολή τους ή τα πρόσωπά τους, ειδικά την ουλή του marcus... ok δεν είναι κάτι σπουδαίο, αλλά ακόμη και από στατική εικόνα υπάρχει διαφορά ;) )

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...