Προς το περιεχόμενο

Killzone 2

GameWorld

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Ρε σι μιλτο...σιμφωνω με οσα ειπες,οσο για τα ποσοστά κατι πρεπει να βάλω για να δωσω έμφαση,τώρα το αν ειναι 80% η 70% η 90% μετράει,η το εμφανή αποτέλεσμα?

Δεν ισχύει αυτό που λες. Καμία σχέση δηλαδή, sorry. Αν ίσχυε αυτό που λες τα multiplatform games θα έπρεπε είτε να έμεναν στάσημα, είτε με τον καιρό να έδειχναν καλύτερα στο ps3. Does not compute.

• Απαντ. 282
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πιο ακριβός δεν ισχύει γιατί δεν σε κατάλαβα...και γιατι μου μιλας για multiplatform που κολλαει αυτο..Δεν γνωριζεις οτι τα παιχνίδια που φτιάχνονται με το 360 σαν αρχική δεν ειναι ευκολο να γινουν πορτ σε PS3 η πρωτη φορα το ακους αυτο?

Δημοσ.
θα σου πω ενα μονο λογο που ισως το μυαλο σου καταφέρει να τον επεξεργαστεί...

Kαι τα 2 χρησιμοποιούν το ιδιο Engine το οποιο εγινε refine απο την epic και εχει μικρη πρόοδο οπως ειναι αναμενόμενο θες κατι αλλο?Για να δω τα δικα σου τωρα να γελάσω λιγο.

EDIT:Ρε σι μιλτο...σιμφωνω με οσα ειπες,οσο για τα ποσοστά κατι πρεπει να βάλω για να δωσω έμφαση,τώρα το αν ειναι 80% η 70% η 90% μετράει,η το εμφανή αποτέλεσμα?

Εφοσον οπως ειπες δεν ειναι μονο τα γραφικα σε ενα game το Gears 2 εχει κατα πολυ βελτιωμενα physics (οπως στο νερο), ομαλοτερα animations, destructible environments, κατα πολυ βελτιωμενο σχεδιασμο οπλων και χαρακτηρων, πολυ καλυτερο φωτισμο, πολυ μεγαλυτερα κ με πιο περιπλοκη γεωμετρια επιπεδα, περισσοτερους εχθρους στην οθονη κ γενικα πιο επικες μαχες, βελτιωμενο ΑΙ στους αντιπαλους αλλα κ στην ομαδα σου, μεγαλυτερο draw distance, DOF και ολα αυτα σε 1280*720 στα κατα 95% 30fps - οπως βλεπεις αν αναλογιστεις οπως λες κιολας οτι το Gears 1 ηταν οτι καλυτερο απο γραφικα στο 360 τοτε ολες αυτες οι βελτιωσεις δεν ειναι και μικρη προοδος ετσι δεν ειναι?

Επισης ατακες οπως οτι το 360 δεν εχει βελτιωθει στα γραφικα απο το launch του μεχρι τωρα ακουγονται απλα αστειες...δεν ειναι δυνατον να συγκρινεις games οπως COD2 με COD4, PGR3 με PGR4, Εnchanted Arms με Blue Dragon/Star Ocean 4/Mass Effect, Saints Row με GTAIV/Crackdown ή Kameo με Banjo Kazooie: N&B και να μην βλεπεις διαφορα.

Γελασες τελικα ή σου κοπηκε το γελιο?

Δημοσ.

Ότι το 360 έβγαλε το 80% των γραφικών του εξ' αρχής (ενώ το ps3 μετά από 2.5 χρόνια εκμεταλεύεται το 60% της δύναμής του) :lol::P

Δημοσ.

Μιλτο η δύναμη σε μια κονσόλα φαίνεται στα multiplatform?Μιλαμε τωρα για τα πιο καλα παιχνίδια που εχει κα8ε κονσολα που εκει φαίνεται και η "δύναμη" τις,και εσυ μου λες τωρα τι....:P

Dr Οχι ρε φιλε ακομα γελαω και θα σινεχισω να γελαω οσο θα διαστρεβλώνεις αυτά που λεω μονο και μονο για να πεις κατι.Εγω μίλησα για κατι συγκεκριμένο το πιο καλο παιχνίδι σε γραφικά στο 360.Εχεις κατι αλλο να προσθεσεις?

Λοιπών για να μην σε αδικήσω για το GOW2 αυτα που λες εγω δεν τα ειδα.Πχ animation ktlp Δεν ειναι κατι που ειναι εμφανή,και όπως ειπα εγινε refine η engine αλλα με την ιδιο engine δεν μπορεις να κανεις και πολλα πραγματα.Επισηε μην διαστρεβλωνεις αυτα που λεω...αλλο δεν εχουν καμια προοδο αλλο δεν εχουν μεγαλη προοδο.

Και αυτο για σενα.

http://gickr.com/results4/anim_33f15a4f-ada3-de54-f189-312f41069412.gif

Δημοσ.

Ότι θες μου απαντάς. Το θέμα μας/σου δεν είναι ότι το 360 έχει μείνει στάσημο? Αν ήταν στάσημο θα έμεναν στάσημα και τα multiplatform αφού εξακολουθούν να είναι καλύτερα στο 360. Εσύ δεν έχεις δει διαφορές στα multiplatform τα τελευταία 2.5 χρόνια? Άμα θες να απομονώσουμε το 90% των παιχνιδιών και να μιλάμε μόνο για exclussives, αντίστοιχα κι αυτά βελτιώθηκαν αισθητά με τον καιρό, το περίεργο θα ήταν το αντίθετο.

Δημοσ.
Αν ήταν στάσημο θα έμεναν στάσημα και τα multiplatform αφού εξακολουθούν να είναι καλύτερα στο 360.

Ρε σι μιλτο δουλευόμαστε??Ουτε καν ελαβες υπ οψην σου αυτο που ειπα πριν για τα multiplatform?Για διάβασε το μια φορά ακόμα...Καταλαβαίνεις γιατι μιλαω η οχι?γιατι μου μπλεκεις ολα τα παιχνίδια,εγω σου μιλαω συγκεκριμενα για το καλύτερο παινιδι ως τωρα ΙΜΟ στο 360.

Λοιπων επειδή το θεμα εγινε VS και ξεφεύγει απο το τοπικ πια καλα να παμε στο VS.

Δημοσ.
Μιλτο η δύναμη σε μια κονσόλα φαίνεται στα multiplatform?Μιλαμε τωρα για τα πιο καλα παιχνίδια που εχει κα8ε κονσολα που εκει φαίνεται και η "δύναμη" τις,και εσυ μου λες τωρα τι....:P

Dr Οχι ρε φιλε ακομα γελαω και θα σινεχισω να γελαω οσο θα διαστρεβλώνεις αυτά που λεω μονο και μονο για να πεις κατι.Εγω μίλησα για κατι συγκεκριμένο το πιο καλο παιχνίδι σε γραφικά στο 360.Εχεις κατι αλλο να προσθεσεις?

Λοιπών για να μην σε αδικήσω για το GOW2 αυτα που λες εγω δεν τα ειδα.Πχ animation ktlp Δεν ειναι κατι που ειναι εμφανή,και όπως ειπα εγινε refine η engine αλλα με την ιδιο engine δεν μπορεις να κανεις και πολλα πραγματα.Επισηε μην διαστρεβλωνεις αυτα που λεω...αλλο δεν εχουν καμια προοδο αλλο δεν εχουν μεγαλη προοδο.

:lol::lol::lol:

Σταματαω να ασχολουμαι γιατι καταντησε κωμωδια το πραγμα.

Δημοσ.

Ακριβως οπως τα λες...ελπίζω να μην σε λενε βεγγο ε? :lol:

Και για να τελειωνει εδω το θεατρο του παραλογου.Αν εσυ βλεπεις μεγαλες διαφορές μεταξύ του GOW και του GOW2 μεγια σου με χαρα σου.Τι αλλο να σου πω.

Δημοσ.

Eπισης WTF? στον τυπο που λεει οτι εχουν φτασει στα ακρα τους τα PS360...μια ματια στο Lost Planet 2 θα σε πεισει οτι εχουμε να δουμε αρκετα πιο εντυπωσιακα παιχνιδια τα επομενα 2-3 χρονια στις κονσολες.

Ο τύπος έχει όνομα και συμμετέχει στη συζήτηση (ούτε τύπο να τον λες ούτε σε τρίτο πρόσωπο να μιλάς). Μα καλά τι είσαστε εσείς εδώ μέσα; Αν κάποιος πει κάτι αντίθετο από αυτά που πιστεύετε αμέσως να μιλήσετε άσχημα; Μια υγιή συζήτηση δεν μπορείτε να κάνετε;

Καλά εσύ πιστεύεις σοβαρά ότι σε 2-3 χρόνια θα δούμε θεαματικές αλλαγές στο τομέα των γραφικών σε αυτές τις κονσόλες; :confused:

Δημοσ.

Antretng

Ασε ρε φιλε ο κα8ενας μου φαίνεται βλέπει και ακούει οτι τον βολεύει...μην ασχολείσαι τσαμπα κόπος.Υπάρχει λογος για τον οποιο ειμαι εδω απο το 2006 και εχω τοσα λιγα ποστ...

Δημοσ.
Ρε σι μιλτο δουλευόμαστε??

Μάλλον υπάρχει κάποιο μικρό πρόβλημα επικοινωνίας πάντως. Τελικά, το 360 σε αντίθεση με το ps3 έχει μείνει στάσιμο επειδή το τελευταίο μεγάλο exclusive στο ps3 έχει ελαφρώς καλύτερα γραφικά από το τελευταίο μεγάλο exclusive στο 360? Ή δεν είναι αυτό το θέμα μας?

Δημοσ.
Μάλλον υπάρχει κάποιο μικρό πρόβλημα επικοινωνίας πάντως. Τελικά, το 360 σε αντίθεση με το ps3 έχει μείνει στάσιμο επειδή το τελευταίο μεγάλο exclusive στο ps3 έχει ελαφρώς καλύτερα γραφικά από το τελευταίο μεγάλο exclusive στο 360? Ή δεν είναι αυτό το θέμα μας?

Μάλλον :-) Αυτο που ειπα δεν ειχε να κανει με το θεμα καθε αυτο.

Ειπα την γνωμη μου για τις 2 κονσόλες στον φιλο Antretng.Και τι εχω δει ως τώρα σαν κάτοχος και των 2.Σχετικά με την πρόοδο που έχουν.

Το στάσιμο που ειπα στην αρχή ηταν για να δώσω έμφαση κ ειναι κατι που το σινη8ιζω γενικά.Μετα που ειδα οτι δεν εγινε αντιληπτό,το διωρ8ωσα λέγοντας οτι δεν ειδα μεγαλες διαφορές παντα μιλώντας για το GOW1 + GOW2 που τα θεωρό οτι πιο καλο σε γραφικά στο 360.Απο εκει και περα μερικοί πιάστηκαν απο τιν λεξη αυτη σαν καραμέλα (και αλλοι άθελα τους) γιατί βόλευε αγνοώντας οτιδήποτε άλλο.Ελπίζω τώρα να συνεννοηθήκαμε :-)

Δημοσ.

Όχι στάσιμο δηλαδή, σχεδόν στάσιμο. Ή αν θες με μικρή πρόοδο. Κι ενώ σου εξηγώ γιατί (φυσικά) δεν ισχύει αυτό που λες, και χωρίς καν να μπω στην διαδικασία να κάνω υποθέσεις και να σχολιάσω για ποιόν λόγο λες τέτοιες ανακρίβειες, εσένα το επιχείρημά σου είναι ότι το καλύτερο πρόσφατο παιχνίδι της μίας κονόλας έχει ελαφρώς καλύτερα γραφικά από το καλύτερο (σχετικά) πρόσφατο της άλλης. Κι εγώ ελπίζω να συνεννοηθήκαμε γιατί δεν θέλω να επαναλαμβάνομαι και δεν έχω να πω κάτι άλλο για το θέμα που έθιξες.

Δημοσ.

Μου φαίνεται φίλε μου οτι ακόμα δεν καταφέρνουμε να συνεννοηθουμε...Άλλα λέω άλλα λες..ας το αφήσουμε λοιπόν γιατί καταντάει κουραστικό. :) Αν μιλούσαμε κανονικά πιστεύω θα βγάζαμε άκρη από εδώ όμως δεν βλέπω να συνεννοούμαστε και κουράζουμε και τον κόσμο γράφοντας κατεβατά..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...