Antretng Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Να σου πω,αν τα όρια του PS3 ειναι παιχνιδια σαν το κιλλζονε 2 τοτε ειμαι ευχαριστημένος...αν και απο οτι βλεπω το uncharted 2 + God of war 3 εχουν πολλες προοπτικές. Απο το 360 πάντως πρως το παρων σε 8εμα γραφικών δεν ειμαι και τόσο ευχαριστημένος.Τα γραφικά του εχουν μείνει στάσιμα σχεδον απο τοτε που βγηκε.Ελπίζω να εχει κατι περισσότερο να δείξει. Στάσιμο δεν νομίζω να έμεινε... απλά πιστεύω ότι τα προσεχή 2 χρόνια ελάχιστες διαφορές θα δούμε και από τις 2 κονσόλες. Αν και τα γραφικά δεν κάνουν το παιχνίδι.... και το wii (όπως και πάντα η Nintendo) το χει αποδείξει για τα καλά. Υ.Γ. Για μένα τα καλύτερα γραφικά που χω δει σε xbox τα χει το Resident Evil 5... σαν να βλέπεις ταινία είναι
Woof Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2009 Τα εχω και τα 3.Πια ειναι τα καλύτερα γραφικά στο 360? δεν ειναι του GOW2?Το GOW2 απο το GOW1 που βγήκε στις αρχές του 360 έχει ελαχίστη προοδο σε γραφικά.Μιλάω πάντα για πρόοδο στα γραφικά οχι για παιχνίδια με καλα αλλα παρόμοια γραφικά. ΠΣ για μενα τα εχει το GOW2,το Resident Evil 5 εχει γραφικά ΣΤΑΤΙΚΑ δεν νομιζω να ειναι ετσι η ταινιες...και για να τα αποχτήσει εχει απίστευτο tearing.Για να μην παρεξηγηθώ εννοω οτι η προοδο που εχει ειναι πολύ μικρη οχι ανύπαρκτη..
dr_thodt Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Απο το 360 πάντως πρως το παρων σε 8εμα γραφικών δεν ειμαι και τόσο ευχαριστημένος.Τα γραφικά του εχουν μείνει στάσιμα σχεδον απο τοτε που βγηκε.Ελπίζω να εχει κατι περισσότερο να δείξει. LMAO! Τα εχω και τα 3.Πια ειναι τα καλύτερα γραφικά στο 360? δεν ειναι του GOW2?Το GOW2 απο το GOW1 που βγήκε στις αρχές του 360 έχει ελαχίστη προοδο σε γραφικά.Μιλάω πάντα για πρόοδο στα γραφικά οχι για παιχνίδια με καλα αλλα παρόμοια γραφικά. ΠΣ για μενα τα εχει το GOW2,το Resident Evil 5 εχει γραφικά ΣΤΑΤΙΚΑ δεν νομιζω να ειναι ετσι η ταινιες...και για να τα αποχτήσει εχει απίστευτο tearing.Για να μην παρεξηγηθώ εννοω οτι η προοδο που εχει ειναι πολύ μικρη οχι ανύπαρκτη.. To Gears 2 ειναι ελαχιστα βελτιωμενο σε σχεση με το πρωτο? Nα δω τι αλλο θα ακουσω εδω μεσα απο τα τυφλα fanboys...οσο για το RΕ5 εχει tearing μονο στα 1080ρ, στα 720ρ ειναι μια χαρα αλλα οπως κ να το κανουμε κ το Killzone 2 για να τρεξει αυτα τα γραφικα πολλες φορες το frame-rate πεφτει στα 15-20fps. Eπισης WTF? στον τυπο που λεει οτι εχουν φτασει στα ακρα τους τα PS360...μια ματια στο Lost Planet 2 θα σε πεισει οτι εχουμε να δουμε αρκετα πιο εντυπωσιακα παιχνιδια τα επομενα 2-3 χρονια στις κονσολες.
BANTAS Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Μετα απο μια βδομαδα ενασχολησης περιπου με το παιχνιδι μπορω να πω οτι ειναι απλα τελειο! Περα απο τον τεχνικο τομεα που ειναι ανετα πιο μπροστα απο οποιοδηποτε fps εχω δει σε κονσολα, το πραγματικο ατου του παιχνιδιου ειναι το online multiplayer. Το δυσκολο learning curve που εχει μπορει να αποθαρρυνει αρχικα πολλους που θελουν να μπαινουν online και να παιζουν για πλακα κανα δυο παιχνιδια εντελως ατομικα. Το ΚΖ2 προαγει παρα πολυ το team play θετοντας συνεχως objectives που δεν βγαινουν χωρις συνεργασια. Επισης πρωτη φορα βλεπω ενα παιχνιδι να επιβραβευει τοσο πολυ τον παικτη. Ξεκινας να παιζεις online ως ενας εντελως βασικος rifle man και οσο προχωρας ξεκλειδωνεις συνεχεια ειδικοτητες και δυνατοτες με τις οποιες μπορεις να διαμορφωσεις το χαρακτηρα σου στο στυλ παιχνιδιου σου. Ειναι πιο πορωτικο και εθιστικο ακομα και απο το CoD!
Woof Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 LMAO! To Gears 2 ειναι ελαχιστα βελτιωμενο σε σχεση με το πρωτο? Nα δω τι αλλο θα ακουσω εδω μεσα απο τα τυφλα fanboys...οσο για το RΕ5 εχει tearing μονο στα 1080ρ, στα 720ρ ειναι μια χαρα αλλα οπως κ να το κανουμε κ το Killzone 2 για να τρεξει αυτα τα γραφικα πολλες φορες το frame-rate πεφτει στα 15-20fps. Eπισης WTF? στον τυπο που λεει οτι εχουν φτασει στα ακρα τους τα PS360...μια ματια στο Lost Planet 2 θα σε πεισει οτι εχουμε να δουμε αρκετα πιο εντυπωσιακα παιχνιδια τα επομενα 2-3 χρονια στις κονσολες. Αν γνώριζες και τι λες φιλε μου καλα θα ηταν..να διαβάζεις ξέρεις?Απο οτι φαίνεται απο το ποστ που εκανες μαλον οχι..Kαι αν εσυ βλέπεις μεγάλη διαφορά στην ποιότητα γραφικών απο το GOW1 στο GOW2 τότε σίγουρα έχεις πρόβλημα με τα μάτια αου.
dr_thodt Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Τα γραφικά του εχουν μείνει στάσιμα σχεδον απο τοτε που βγηκε.Ελπίζω να εχει κατι περισσότερο να δείξει. Το GOW2 απο το GOW1 που βγήκε στις αρχές του 360 έχει ελαχίστη προοδο σε γραφικά.Μιλάω πάντα για πρόοδο στα γραφικά οχι για παιχνίδια με καλα αλλα παρόμοια γραφικά. ΠΣ για μενα τα εχει το GOW2' date='[b']το Resident Evil 5[/b] εχει γραφικά ΣΤΑΤΙΚΑ δεν νομιζω να ειναι ετσι η ταινιες...και για να τα αποχτήσει εχει απίστευτο tearing.Για να μην παρεξηγηθώ εννοω οτι η προοδο που εχει ειναι πολύ μικρη οχι ανύπαρκτη.. Αν γνώριζες και τι λες φιλε μου καλα θα ηταν..να διαβάζεις ξέρεις?Απο οτι φαίνεται απο το ποστ που εκανες μαλον οχι.. Eγω να διαβαζω ξερω, εσυ ξερεις τι γραφεις? τι δυσκολευεσαι να καταλαβεις? Σου απαντησα στα παραπανω "διαμαντια" που πεταξες...Θες να στα ξαναπω αλλη μια?
Woof Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Τι να πεις ρε φιλε μου φαίνεται οτι είσαι άσχετος....περαστικά σου.
dr_thodt Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Kαι αν εσυ βλέπεις μεγάλη διαφορά στην ποιότητα γραφικών απο το GOW1 στο GOW2 τότε σίγουρα έχεις πρόβλημα με τα μάτια αου. ΟΚ καταλαβα, ποσους βαθμους μυωπιας εχεις? :lol: Τα γραφικά του (360) εχουν μείνει στάσιμα σχεδον απο τοτε που βγηκε Τι να πεις ρε φιλε μου φαίνεται οτι είσαι άσχετος....περαστικά σου. Απο αυτα που γραφεις φαινεται ποιος ειναι ασχετος...
Woof Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Να χαρώ εγω επιχειρήματα σαν παιδάκι του δημοτικού Ασε ρε φιλε πολυ ασχολη8ηκα μαζι σου αφου το πραγμα μιλάει μονο του.Αντε γειαααα.
MiltoZ Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Και μικρή διαφορά να είχε το gow2, το 1 ήταν ήδη πολύ μπροστά από τα παιχνίδια της εποχής του σε γραφικά (και όχι μονο) Πάντως αν σκεφτεί κάποιος τον χρόνο και το χρήμα που τους πήρε για να φτιάξουν το Killzone2, δεν θα έβαζα στοίχημα ότι θα δούμε καλύτερα γραφικά από άλλον τίτλο στο ps3 στο μέλλον. Το 360 όπως μας έχουν πει πολλές φορές διάφοροι devs, μπορεί να βγάλει καλύτερα αποτελέσματα με λιγότερη προσπάθεια. Θα μου πεις ας έφτιαχνε και η Microsoft ένα αντίστοιχο παιχνίδι showcase που θα το έφτιαχνε 4 χρόνια και θα έσπρωχνε τα γραφικά. Τι να το κάνεις όμως? Αν μου έλεγες πριν 2-3 χρόνια που έβγαινε το gow να περιμένω μέχρι το 2009 για να έχω καλύτερα γραφικά θα σε πέρναγα για τρελό. Το ίδιο και η Epic.
Woof Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Και μικρή διαφορά να είχε το gow2, το 1 ήταν ήδη πολύ μπροστά από τα παιχνίδια της εποχής του σε γραφικά (και όχι μονο) Μα αυτό ακριβός ειπα φιλε μου.Το gow1 ηταν και ακομα ειναι ενα απο τα πιο καλα παιχνίδια του 360 σε γραφικά και ας βγηκε στις αρχες. Το 360 όπως μας έχουν πει πολλές φορές διάφοροι devs, μπορεί να βγάλει καλύτερα αποτελέσματα με λιγότερη προσπάθεια. Και για αυτο έβγαλε το 360 το 80% των γραφικών του απο αρχης γιατι είναι πιο εύκολο να τα βγάλει.Μακάρι να βγάλει ακόμα καλύτερα αν μπορούν.Εμένα καλο 8α μου κανει,δεν ονειροβατώ ομως,μερικοί έχουν την εντυπώσει οτι 8α δουν παπάδες στο μέλλον.Και τους βλέπω για ανώμαλη προσγειώσει. Και για να μην ξεχνιόμαστε δεν ειναι μονο τα γραφικά σε ενα παιχνίδι.Ειναι το animation τα physics και πολλα αλλα.
dr_thodt Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Να χαρώ εγω επιχειρήματα σαν παιδάκι του δημοτικού Ασε ρε φιλε πολυ ασχολη8ηκα μαζι σου αφου το πραγμα μιλάει μονο του.Αντε γειαααα. Tα δικα σου επιχειρηματα που ειναι? αλλα οπως φαινεται εισαι τοσο ασχετος και ανιδεος (κ μαλλον του δημοτικου στη καλυτερη) που ουτε τους λογους που πιστευεις ολα τα παραπανω δεν εγραψες. Συνεχισε, οσο πιο πολλα λες τοσο πιο ασχετος φαινεσαι...
MiltoZ Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Ta specs των κονσολών τα ξέρουμε. Παπάδες δεν γίνεται να δούμε γιατί οι κονσόλες έχουν κάποιες συγκεκριμένες δυνατότητες. Τα γραφικά βελτιώνονται γιατί μαθαίνουν καλύτερα το hardware, αλλά μέχρι κάποιου σημείου. Δεν ξέρω αν ισχύει αυτό που είπε πρόσφατα κάποιος dev ότι έχουμε φτάσει στο peak αυτής της γενιάς, αλλά δεν περιμένω κι εγώ μεγάλες διαφορές. Ήδη μια χαρά είναι εδώ που τα λέμε. Για καλύτερες αναλύσεις και framerate κλπ από την επόμενη γενιά. p.s. Αυτά τα ποσοστά πως τα βρίσκετε ήθελα να' ξερα...
Woof Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 θα σου πω ενα μονο λογο που ισως το μυαλο σου καταφέρει να τον επεξεργαστεί... Kαι τα 2 χρησιμοποιούν το ιδιο Engine το οποιο εγινε refine απο την epic και εχει μικρη πρόοδο οπως ειναι αναμενόμενο θες κατι αλλο?Για να δω τα δικα σου τωρα να γελάσω λιγο. EDIT:Ρε σι μιλτο...σιμφωνω με οσα ειπες,οσο για τα ποσοστά κατι πρεπει να βάλω για να δωσω έμφαση,τώρα το αν ειναι 80% η 70% η 90% μετράει,η το εμφανή αποτέλεσμα? EDIT2:Και μια και το θεμα ειναι το κιλλζονε.Αυτο που το κανει ξεχωριστό δεν ειναι μονο τα γραφικά του.Ειναι τα γραφικά σε συνδυασμό με το απίστευτο animation και τα effect που εχει ταυτόχρονα.Μαζι με το στα8ερο frama rate. Αυτο το κανει να ξεχωρίζει απο τα αλλα...
anamenos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2009 ρε Woof . απορεία. Εσύ το 2006 όταν έβγαινε το Gears 1 , τι έπαιζες????
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.