Προς το περιεχόμενο

Killzone 2

GameWorld

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ρε παιδες, το παν οι ανθρωποι στη συνεντευξη, οτι δεν γυρναει απ ευθειας ο χαρακτηρας για να κατανοησει ο παικτης οτι υπαρχει αληθοφανεια, αυτος που χειριζεται ειναι ανθρωπος, με βαρος πανω του,οπλα,κτλ.. για αυτο φαινεται αργο σε σχεση με Cod4!

Ενω δηλαδη με το ιδιο βαρος μπορει να τρεχει ανετα ?

• Απαντ. 282
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

τι να σου πω, υποθετω πως αυτο δεν το καναν ετσι για ευνοητους λογους.. αμα καναν κ την ταχυτητα του χαρακτηρα ετσι, θα αποφευγαμε τα παντα σα να ταν bullet time ολη την ωρα..

Δημοσ.

kzed2.jpg

Killzone 2 wins in battle against Halo 3

Gamepro decided to try and settle the score once and for all and declare whether the Xbox 360 has the ultimate FPS in Halo 3 or the PS3 has the best shooter with Killzone 2. After judging on a number of criteria, Killzone 2 won four categories, compared to Halo's two and they tied on one. Therefore they have crowned the overall winner as KZ 2.

Quote:

If I had to recommend just one of the two FPS behemoths, Killzone 2 would the one. It is the superior FPS game. Some might say that Call of Duty 4: Modern Warfare would be a better match up against Killzone 2 due to it being a newer, more relevant FPS game, but when you think of the PS3's definitive FPS you think Killzone 2 and when you think of the Xbox 360's you most likely think of Halo 3.

Killzone 2 vs. Halo 3

Killzone 2 Wins: 4

Halo 3 Wins: 2

Ties: 1

OVERALL WINNER: KILLZONE 2

Source: Gamepro

Προσωπικά δεν μ αρέσουν τα fps συνεπώς δεν μ αρέσει ούτε το Halo αλλά ούτε και το KZ2 :P

Δημοσ.
Killzone 2

Το μεγαλύτερο blockbuster όλων των εποχών....

Τζίζους ρε μαν, πως τα πετάτε έτσι ξαφνικά? Από την πρώτη φράση πήγες να με πνίξεις...

Δημοσ.
kzed2.jpg

Killzone 2 wins in battle against Halo 3

Gamepro decided to try and settle the score once and for all and declare whether the Xbox 360 has the ultimate FPS in Halo 3 or the PS3 has the best shooter with Killzone 2. After judging on a number of criteria, Killzone 2 won four categories, compared to Halo's two and they tied on one. Therefore they have crowned the overall winner as KZ 2.

Quote:

If I had to recommend just one of the two FPS behemoths, Killzone 2 would the one. It is the superior FPS game. Some might say that Call of Duty 4: Modern Warfare would be a better match up against Killzone 2 due to it being a newer, more relevant FPS game, but when you think of the PS3's definitive FPS you think Killzone 2 and when you think of the Xbox 360's you most likely think of Halo 3.

Killzone 2 vs. Halo 3

Killzone 2 Wins: 4

Halo 3 Wins: 2

Ties: 1

OVERALL WINNER: KILLZONE 2

Source: Gamepro

Προσωπικά δεν μ αρέσουν τα fps συνεπώς δεν μ αρέσει ούτε το Halo αλλά ούτε και το KZ2 :P

Ότι το Halo 3 βγήκε πριν από 1.5 χρόνο (μπορεί και παραπάνω) δεν λέει τίποτα; :fear::X:shock:

Δημοσ.
Ότι το Halo 3 βγήκε πριν από 1.5 χρόνο (μπορεί και παραπάνω) δεν λέει τίποτα; :fear::X:shock:

τι λε ρε καραμήτρο ... για τις 100άδες σελίδες που έχετε γεμίσει με flames κατά του ps3 συγκρίνοντας το με το xbox, παρόλο που έχουν ένα χρόνο διαφορά κυκλοφορίας , δεν έχετε να πείτε τίποτα; Ξαφνικά έλαμψε η αδικία στα μάτια σας μόλις συκγρίνανε το halo με το killzone ; (/tear).

μην απορείτε που xbot σας ανεβάζουν xbot σας κατεβάζουν.

Δημοσ.

Κατ αρχην αυτο-αναιρεισαι χωρις να το καταλαβεις.

-Στη πρωτη περιπτωση συγκρινουν ενα παλιοτερο παιχνιδι με ενα νεο και βγαζουν ενα ακυρο συμπερασμα οτι το νεωτερο ειναι καλυτερο (δεν χρειαζεται καν να αιτιολογησω - κοιτα μονο τη δικτυακη υλοποιηση του και τη μαζικοτητα στη συμμετοχη)

-Στη δευτερη συγκρινουν μια παλιοτερη κονσολα με μια νεωτερη και βγαζουν αντικειμενικα καλυτερα την παλιοτερη (που ισχυει αφου το 360 του ριχνει στα αυτια του PS3)

Αντιληπτον?

Δημοσ.

Ο Antretng δεν εχει αδικο σε αυτο αλλα αν 8ελει μπορει να το συγκρίνει με το Gears2 που βγηκε φετος :)

Pytzamarama σε πιο ακριβως θεμα του ριχνει στα αφτια?Στα multiplatform? Γιατι σε απόλυτα γραφικά δεν βλεπω να του ριχνει κα8ολου στα αυτια,Αν αυτο αλλάξει τα ξαναλέμε.

Δημοσ.
Κατ αρχην αυτο-αναιρεισαι χωρις να το καταλαβεις.

-Στη πρωτη περιπτωση συγκρινουν ενα παλιοτερο παιχνιδι με ενα νεο και βγαζουν ενα ακυρο συμπερασμα οτι το νεωτερο ειναι καλυτερο (δεν χρειαζεται καν να αιτιολογησω - κοιτα μονο τη δικτυακη υλοποιηση του και τη μαζικοτητα στη συμμετοχη)

-Στη δευτερη συγκρινουν μια παλιοτερη κονσολα με μια νεωτερη και βγαζουν αντικειμενικα καλυτερα την παλιοτερη (που ισχυει αφου το 360 του ριχνει στα αυτια του PS3)

Αντιληπτον?

να στο κάνω πιο νια-νια μπας και καταλάβεις...

το να λες πως το PS3 δεν έχει τίτλους σε σχέση με το xbox στα 2 χρόνια ζωής του xbox είναι αντικιμενική σύγκριση έ ; Με την ίδια βλαμένη λογική λογική, σου συγκρίνουν το killzone με το halo.

Δημοσ.

Το οτι δεν εχει ουτε 2 JRPG φταινε τα λιγα χρονια που ειναι στην αγορα εννοεις? Ενα ολοκληρωμενο driving sim? Ενα exclusive ξυλικι? χμμμμ

Καπου εδω θα αρχιζει να φωναζει ο privateer οτι ειμαστε off topic και δικιο θα εχει

Δημοσ.
Τεχνικα (γραφικα,αναλυση,framerate,ΑΑ - στο μεσο ορο), ποιοτητα και ποσοτητα τιτλων, αναλογια καλων/σκαρτων παιχνιδιων, online υλοποιηση, 3d party υποστηριξη, προοπτικες συνεχειας και μερικες δεκαδες ακομα σημεια...

και δε μου λες ρε master-chief. ..αυτά όλα δεν εξαρτόντε απο την ημερομηνία κυκλοφορίας της κονσόλας ; Δηλαδή υπήρχε ποτέ περίπτωση να κυκλοφορήσει το ps3 μετά το xbox και να έχει περισσότερους τίτλους;

Πέραν τον τεχνικών χαρακτηριστικών φυσικά, που αν συγκρίνεις το gears με το killzone βλέπεις καθαρά την υπεροχή του killzone. (εδώ μου αναφέρεις τα pixel στα multiplaform)

τέσπα, πάλι χαλάω την ώρα μου για να εξηγώ τα αυτονόητα.

Το οτι δεν εχει ουτε 2 JRPG φταινε τα λιγα χρονια που ειναι στην αγορα εννοεις? Ενα ολοκληρωμενο driving sim? Ενα exclusive ξυλικι? χμμμμ

Καπου εδω θα αρχιζει να φωναζει ο privateer οτι ειμαστε off topic και δικιο θα εχει

άλλα λόγια να αγαπίομαστε...

Δημοσ.
τι λε ρε καραμήτρο ... για τις 100άδες σελίδες που έχετε γεμίσει με flames κατά του ps3 συγκρίνοντας το με το xbox, παρόλο που έχουν ένα χρόνο διαφορά κυκλοφορίας , δεν έχετε να πείτε τίποτα; Ξαφνικά έλαμψε η αδικία στα μάτια σας μόλις συκγρίνανε το halo με το killzone ; (/tear).

μην απορείτε που xbot σας ανεβάζουν xbot σας κατεβάζουν.

Καταρχήν δεν έχω εγώ γεμίσει τις 100άδες σελίδες, ok; Και να μιλάς και λίγο καλύτερα, δεν με ήξερες και από χτες!!!

Και ποια αδικία; Σιγά μη κλάψω κιόλας για το αν ένα game είναι καλύτερο ή χειρότερο από κάποιο άλλο. Μετοχές έχω; Για αυτό, μην εξ ιδίων κρίνεις τα αλλότρια... δεν είμαστε όλοι καμμένοι fan... κάνε όσο flame θέλεις αλλά εμένα μη με βάζεις μέσα

Εδώ κόσμος πεθαίνει, πινάει, έχουμε τα προβλήματά μας κλπ και νομίζεις ότι θα κλάψω για αν κάποιο game έχει κανένα πολύγωνο παραπάνω από κάποιο άλλο game ή με τις υποκειμενικές κριτικές του κάθε site;

Ο Antretng δεν εχει αδικο σε αυτο αλλα αν 8ελει μπορει να το συγκρίνει με το Gears2 που βγηκε φετος :)

Pytzamarama σε πιο ακριβως θεμα του ριχνει στα αφτια?Στα multiplatform? Γιατι σε απόλυτα γραφικά δεν βλεπω να του ριχνει κα8ολου στα αυτια,Αν αυτο αλλάξει τα ξαναλέμε.

Και ναι και όχι. Δηλαδή είναι ελαφρώς διαφορετικά... και μόνο ότι το ένα είναι fps και το άλλο third person αρκεί (παρεπιπτόντως και το gow2 το χει και αυτό το 7μηνάκι του)

Αν και από εδώ και πέρα , τουλάχιστον από άποψη γραφικών δεν νομίζω ότι μπορούν αυτές οι κονσόλες να φέρουν κάτι ακόμα... στα όρια τους είναι πλέον.

Δημοσ.

Να σου πω,αν τα όρια του PS3 ειναι παιχνιδια σαν το κιλλζονε 2 τοτε ειμαι ευχαριστημένος...αν και απο οτι βλεπω το uncharted 2 + God of war 3 εχουν πολλες προοπτικές.

Απο το 360 πάντως πρως το παρων σε 8εμα γραφικών δεν ειμαι και τόσο ευχαριστημένος.Τα γραφικά του εχουν μείνει στάσιμα σχεδον απο τοτε που βγηκε.Ελπίζω να εχει κατι περισσότερο να δείξει.

Δημοσ.
Να σου πω,αν τα όρια του PS3 ειναι παιχνιδια σαν το κιλλζονε 2 τοτε ειμαι ευχαριστημένος...αν και απο οτι βλεπω το uncharted 2 + God of war 3 εχουν πολλες προοπτικές.

Απο το 360 πάντως πρως το παρων σε 8εμα γραφικών δεν ειμαι και τόσο ευχαριστημένος.Τα γραφικά του εχουν μείνει στάσιμα σχεδον απο τοτε που βγηκε.Ελπίζω να εχει κατι περισσότερο να δείξει.

δεν νομίζω να έχεις δει ποτέ σου, FARCRY2, RES5 και φυσικά GOW2...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...