G_Zisis Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Μακάρι να κάνουμε κάτι,στο δεύτερο ημίχρονο τουλάχιστον. Αυτό που ανέφερα για το gamespot,το ανέφερα επειδή μου 'ρθε εκείνη τη στιγμή. Δεν βασίζομαι μόνο στη βαθμολογία,εξάλλου όπως είπα στο review του λέει όλο θετικά πράγματα.Μου 'κανε όμως μεγάλη εντύπωση.Δηλαδή άμα έλεγαν και αρνητικά πράγματα,πόσο θα του έβαζαν,7-8/10?
Antretng Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Μακάρι να κάνουμε κάτι,στο δεύτερο ημίχρονο τουλάχιστον. Αυτό που ανέφερα για το gamespot,το ανέφερα επειδή μου 'ρθε εκείνη τη στιγμή. Δεν βασίζομαι μόνο στη βαθμολογία,εξάλλου όπως είπα στο review του λέει όλο θετικά πράγματα.Μου 'κανε όμως μεγάλη εντύπωση.Δηλαδή άμα έλεγαν και αρνητικά πράγματα,πόσο θα του έβαζαν,7-8/10? Απλά στο gamespot η βαθμολογία προφανώς δεν έχει να κάνει μόνο με games στη συγκεκριμένη φόρμα (πχ καλύτερο fps σε γραφικά, AI και gameplay για αυτή τη κονσόλα) αλλά σε σχέση με όλες τις φόρμες (δηλαδή ακόμη και με fps σε pc με ότι συνεπάγεται για τα γραφικά). Ακόμη μπορεί να έχασε επειδή (από όσα διάβασα εδώ μέσα οπότε επιφυλάσσομαι για αυτό που γράφω) δεν είναι και το μεγαλύτερο σε διάρκεια game. Ένα ακόμη παράδειγμα για αυτό που λέω είναι το Gears of War 2 στο xbox360. Όταν είχε βγει πέρυσι η βαθμολογία που πήρε ήταν 9... που από κάθε άποψη εκείνη τη περίοδο ήταν (και ακόμη είναι δηλαδή) κορυφαίο game. Προφανώς το έφαγε η σύγκριση με γραφικά shooters από pc Υ.Γ. Τυχεράκιδες psakides .... σας ζηλεύω
manifest Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Υ.Γ. Τυχεράκιδες pcakides .... σας ζηλεύω fixed και μην ζηλευεις τα pc ειναι πιο φτηνα (σε βαθος χρονου) για αυτα που προσφερουν απο τις κονσολες παρολη την προπαγανδα οποτε ανετα πας σε pc και εχεις ολα τα καλα που απολαμβανει ο pc gamer :devil: flame on
G_Zisis Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Απλά στο gamespot η βαθμολογία προφανώς δεν έχει να κάνει μόνο με games στη συγκεκριμένη φόρμα (πχ καλύτερο fps σε γραφικά, AI και gameplay για αυτή τη κονσόλα) αλλά σε σχέση με όλες τις φόρμες (δηλαδή ακόμη και με fps σε pc με ότι συνεπάγεται για τα γραφικά). Ακόμη μπορεί να έχασε επειδή (από όσα διάβασα εδώ μέσα οπότε επιφυλάσσομαι για αυτό που γράφω) δεν είναι και το μεγαλύτερο σε διάρκεια game. Ένα ακόμη παράδειγμα για αυτό που λέω είναι το Gears of War 2 στο xbox360. Όταν είχε βγει πέρυσι η βαθμολογία που πήρε ήταν 9... που από κάθε άποψη εκείνη τη περίοδο ήταν (και ακόμη είναι δηλαδή) κορυφαίο game. Προφανώς το έφαγε η σύγκριση με γραφικά shooters από pc Υ.Γ. Τυχεράκιδες psakides .... σας ζηλεύω Όπως είπες,το gamespot έβαλε στο gow2 9/10,την ίδια βαθμολογία με το killzone,με το απαίσιο όμως multiplayer του (από άποψη προβλημάτων).Αφού το killzone 2 δεν φέρει τέτοια προβλήματα στο multiplayer,σημαίνει ότι κάτι άλλο είναι χειρότερο του gow2,το οποίο δεν μου φαίνεται σωστό.Τέλος πάντων.
anamenos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 ρε παιδιά, αυτό το aim system , είναι χάλια ή είναι απλά η ιδέα μου???
G_Zisis Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Πόση ώρα προσπάθησες να το συνηθίσεις?Πολλοί λένε ότι τους φαίνεται ότι έχει πρόβλημα,αλλά μετά από πολύ ώρα παιξίματος όχι μόνο το συνηθίζουν,αλλά ψιλοκολλάνε.
anamenos Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Πόση ώρα προσπάθησες να το συνηθίσεις?Πολλοί λένε ότι τους φαίνεται ότι έχει πρόβλημα,αλλά μετά από πολύ ώρα παιξίματος όχι μόνο το συνηθίζουν,αλλά ψιλοκολλάνε. είναι υπερβολικά αργό για τα γούστα μου , ειδικά αν έχεις συνηθίσει με COD:4...
G_Zisis Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Εντελώς τυχαία,οι περισσότεροι,αν όχι όλοι,που το λένε αυτό έχουν παίξει για αρκετό διάστημα cod4.Χωρίς πλάκα τώρα,όντως είναι πιο αργό.Αυτό όμως συμβαίνει για να σου δώσει πιο ρεαλιστική αίσθηση στο παιχνίδι.Δεν λέω και δεν πιστεύω ότι το cod4 είναι καραarcadάρα,αλλά μου φαίνεται ότι το killzone κάνει κάποια βήματα μπροστά στον ρεαλισμό.Πιστεύω ότι,και να μην έκανε την αρχή το killzone,θα το έκανε κάποιο άλλο fps,ίσως και κάποιο από τα επόμενα cod. Πάρε σαν παράδειγμα το fifa σε σχέση με το pro.Πόσοι έχουν κάνει παράπονα για την ταχύτητα ή για την απόκριση του fifa?Είναι σφάλμα του fifa ή το έκαναν έτσι για περισσότερο ρεαλισμό?
DJTaurus Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Όπως είπες,το gamespot έβαλε στο gow2 9/10,την ίδια βαθμολογία με το killzone,με το απαίσιο όμως multiplayer του (από άποψη προβλημάτων).Αφού το killzone 2 δεν φέρει τέτοια προβλήματα στο multiplayer,σημαίνει ότι κάτι άλλο είναι χειρότερο του gow2,το οποίο δεν μου φαίνεται σωστό.Τέλος πάντων.Στο video review του Gamespot λενε οτι ειναι το καλυτερο fps που εχει βγει σε κονσολες κ εχει τα καλυτερα visuals απο καθε αλλο game γενικα οχι μονο σε κονσολες...το 10 δεν το πηρε επειδη εχει μετριο story που δεν σε κραταει μεχρι το τελος σε αντιθεση με το MGS για π.χ. που ειναι κορυφαιο σε καθε τομεα.
Antretng Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 [offtopic] Όπως είπες,το gamespot έβαλε στο gow2 9/10,την ίδια βαθμολογία με το killzone,με το απαίσιο όμως multiplayer του (από άποψη προβλημάτων).Αφού το killzone 2 δεν φέρει τέτοια προβλήματα στο multiplayer,σημαίνει ότι κάτι άλλο είναι χειρότερο του gow2,το οποίο δεν μου φαίνεται σωστό.Τέλος πάντων. Όχι ότι έχω πολύασχοληθεί με το multiplayer του gow2 , αλλά τι δεν σου άρεσε; Εμείς μαζευόμασταν και παίζαμε και είχαμε κολλήσει... φαντάζομαι τι πανικός θα γινόταν και online (απλά είμαστε παραδοσιακοί τύποι... αν δεν τον έχεις δίπλα σου να τους πεις και κανένα "που πα ρε καραμήτρο" δεν λέει)[/offtopic] Πάντως οι βαθμολογίες είναι πάντα σχετικές... πχ το Star wars the force unleashed για xbox του χε 7.5 ... αλλά το παιχνίδι ήταν και από άποψη effects αλλά και χειρισμού και gameplay ήταν εξαίρετο.
darklordvader77 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 ρε παιδες, το παν οι ανθρωποι στη συνεντευξη, οτι δεν γυρναει απ ευθειας ο χαρακτηρας για να κατανοησει ο παικτης οτι υπαρχει αληθοφανεια, αυτος που χειριζεται ειναι ανθρωπος, με βαρος πανω του,οπλα,κτλ.. για αυτο φαινεται αργο σε σχεση με Cod4!
pscrazy Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 μια χαρα ειναι η κινηση του χαρακτηρα. Αυτον τον παρτσαλοχειρισμο του cod ποτε δεν το καταλαβα, ειναι αναληθοφανες δεν το εχουν καταλαβει...
G_Zisis Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 [offtopic]Όχι ότι έχω πολύασχοληθεί με το multiplayer του gow2 , αλλά τι δεν σου άρεσε; Εμείς μαζευόμασταν και παίζαμε και είχαμε κολλήσει... φαντάζομαι τι πανικός θα γινόταν και online (απλά είμαστε παραδοσιακοί τύποι... αν δεν τον έχεις δίπλα σου να τους πεις και κανένα "που πα ρε καραμήτρο" δεν λέει)[/offtopic] Όταν λες ότι παίζατε και είχατε κολλήσει,εννοείς το single player,έτσι?Αν είχες παίξει online,θα έβλεπες ότι ήταν μες τα προβλήματα.Αφού βγήκε και ένας από την epic και ζήτησε συγγνώμη δημοσίως (μέσω ίντερνετ).
Antretng Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Όταν λες ότι παίζατε και είχατε κολλήσει,εννοείς το single player,έτσι?Αν είχες παίξει online,θα έβλεπες ότι ήταν μες τα προβλήματα.Αφού βγήκε και ένας από την epic και ζήτησε συγγνώμη δημοσίως (μέσω ίντερνετ). Όχι multiplayer εννοώ απλά σε split screen ή/και με 2 κονσόλες συνδεδεμένες. Τι ακριβώς είχε; Γιατί, αν και κλασσικά (όπως capture the flag, deathmatch, team deathmatch δηλαδή ομάδες ανα 2 παίχτες που μπορούσε ο συμμαχός σου να σε σηκώσει κλπ) είχε και πολλά και ωραία mode ... Ακόμη ένα mode που ok δεν είναι και ο ορισμός του multiplayer μιας και έχεις αντίπαλο το cpu ήταν το horde... όποιος το χει παίξει καταλαβαίνει τι εννοώ. Άλλωστε και το story mode με 2 παίχτες , multiplayer δεν θεωρείτε ; (ok... σύντομα θα το τερματίσεις και θα το παρατήσεις... απλά για να είμαστε λίγο πιο ακριβείς το λέω) Τι πρόβλημα είχε online ; Lag; Κρίμα πάντως... και σκεφτόμασταν να πάρουμε κάρτα μόνο και μόνο για αυτό το game:-(
G_Zisis Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2009 Άλλο να παίζεις co-op με split screen κι άλλο να παίζεις τα online modes. Απ' όσο θυμάμαι είχε πολύ lag,μας πετούσε αρκετά disconnets και κατά τη διάρκεια του match είχε πολλά προβλήματα που δεν ξέρω την ορολογία τους. Πάντως νομίζω έχουν βγει πολλά patch από τότε και έχουν διορθωθεί αρκετά προβλήματα (θέλω να πιστεύω).Δε γνωρίζω τι κατάσταση επικρατεί τώρα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.