bahamut zero Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 οταν θελεις να θαψεις, προσεχε καλυτερα τι κανεις quote, γιατι η συγκεκριμενη δηλωση που λες δεν ειναι απο την σονυ, ουτε απο τον kutaragi, αλλα απο τον Kojima τον δημιουργο του MGS4 my bad...ο Kutaragi ηταν αυτος που ειπε "The Xbox 360 is more of an Xbox 1.5 than a next generation console."....μπερδευτηκα γιατι η sony ειχε πει το εξης “I think the PS3 is the Surf 'n Turf. You want the lobster and steak and you're going to give yourself the treat of getting the best thing on the menu." μπερδευτηκα με τα φαγητα!!!
pscrazy Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΤΙ ΤΟ -> KILLZONE 2 ΘΕΡΙΖΕΙ ΣΑΝ GAME Να πω για το πανεξυπνο Α.Ι των helgast, που πρωτη φορα σε παιχνιδι αισθανομαι οτι ο κακος ειναι πανεξυπνος, ξερει να φιλαγεται , ξερει να επιτιθεται, συμπεριφερεται σαν πραγματικος αντιπαλος.
atomsk Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 my bad...ο Kutaragi ηταν αυτος που ειπε "The Xbox 360 is more of an Xbox 1.5 than a next generation console."....μπερδευτηκα γιατι η sony ειχε πει το εξης “I think the PS3 is the Surf 'n Turf. You want the lobster and steak and you're going to give yourself the treat of getting the best thing on the menu." μπερδευτηκα με τα φαγητα!!! bahamut αν θες να τρολέψεις υπάρχει άλλο thread γι'αυτό. Το οποίο για κάποιο λόγο τις τελευταίες μέρες έχει πέσει στο πάτο της σελίδας, άντε να το ανεβάσεις. Το παινχίδι φυσάει και έρχοντε και καλύτερα.
manifest Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΤΙ ΤΟ -> KILLZONE 2 ΘΕΡΙΖΕΙ ΣΑΝ GAMEΝα πω για το πανεξυπνο Α.Ι των helgast, που πρωτη φορα σε παιχνιδι αισθανομαι οτι ο κακος ειναι πανεξυπνος, ξερει να φιλαγεται , ξερει να επιτιθεται, συμπεριφερεται σαν πραγματικος αντιπαλος. δεν εχεις παιξει πολλα παιχνιδια τοτε και αν ηξερες και λιγο απο το backstory του killzone δεν θα ελεγες τους hellgast ''κακους''... ο πρωταγωνιστης ειναι ο κακος της υποθεσης
pscrazy Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 λαθος καποιος που ορμαει να με σκοτωσει εμενα αυτος ειναι ΚΑΚΟΣ! Οταν κανουν επιθεση η Αμερικανοι στο Ιρακ, το Ιρακ θεωρει κακους τους Αμερικονους αντιθετα οι Ιρακινοι τους Αμερικανους!
Yperaspisths Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Aναλογα απο πια οπτικη γωνια το βλεπεις φιλαρακο....για εμενα αυτο που λες ειναι καθαρη αυτοκτονια στα games ps3 και χβοχ , που το 99% των παιχνιδιων ειναι μεχρι 720p και μερικα πιο κατω! Το pixel στις 40αρες bravia εχει γινει PIZZA! Αυτες οι κονσολες αμα θες ποιοτητα εικονας οχι πανω απο 26 ιντσες και βεβαια native panel 720p για να παιζει σωστα! Απλα στις κονσολες δεν σε ενδιαφερει το ψιρισμα της ποιοτητας εικονας, δεν σε πειραζει που το ΑΑ και ΑF ειναι μονιμως λιωμα! Κοιτας πιο πολυ το παιχνιδι και οχι τα settings του! Εμενα μην λυπασαι εχω monitor με S-PVA panel! Διαφωνω 100%. Και εγω pc gamer ειμαι,αλλα στην 40αρα w4500 του φιλου μου η εικονα ειναι απλα φανταστικη. Eπισης ακομα και το hp ips panel lp2475w εχει κατωτερη εικονα σε σχεση με αυτη των τηλεορασεων.
giorgos147 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΟΤΙ ΤΟ -> KILLZONE 2 ΘΕΡΙΖΕΙ ΣΑΝ GAMEΝα πω για το πανεξυπνο Α.Ι των helgast, που πρωτη φορα σε παιχνιδι αισθανομαι οτι ο κακος ειναι πανεξυπνος, ξερει να φιλαγεται , ξερει να επιτιθεται, συμπεριφερεται σαν πραγματικος αντιπαλος. Θα συμφωνήσω απόλυτα εδώ.Πρώτη φορά νιώθω οτι παίζω με άλλους και όχι με έναν υπολογιστή.
tasoskont Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Το παινχίδι φυσάει και έρχοντε και καλύτερα. σε κανα 2 χρονακια παλι υπομονη να υπαρχει
dr_thodt Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Εχω παιξει κανενα 2ωρο κ μπορω να πω πως το παιχνιδι εχει προβλημα οσο αναφορα το χειρισμο, εχοντας παιξει κ το demo ειχα καποιες ελπιδες για βελτιωσεις στην retail εκδοση αλλα το παιχνιδι συνεχιζει να ειναι λες κ εισαι μεσα σε νερο - κ φυσικα αν ανεβασεις το sensitivity δεν μπορεις να σημαδεψεις σωστα γιατι παλι τα αναλογικα sticks του PS3 εχουν τρελο deadzone....ολη αυτη η αργοστροφια προσωπικα με απωθει να ασχοληθω με online - μπορει να το βαλω κ να κολλησω αλλα με τον χειρισμο αυτο το κοβω δυσκολο. Βεβαια το παιχνιδι εχει τρομερα γραφικα που στηριζονται πιο πολυ στα πολυ ομορφα animation, στα πολλα particle effects, κ τον φωτισμο παρα στα textures και στη γεωμετρια των επιπεδων αλλα οπως κ να εχει μιλαμε για ενα ξεχωριστο οπτικα τιτλο που δεν μοιαζει με κανεναν αλλο αν κ γενικα δεν ειμαι fan της επιτηδες "βρωμικης" εικονας του...επισης το AI των εχθρων ειναι πολυ καλο κ γενικα οι μαχες ειναι εντυπωσιακες με τους εχθρους να κρυβονται και να οργανωνουν τις επιθεσεις τους εξυπνα αν κ θα μου αρεσε περισσοτερο να μπορουσες να κανεις περισσοτερα απο θεμα κοντινων μαχων κ να μην εισαι συνεχεια σε καποια αποσταση απο τους εχθρους αλλα οσες φορες δοκιμασα κατι τετοιο δεν μπορεσα να κανω αυτα που ηθελα χαρη στον αργοστροφο χειρισμο. ΒΤW ελπιζω ολα αυτα περι 5-6 ωρες στο normal campaign να μην ειναι αληθεια γιατι θα κλαιω τα λεφτα που εδωσα...
Yperaspisths Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Εχω παιξει κανενα 2ωρο κ μπορω να πω πως το παιχνιδι εχει προβλημα οσο αναφορα το χειρισμο, εχοντας παιξει κ το demo ειχα καποιες ελπιδες για βελτιωσεις στην retail εκδοση αλλα το παιχνιδι συνεχιζει να ειναι λες κ εισαι μεσα σε νερο - κ φυσικα αν ανεβασεις το sensitivity δεν μπορεις να σημαδεψεις σωστα γιατι παλι τα αναλογικα sticks του PS3 εχουν τρελο deadzone....ολη αυτη η αργοστροφια προσωπικα με απωθει να ασχοληθω με online - βεβαια μπορει να το βαλω κ να κολλησω αλλα με τον χειρισμο αυτο το κοβω δυσκολο. Βεβαια το παιχνιδι εχει τρομερα γραφικα που στηριζονται πιο πολυ στα πολυ ομορφα animation, στα πολλα particle effects, κ τον φωτισμο παρα στα textures και στη γεωμετρια των επιπεδων αλλα οπως κ να εχει μιλαμε για ενα ξεχωριστο οπτικα τιτλο που δεν μοιαζει με κανεναν αλλο αν κ γενικα δεν ειμαι fan της επιτηδες "βρωμικης" εικονας του...επισης το AI των εχθρων ειναι πολυ καλο κ γενικα οι μαχες ειναι εντυπωσιακες με τους εχθρους να κρυβονται και να οργανωνουν τις επιθεσεις τους εξυπνα αν κ θα μου αρεσε περισσοτερο να μπορουσες να κανεις περισσοτερα απο θεμα κοντινων μαχων κ να μην εισαι συνεχεια σε καποια αποσταση απο τους εχθρους αλλα οσες φορες δοκιμασα κατι τετοιο δεν μπορεσα να κανω αυτα που ηθελα χαρη στον αργοστροφο χειρισμο. ΒΤW ελπιζω ολα αυτα περι 5-6 ωρες στο normal campaign να μην ειναι αληθεια γιατι θα κλαιω τα λεφτα που εδωσα... Ο χειρισμος του ειναι απλα διαφορετικος απο του cod 4. Οσοι εχουν παιξει cod 4 και αλλα fps ειχαν παραπονα. Θελει χρονο για να το συνηθισεις, αλλα οταν το συνηθισεις κολλας πραγματικα.
bahamut zero Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 bahamut αν θες να τρολέψεις υπάρχει άλλο thread γι'αυτό. Το οποίο για κάποιο λόγο τις τελευταίες μέρες έχει πέσει στο πάτο της σελίδας, άντε να το ανεβάσεις. Το παινχίδι φυσάει και έρχοντε και καλύτερα. αν ηξερες να διαβαζεις λιγο καλυτερα θα εβλεπες οτι η απαντηση μου ηταν προς αλλο χρηστη και δεν το εγραψα ετσι στα ξεκαρφωτα..στο κατω κατω εχω πει ηδη πολλες φορες ποσο τελειο ειναι το παιχνιδι αρα μαλλον ακυρο το σχολιο σου
dr_thodt Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Ο χειρισμος του ειναι απλα διαφορετικος απο του cod 4. Οσοι εχουν παιξει cod 4 και αλλα fps ειχαν παραπονα. Θελει χρονο για να το συνηθισεις, αλλα οταν το συνηθισεις κολλας πραγματικα. Αν αναλογιστεις οτι εχω παιξει παρα πολλα FPS games στις κονσολες μιας κ ειμαι μεγαλος fan του ειδους κ κανενα δεν μου πηρε πανω απο 5 λεπτα να συνηθισω τα controls σιγουρα υπαρχει καποιο προβλημα στο συγκεκριμενο game. Βεβαια οσο παιζω βελτιωνομαι απλα μου κανει εντυπωση πως ενας τοσο high-profile τιτλος βγηκε με τοσο δυστροπο χειρισμο, αν οποιοδηποτε αλλο game εβγαινε με αυτον το χειρισμο σιγουρα δεν θα υπηρχε τοση θεληση κ καλη διαθεση απο κριτικους κ gamers για να μαθουν/συνηθισουν τον χειρισμο...βεβαια αυτα ειναι τα καλα του hype. Anyway περσισσοτερες εντυπωσεις μετα τον τερματισμο του campaign κ εναχολησης με το online mp.
freak27 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 ΒΤW ελπιζω ολα αυτα περι 5-6 ωρες στο normal campaign να μην ειναι αληθεια γιατι θα κλαιω τα λεφτα που εδωσα... Δες εδω: ''Although the campaign is over in eight or nine hours'' Gamespot...αν και δεν διαβαζω ποτε αλλα sites, σου αναφερω αυτο, επειδη μερικοι εδω μεσα ειχαν ενστασεις σχετικα με τη διαρκεια. Αν διαβασες το review ο Μ.Ο. για εναν μεσο χρηστη στο δυσκολο επιπεδο ειναι γυρω εκει...10-11 ωρες. Τωρα αποκλισεις της 1 ωρας η 2 ωρων εξερταται κλασσικα απο εσενα. Υπολογισε περιπου 10 ωρες και εισαι μεσα.
G_Zisis Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Μήπως θα ήταν καλύτερο να ανοιχτεί ένα topic για το killzone 2? freak27,τώρα που είπες gamespot.Αν διαβάσει κανείς το review του,λέει όλο καλά λόγια και του έχει πάρα πολλά πλεονεκτήματα.Στα αρνητικά τού έχει μόνο το ότι το story δεν είναι τόσο καλό.Παρ' όλ' αυτά,στο τέλος του "πέταξε" (όχι ότι δεν είναι καλός βαθμός) ένα 9/10.Μου φάνηκε περίεργο...
freak27 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2009 Φιλε, Ζηση, που εισαι και Παναθηναικος (ελπιζω σημερα κατι να κανουμε) οπως σου ειπα δεν κοιταω αλλα sites. Η προσωπικη μου εμπειρια μου εδειξε οτι ειναι το πιο προηγμενο τεχνολογικα παιχνιδι με απιστευτο Multiplayer και πολυ καλο rank system. Φυσικα, διαθετει και την καλυτερη τεχνητη νοημοσυνη που εχεςι δει ποτε σου. Αυτα απο εμενα, μη κοιτας πολυ τις βαθμολογιες. Νοικιασε το και μετα αγορασε το αν σου κανει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.