Προς το περιεχόμενο

Killzone 2

GameWorld

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σιγα μη βγαλουμε και φωτογραφιες....αλλη δουλεια δεν ειχαμε....εμενα 3 φιλοι μου που το εχουν το τερματισαν σε 5 ωρες ο ενας και σε 7 αλλοι 2....βεβαια ξερουν απο fps....σε μεγαλα site οπως ign,gamespot ακομα και το ελληνικο gameover για 6 ωρες μιλανε...οχι οτι εχει σημασια...τα fps για multiplayer ειναι ετσι κι αλλιως...φιλε δεν κανω πολεμο στο παιχνιδι...μια χαρα ειναι και τα σπαει..η sony μου την εχει δωσει με αυτα που λεει...ο kojima ειπε οτι το εφτασε με το mgs4 στα ορια του...εγω αυτο κραταω...τωρα το τι λεει ο first party developer δε με νοιαζει...τη δουλεια του κανει...αλλα οταν λεει οτι το resistance κανει χρηση 15% και τετοια ε ενταξει...οταν ελεγαν οι first party πριν βγρι η κονσολα οτι ειναι ενα ονειρικο μηχανημα για να δουλεψει κανεις τη στιγμη που ολοι οι 3d party εβριζαν...ενταξει...δε θελει να εισαι εμπειρογνωμονας για να μη δινεις βαση...απλα κοινη λογικη...

EDIT: εννοειται οτι και οι 2 ειναι στα ορια τους...το θεμα θα παιχτει τωρα στο ποσο καλος ειναι ο developer και στο ποσο καλα θα αξιοποιησει αυτο που εχει

@ PSCRAZY καλο γελασαμε....καταρχας ο ορος 2 φορες καλυτερα και τετοια δεν υπαρχει...εγω πριν το ειπα εντελως στην πλακα...ή μηπως το εψαξες και εχει 4 φορες περισσοτερα πολυγωνα στα μοντελα,4 φορες καλυτερης ποιοτητας textures κτλ?:lol::lol::lol:

• Απαντ. 282
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Συμφωνοι, δεν συνεχιζω...Απλα πιστευω πως θα δικαιωθω οταν βγει το GOW 3, το οποιο θα εχει πιο ωραια γραφικα απο το Killzone 2. Η το Gran Turismo 5. Απλα τοτε, επειδη εδω θα ειμαστε τουλαχιστον να παραδεχτειτε οτι ειστε foul.

Anyway, παω να συνεχισω το Multiplayer!

Δημοσ.
εννοειτε οτι εχει 4 φορες καλυτερα γραφικα το killzone απο το ενα ματσο χαλια resistance 1

Απο το resistance 2 εχει 2 φορες καλυτερα γραφικα

Παντως το ΑΙ του παιχνιδιου ειναι σε τρελο επιπεδο, εδω φαινεται και η δυναμη του CELL

Οι αντιπαλοι δεν ειναι σακια ορθια αλλα πραγματικοι στρατιωτες

lol

god i love fanboys

καλα αυτο το παραμυθακι που σας ταιζουν (teh power of da cell) και εσεις το πιστευεται εχει τρελη πλακα

για πες μου πια ειναι η μοναδα που μετρας τα γραφικα? δλδ το resistance ειναι το 1

και το killzone το 4? οχι να ξερω δλδ

υγ ο αγιος βασιλης δεν υπαρχει

Δημοσ.
σιγα μη βγαλουμε και φωτογραφιες....αλλη δουλεια δεν ειχαμε....εμενα 3 φιλοι μου που το εχουν το τερματισαν σε 5 ωρες ο ενας και σε 7 αλλοι 2....βεβαια ξερουν απο fps....σε μεγαλα site οπως ign,gamespot ακομα και το ελληνικο gameover για 6 ωρες μιλανε...οχι οτι εχει σημασια...τα fps για multiplayer ειναι ετσι κι αλλιως...φιλε δεν κανω πολεμο στο παιχνιδι...μια χαρα ειναι και τα σπαει..η sony μου την εχει δωσει με αυτα που λεει...ο kojima ειπε οτι το εφτασε με το mgs4 στα ορια του...εγω αυτο κραταω...τωρα το τι λεει ο first party developer δε με νοιαζει...τη δουλεια του κανει...αλλα οταν λεει οτι το resistance κανει χρηση 15% και τετοια ε ενταξει...οταν ελεγαν οι first party πριν βγρι η κονσολα οτι ειναι ενα ονειρικο μηχανημα για να δουλεψει κανεις τη στιγμη που ολοι οι 3d party εβριζαν...ενταξει...δε θελει να εισαι εμπειρογνωμονας για να μη δινεις βαση...απλα κοινη λογικη...

EDIT: εννοειται οτι και οι 2 ειναι στα ορια τους...το θεμα θα παιχτει τωρα στο ποσο καλος ειναι ο developer και στο ποσο καλα θα αξιοποιησει αυτο που εχει

@ PSCRAZY καλο γελασαμε....καταρχας ο ορος 2 φορες καλυτερα και τετοια δεν υπαρχει...εγω πριν το ειπα εντελως στην πλακα...ή μηπως το εψαξες και εχει 4 φορες περισσοτερα πολυγωνα στα μοντελα,4 φορες καλυτερης ποιοτητας textures κτλ?:lol::lol::lol:

CELL ΛΕΜΕ O ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ....γιατι παλι κλαιτε , το παιχνιδι θεριζει!

Ενταξει ρε παιδια crysis σε γραφικα δεν ειναι , τι αλλο να κανει αυτο το μηχανημα, το στιψανε και εβγαλε κατι καλο! Τι περιμενατε να δειτε την CRY ENGINE 2 της guerilla!

Το μηχανημα αυτο το hardware εχει αυτο βγαζει! Μια χαρα ειναι , πολυ καλο game!

Δημοσ.

Ενταξει ρε παιδια crysis σε γραφικα δεν ειναι , τι αλλο να κανει αυτο το μηχανημα, το στιψανε και εβγαλε κατι καλο! Τι περιμενατε να δειτε την CRY ENGINE 2 της guerilla!

Το μηχανημα αυτο το hardware εχει αυτο βγαζει! Μια χαρα ειναι , πολυ καλο game!

Θα συμφωνήσω...

Και αλήθεια...Τι δουλειά έχετε οι ms fanboys εδώ;

Δημοσ.
Θα συμφωνήσω...

pc gamer εδω

δλδ cell= παντοδυναμος?? :lol: :lol:

EDIT: δεν θελω να παρεξηγηθω! το παιχνιδι μου φαινετε ενδιαφερον αλλα μερικοι το εκθειαζουν και για αυτο παρεμβαινω...

αν βρω ποτε την ευκαιρια θα το παιξω (ειμαι και fan του jin roh)

Δημοσ.
Θα συμφωνήσω...

πού κολλαει το ms fanboys?εθαψε κανενας το παιχνιδι?ολοι τελειο λεμε οτι ειναι...αν δε σου αρεσει καποια απο τις αληθειες που λες δε σημαινει οτι ειμαστε ms fanboys και τις λεμε...ακου τι αλλο θ ακουσουμε....τι θελεις δηλαδη να πιστευουμε οτι λεει η sony?αυτη ελεγε οτι το 360 ειναι σαν να τρως fast food και το ps3 σαν να τρως σε ακριβο εστιατοριο (ken kutaragi speaking)..ας ξεχασω τα οσα ειπε για 4d γραφικα...:mad:

Δημοσ.
πού κολλαει το ms fanboys?εθαψε κανενας το παιχνιδι?ολοι τελειο λεμε οτι ειναι...αν δε σου αρεσει καποια απο τις αληθειες που λες δε σημαινει οτι ειμαστε ms fanboys και τις λεμε...ακου τι αλλο θ ακουσουμε....τι θελεις δηλαδη να πιστευουμε οτι λεει η sony?αυτη ελεγε οτι το 360 ειναι σαν να τρως fast food και το ps3 σαν να τρως σε ακριβο εστιατοριο (ken kutaragi speaking)..ας ξεχασω τα οσα ειπε για 4d γραφικα...:mad:

Καλά βρε...Μη τα παίρνεις...Απλά μερικοί αρχίσατε να λέτε για τον cell κ.λπ.

Εγώ λέω να μιλήσουμε για το παιχνίδι και να αφήσουμε απο έξω hardware κ.λπ.

Συγγνώμη αν σας θύμωσα.

Δημοσ.
Καλά βρε...Μη τα παίρνεις...Απλά μερικοί αρχίσατε να λέτε για τον cell κ.λπ.

Εγώ λέω να μιλήσουμε για το παιχνίδι και να αφήσουμε απο έξω hardware κ.λπ.

Συγγνώμη αν σας θύμωσα.

sorry απο μενα τοτε:-)

το παιχνιδι παντως σιγουρα τα σπαει...ο,τι και να πει καποιος δεν μπορει να μειωσει την αξια του και αυτο ειναι αναμφιβολο...εχει σιγουρα τα καλυτερα γραφικα που εχουμε δει μεχρι τωρα και το multiplayer ειναι πολυ καλο..μπορει να μη φερνει την επανασταση στα fps αλλα σιγουρα ό,τι κανει το κανει παρα πολυ καλα

Δημοσ.

Παντως αν και οι κονσολες δεν μπορουν να προσφερουν καλυτερα γραφικα απο ενα gaming pc , σιγουρα μπορουν να προσφερουν καλυτερη gaming εμπειρια. Ολοι μας παιζουμε σε 17αρια μεχρι 24αρια σκατενια tn monitors ενω οι περισσοτεροι με xbox και ps3 παιζουν σε 40αρες sony w4500 ,philips 9703,lg 7000 κ.τ.λ

Αλλο να παιζεις σε 22αρι monitor crysis και αλλο killzone 2 σε 42αρα led οθονη. AΛΛΗ ΑΙΣΘΗΣΗ

Δημοσ.
Παντως αν και οι κονσολες δεν μπορουν να προσφερουν καλυτερα γραφικα απο ενα gaming pc , σιγουρα μπορουν να προσφερουν καλυτερη gaming εμπειρια. Ολοι μας παιζουμε σε 17αρια μεχρι 24αρια σκατενια tn monitors ενω οι περισσοτεροι με xbox και ps3 παιζουν σε 40αρες sony w4500 ,philips 9703,lg 7000 κ.τ.λ

Αλλο να παιζεις σε 22αρι monitor crysis και αλλο killzone 2 σε 42αρα led οθονη. AΛΛΗ ΑΙΣΘΗΣΗ

Aναλογα απο πια οπτικη γωνια το βλεπεις φιλαρακο....για εμενα αυτο που λες ειναι καθαρη αυτοκτονια στα games ps3 και χβοχ , που το 99% των παιχνιδιων ειναι μεχρι 720p και μερικα πιο κατω! Το pixel στις 40αρες bravia εχει γινει PIZZA!

Αυτες οι κονσολες αμα θες ποιοτητα εικονας οχι πανω απο 26 ιντσες και βεβαια native panel 720p για να παιζει σωστα!

Απλα στις κονσολες δεν σε ενδιαφερει το ψιρισμα της ποιοτητας εικονας, δεν σε πειραζει που το ΑΑ και ΑF ειναι μονιμως λιωμα! Κοιτας πιο πολυ το παιχνιδι και οχι τα settings του!

Εμενα μην λυπασαι εχω monitor με S-PVA panel!

Δημοσ.
τι θελεις δηλαδη να πιστευουμε οτι λεει η sony?αυτη ελεγε οτι το 360 ειναι σαν να τρως fast food και το ps3 σαν να τρως σε ακριβο εστιατοριο (ken kutaragi speaking)..ας ξεχασω τα οσα ειπε για 4d γραφικα...:mad:

οταν θελεις να θαψεις, προσεχε καλυτερα τι κανεις quote, γιατι η συγκεκριμενη δηλωση που λες δεν ειναι απο την σονυ, ουτε απο τον kutaragi, αλλα απο τον Kojima τον δημιουργο του MGS4

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...