G_Zisis Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Ναι όντως,αλλά το ονόμασα έτσι επειδή στο παιχνίδι γενικά δεν έχω παρατηρήσει lag.Μόνο το συγκεκριμένο έχω παρατηρήσει.Μερικοί έλεγαν πως είναι και λάθος του παιχνιδιού και όχι lag.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Γιατι δεν παιζετε ονλινε? τι προβλημα εχεις ? λαγκ? Μηπως με το "δεν παιζεται" εννοει οτι ειναι γαματο και τελειοτατο παιχνιδι ?
dp@pa Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Μηπως με το "δεν παιζεται" εννοει οτι ειναι γαματο και τελειοτατο παιχνιδι ? lol...καλα μην είσαστε τόσο σίγουρη...αφου δεν παίζετε στα αλήθεια ομως! αλλά και να ειναι ο αλλος λογος, τοτε δεν εχω Comment. Δηλαδη, no comment.
BaLsAmoMenos Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Δημοσ. 7 Μαΐου 2009 Ρε παιδες, το νεο αυτο pack αξιζει να το αγορασεις (καλα και 7 ευρω που ειναι, τζαμπα πραμα)?
three_brothers1 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Bronze Corinth RibbonB - Complete Corinth River on any difficulty level Blood Ribbon - Complete Blood Meridian on any difficulty level Visari Ribbon - Complete Visari Square on any difficulty level Salamun Ribbon - Complete Salamun District on any difficulty level Bridge Ribbon - Complete Salamun Bridge on any difficulty level Suljeva Ribbon - Complete Suljeva Village on any difficulty level Tharsis Ribbon - Complete Tharsis Refinery on any difficulty level Cruiser Ribbon - Complete The Cruiser on any difficulty level Pallbearer - Kill 500 Helghast Soldiers Undertaker - Kill 1000 Helghast soldiers Reaper - Kill 1500 Helghast soldiers Field Agent - Collect all intel within the game Iconoclast - Destroy all Helghast symbols within the game Babysitter - Revive your buddies a total of 25 times Safari Hunter - Kill one of each enemy infantry type with a melee attack Killing Spree - Kill 5 Helghast in 15 seconds whilst on foot and maintaining at least 85% health Bullet Counter - Manually reload your weapon 150 times Safety First - Shoot off 100 Helghast helmets during battle Berserker - Kill 25 Helghast using melee attacks Barrel of Death - Kill 3 Helghast at once using the surrounding environment Professional - Get 3 headshots in a row using the same clip of M4 Revolver ammunition Fragmerchant - Kill 5 Helghast at once using a single frag grenade Fragmartyr - Kill 2 Helghast at once and take your own life using a single frag grenade Melonpopper - Get 15 headshots using the VC32 Sniper Rifle Blade Runner - Kill 75 Helghast using the knife Run and Gunner - Kill 3 Helghast using an M82 or StA52 assault rifle without releasing the trigger Defensive Fighter - Kill 30 Helghast using the StA3 fixed gun emplacement Valor Medal - Achieve weekly online honor rank #2 Valor Citation - Achieve weekly online honor rank #1 Cross-Training Ribbon - Acquire all badge specific medals Veteran Ribbon - Acquire all mission specific medals Expert Ribbon - Acquire all combat specific medals Wargod Ribbon - Acquire all remaining medals Blitzkrieg Ribbon - Win 50 online matches Wasteland Medic - Revive 5 allies in Wasteland Bullet in a round. Wasteland Engineer - Repair 5 objects in Wasteland Bullet in a round. Wasteland Tactician - 5 allies spawn on your spawn grenade in Wasteland Bullet in a round. Wasteland Saboteur - Kill 5 enemies while disguised in Wasteland Bullet in a round. Wasteland Scout - Kill 5 enemies while cloaked in Wasteland Bullet in a round. Wasteland Assault - Boost 5 times in Wasteland Bullet in a round. Cruiser Medic - Revive 5 allies in Vekta Cruiser in a round. Cruiser Engineer - Repair 5 objects in Vekta Cruiser in a round. Cruiser Tactician - 5 allies spawn on your spawn grenade in Vekta Cruiser in a round. Cruiser Saboteur - Kill 5 enemies while disguised in Vekta Cruiser in a round. Cruiser Scout - Kill 5 enemies while cloaked in Vekta Cruiser in a round. Cruiser Assault - Boost 5 times in Vekta Cruiser in a round. Beach Head Medic - Revive 5 allies in Beach Head during one round Beach Head Engineer - Repair 5 objects in Beach Head during one round Beach Head Tactician - 5 allies spawn on your spawn grenade in Beach Head during one round Beach Head Saboteur - Kill 5 enemies while disguised in Beach Head during one round Beach Head Scout - Kill 5 enemies while cloaked in Beach Head during one round Beach Head Assault - Boost 5 times in Beach Head during one round Southern Hills Medic - Revive 5 allies in Southern Hills during one round Southern Hills Engineer - Repair 5 objects in Southern Hills during one round Southern Hills Tactician - 5 allies spawn on your spawn grenade in Southern Hills during one round Southern Hills Saboteur - Kill 5 enemies while disguised in Southern Hills during one round Southern Hills Scout - Kill 5 enemies while cloaked in Southern Hills during one round Southern Hills Assault - Boost 5 times in Southern Hills during one round Silver Maelstra Ribbon - Complete Maelstra Barrens on any difficulty level Survivor - Complete all missions on any difficulty level Untouchable - Complete all missions on any difficulty level without dying Valor Cross - Achieve weekly online honor rank #3 Gold Heroic Survivor - Complete all missions on Elite difficulty levelCareer Ribbon - Achieve an online rank of General Valor Grand Cross - Achieve weekly online honor rank #4 Platinum War Hero - Collect all Killzone®2 trophies Secret Trophies Bronze Elementalslayer - Kill the Tharsis Refinery ArcTrooper in under 1 minute 30 seconds Giantslayer - Kill the Blood Meridian heavy in under 1 minute Dragonslayer - Destroy the Salamun Bridge ATAC in under 1 minute 30 seconds Demonslayer - Kill Radec at Visari Palace within 20 minutes Stick Around - Nail 20 Helghast to a wall using the Boltgun VC-21 Master Conductor - Electrocute 3 Helghast with a single burst from the VC5 Electricity Gun Can Opener - Destroy any Helghast APC during battle Spare Parts - Destroy all Leech Pods in The Cruiser Treadhead - Take 30 Helghast lives whilst using the ISA tank Mechspert - Stomp 10 Helghast with your Exoskeleton in Maelstra Barrens http://www.ps3gaming.gr/vb/showthread.php?t=104http://www.ps3gaming.gr/vb/showthread.php?t=104
Super Moderators Thresh Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=304014&highlight=killzone Killzone 2 Topic
three_brothers1 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2009 sorry αλλα δεν εχετε ειδικο μερος για το τροπεα?αν οχι εχει καλος ας μεταφερθει...
privateer Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2009 New DLC for Killzone 2 http://www.gamersyde.com/news_new_dlc_for_killzone_2-8236_en.html
therock Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Αφου τελιωσα το Reach, το πρωτο παιχνιδι FPS κονσολας που μου εχει αρεσει (και δεν ξερω και το γιατι αφου δεν ειχε και τπτ το ιδιαιτερο), ειπα να ξεκινησω και το Killzone 2 την αντιστοιχη ναυαρχιδα του PS3. Ομως δεν μου καθεται καλα και δεν το υχαριστιεμαι. Κατ'αρχας γιατι δεν μπορεις να κανεις map, οτι κουμπι θελεις και αναγκαστικα πρεπει να ακολουθησεις τα οποια template σου προσφερονται Θελω να τα κανω αντιστοιχα του Reach. R1 Melee Attack, R2 Weapon, L2 Grenade, L1 Sprint. Μα καλα που ακουστικε να πατας μεσα το μοχλο για να τρεχει? Επισης οι αξονες δεν εχουν καλη ανταποκριση. Στην αρχη νομιζα οτι επαιζε το sensitivity, και ετσι το ανεβασα, αλλα τελικα απλως δεν μου κανει καλη αισθηση η ανταποκριση που εχουν... Για πρωτη φορα καταλαβα και πως το xbox controller, ειναι σοβαρη υποθεση, και ας το κλεψαν απο το gamecube. Τοσα χρονια επαιζα Playstation, και με το που επιασα χειρστηριο xbox, το συνηθισα με την μια και ξεσυνηθισα του Playstation...
ionutz329 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Αφου τελιωσα το Reach, το πρωτο παιχνιδι FPS κονσολας που μου εχει αρεσει (και δεν ξερω και το γιατι αφου δεν ειχε και τπτ το ιδιαιτερο), ειπα να ξεκινησω και το Killzone 2 την αντιστοιχη ναυαρχιδα του PS3. Ομως δεν μου καθεται καλα και δεν το υχαριστιεμαι. Κατ'αρχας γιατι δεν μπορεις να κανεις map, οτι κουμπι θελεις και αναγκαστικα πρεπει να ακολουθησεις τα οποια template σου προσφερονται Θελω να τα κανω αντιστοιχα του Reach. R1 Melee Attack, R2 Weapon, L2 Grenade, L1 Sprint. Μα καλα που ακουστικε να πατας μεσα το μοχλο για να τρεχει? Επισης οι αξονες δεν εχουν καλη ανταποκριση. Στην αρχη νομιζα οτι επαιζε το sensitivity, και ετσι το ανεβασα, αλλα τελικα απλως δεν μου κανει καλη αισθηση η ανταποκριση που εχουν... Για πρωτη φορα καταλαβα και πως το xbox controller, ειναι σοβαρη υποθεση, και ας το κλεψαν απο το gamecube. Τοσα χρονια επαιζα Playstation, και με το που επιασα χειρστηριο xbox, το συνηθισα με την μια και ξεσυνηθισα του Playstation... Τα περισοτερα fps game -τουλαχιστον οσα εχω παιξει στο ps3- πατας μοχλο για να τρεξει! Το ιδανικο βεβαια ειναι αυτο που λες στην αρχη, να σ αφηνει να το ρυθμισεις οπως σε βολευει!! Οσο για το sensitivity που αναφερεις, ειναι "καπριτσιο" του παιχνιδιου, για να αισθανεσαι το βαρος του οπλου. Εμενα μ αρεσει αυτο και το προτιμω σε σχεσει ας πουμε με την πιο γρηγορη κινηση και χωρις αυτη την αισθηση βαρους του οπλου των COD! Γουστα ειναι αυτα και βασικα δεν θελω αυτο να αλλαξει στο καινουριο KZ. (Η αληθεια ειναι πως και μενα δε με τρελανε το single, αλλα το on line το ελιωσα! Για χαρη του δεν ξαναεπαιξα COD 4 και οταν εβαλα το MW2 το εβγαλα μετα απο καποιες ωρες για να ξαναβαλω KZ2. Γουστα ειπαμε και δε θελω να υποτημισω το online των COD) Κατα τ αλλα, ναι το χειρηστηριο του x360, ειναι καλυτερο απο πολλες αποψεις για τετοια παιχνιδια! oftopic Eχεις παιξει το SP του COD 4? Αν οχι παρτο και ειμαι σιγουρος, οτι θα σου αρεσει
therock Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Τα περισοτερα fps game -τουλαχιστον οσα εχω παιξει στο ps3- πατας μοχλο για να τρεξει! Το ιδανικο βεβαια ειναι αυτο που λες στην αρχη, να σ αφηνει να το ρυθμισεις οπως σε βολευει!! Οσο για το sensitivity που αναφερεις, ειναι "καπριτσιο" του παιχνιδιου, για να αισθανεσαι το βαρος του οπλου. Εμενα μ αρεσει αυτο και το προτιμω σε σχεσει ας πουμε με την πιο γρηγορη κινηση και χωρις αυτη την αισθηση βαρους του οπλου των COD! Γουστα ειναι αυτα και βασικα δεν θελω αυτο να αλλαξει στο καινουριο KZ. (Η αληθεια ειναι πως και μενα δε με τρελανε το single, αλλα το on line το ελιωσα! Για χαρη του δεν ξαναεπαιξα COD 4 και οταν εβαλα το MW2 το εβγαλα μετα απο καποιες ωρες για να ξαναβαλω KZ2. Γουστα ειπαμε και δε θελω να υποτημισω το online των COD) Κατα τ αλλα, ναι το χειρηστηριο του x360, ειναι καλυτερο απο πολλες αποψεις για τετοια παιχνιδια! oftopic Eχεις παιξει το SP του COD 4? Αν οχι παρτο και ειμαι σιγουρος, οτι θα σου αρεσει Α και καλα για ρεαλισμο το κανουν? Λεω και γω δεν μπορουσαν να το κανουν πιο ευχαριστοσε αισθηση. Παντως αυτα τα τυπου ψευδορεαλισμου κουνιεται η οθονη και γεμιζει αιματα, ειναι βαρη το οπλο και γερνει σαν γερος κτλ, δεν μπορω να πω οτι μαρεσουν. Καταρχας μονο του οτι επιβιβαζεσαι σε ξενο πλανητη για να αιχμαλωτισεις εξωγηινο ηγετη, απο μονο του χανει τις προοπτικες για ρεαλισμο!! Τι να πω, εμενα το Reach παντως μαρεσε και ας ειναι και πιο πολυ arcade. Μηπως λες να περνα κανα αξεσουαρ που σου δινει την επιλογη πληκτρολογιου-mouse για καθαρη εμπειρια FPS. Αλλωστε για αυτο δεν παιζω Console FPS. Ο κολλητος μου που λιωνει στο COD PS3, μου λεει γιατι δεν το παιρνεις και εσυ θα το συνηθισεις το μοχλο. Ε και με τιμονι να παιζα του λεω καποια στιγμη θα το συνηθιζα, αυτο δεν σημαινε και πως θα το υχαριστιομουνα. Παντως τα COD εχουν εστιασει τοσο πολυ σε μουλτι που κανει εντυπωση που ασχολιουνται στο να βγαλουν campaign. Λες και θα προσελκυσουν κανενα να το παρει για single. Ειναι οντως ικανοποιητικο το 4 σε single?
ionutz329 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2010 Το αξεσουαρ που λες δεν το χω δοκιμασει, ουτε εχω ψαξει αποψεις χρηστων, ωστε να σου πω τι φρουτο ειναι αυτο και αν κανει καλα τη δουλεια του! Ας απαντησει καποιος που το εχει! Εξαλου αν δε λιωνεις στα fps, νομιζω πως δεν σου χρειαζετε κιολας! Τωρα περι arcade και για τον οποιο ρεαλισμο μπορουμε να πουμε σε ενα video game, αυτα ειναι γουστα ειπαμε και οτι γουσταρει η ψυχουλα το καθενος! Οντως το COD εινα multi εμπειρια και εκει εχει το περισοτερο βαρος με το SP να ειναι παρελκομενο, αλλα ετσι νομιζω ειναι πλεον ολα τα fps. Εγω παντος απο τα λιγα fps που εχω παιξει, ακομη θεωρω το SP του COD4, το καλυτερο (αν και μικρο σε διαρκεια). Εχει και ενα ολοκληρωμενο multi (κατα τη γνωμη μου καλυτερο απο του MW2), που αν και παλιο ααααανετα βρισκεις κοσμο να παιξεις! Γνωμη να ασχοληθεις. Κανε μια ενοικιαση, δοκιμασετο σε SP και multi και αν γουσταρεις το βρισκεις πλεον σε πολυ καλη τιμη! Α και κατι αλλο οσο αφορα το ΚΖ. Ενας λογος που σε δυσκολευει, ειναι πως δεν εχει autoaim/assist σε αντιθεσει με το cod που βοηθαει τα μεγιστα ειδικα αν παιζεις με ps3 controler
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.