dp@pa Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Αν και offtopic ας κάνω κι εγώ μία μικρή παρένθεση. Kαταρχήν το χειριστήριο του 360 είνα καλύτερο από του ps3 για shooters. Έχει καλύτερη τοποθέτηση χεριών, καλύτερη σκανδάλη και καλύτερη αίσθηση που είναι λίγο πιο σκληρό στην κίνηση. Επίσης έχει δόνηση, κάτι που βέβαια δεν θα βρεις και στο mouse/ keyboard. Σε σχέση με το τελευταίο τώρα, το gamepad μπορεί να χάνει σε ταχύτητα απόκρισης αλλά κερδίζει σε αρκετά άλλα πράγματα, με το κυριότερο να είναι ότι δεν χρειάζεσαι επίπεδη επιφάνεια για το mouse και για το εντελώς αναχρονιστικό και καθυστερημένο σύστημα κίνησης με το keyboard. Καπνίζεις και Τσιγαρα..πιο πιο βολικα...λολ
anamenos Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 ειναι εντελως λαθος να συγκρινει καποιος το mouse με τα gamepad , απλα τα 2α δεν ειναι για fps απλα τα πραματα .... απο εκει και περα ειναι θεμα γουστου ,κουραγιου και μαζοχισμου. και εγώ είμαι χρόνια σε clan του COD στο PC, αλλά σου λέω ότι γενικά να παίζεις με το μοχλό του 360 είναι καλύτερη και ποιο ρεαλιστική εμπειρία...
MiltoZ Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Καπνίζεις και Τσιγαρα..πιο πιο βολικα...λολ Και ξάπλα άμα λάχει
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 και εγώ είμαι χρόνια σε clan του COD στο PC, αλλά σου λέω ότι γενικά να παίζεις με το μοχλό του 360 είναι καλύτερη και ποιο ρεαλιστική εμπειρία... τελείως υποκειμενικό όμως...
anamenos Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 τελείως υποκειμενικό όμως... σίγουρα αλλά κανείς σας δεν μπορεί να αμφισβητήσει τα τόσα εκατομμύρια που παίζουν shooter σε XBOX live και PSN...
MiltoZ Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 σίγουρα αλλά κανείς σας δεν μπορεί να αμφισβητήσει τα τόσα εκατομμύρια που παίζουν shooter σε XBOX live και PSN... Μαζόχες παιδάκι μου και καζουαλάδες. Privateer ακούς, για σένα λέμε. Έλα μωρέ τώρα δεν τους ξέρεις τους πισάκιδες? Το mouse/ keyboard είναι το άγιο δισκοπότηρο γι' αυτούς και θα το υπερασπίζονται μέχρι τελικής πτώσεως.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 Super Moderators Δημοσ. 23 Απριλίου 2009 σίγουρα αλλά κανείς σας δεν μπορεί να αμφισβητήσει τα τόσα εκατομμύρια που παίζουν shooter σε XBOX live και PSN... κάτι μου λέει ότι αυτοί που παίζουν σε PC είναι χαλαρά πιο πολλοί...guess why
panos_sxh Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 ενα καλο wikia για ολα τα ΚΖ: http://killzone.wikia.com
biscoto Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 Δημοσ. 27 Απριλίου 2009 20% απο τα kills μου ειναι headshots παντως... με to controller! not bad..
skanjos Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 έχει βγεί ένα φοβερό Mouse για το ps3 οπότε δεν υπάρχει λόγος(οκ κανει 90ε αλλα αν καιγεσαι το περνεις) τεσπα ,μόλις παρήγγειλα το killzone 2 και λογικα παρασκευή θα είναι εδώ ,βασικά θέλω να ρωτήσω για το ονλινε,πολλοί λένε οτι έχει γαμάτους σέρβερ και 0 λαγκ,θα ήθελα να ρωτήσω πως πάει το ονλινε σε άτομα που έχουν forthnet?εγώ είχα 200-300ms στο wow ,οπότε δεν ξέρω αν θα παίζει lagless ,ανεβαίνουν λογικα και το χαμηλό σήμα λιγο,για δώστε λίγο τα φώτα σας για το ονλινε γιατι το μόνο άλλο παιχνίδι που έχω δοκιμάσει στο πσ3 είναι το προ (και καλύτερα να μην το δοκίμαζα).έχω και το lbp αλλα δεν το έχω παίξει ονλινε ακόμα,
BaLsAmoMenos Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Σε εμενα μια χαρα παιζει και το ευχαριστιεμαι και πολυ επισης.
dp@pa Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Το παιχνίδι δεν παίζεται......σε Online Γιατι δεν παιζετε ονλινε? τι προβλημα εχεις ? λαγκ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Super Moderators Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Γιατι δεν παιζετε ονλινε? τι προβλημα εχεις ? λαγκ? μην ασχολείσαι, έχει αρχίσει το spam από το πρωί για να πιάσει τα 50 posts των αγγελίων
G_Zisis Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Εγώ έχω παίξει αρκετά το online του killzone 2 και μπορώ να πω ότι είναι αντάξιο της φήμης του.Θεωρώ ότι έχει από τα καλύτερα,αν όχι το καλύτερο,online που υπάρχουν σε fps. Για το lag τώρα,δεν παρατήρησα καθόλου lag.Μου έχει τύχει μερικές φορές ένα φαινόμενο,που λένε πως συνηθίζεται στο online του,δηλαδή σκοτώνεις κάποιον και ταυτόχρονα σε σκοτώνει και εκείνος.Σημαίνει ότι δημιουργείται μια χρονική καθυστέρηση.
privateer Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Δημοσ. 6 Μαΐου 2009 Για το lag τώρα,δεν παρατήρησα καθόλου lag.Μου έχει τύχει μερικές φορές ένα φαινόμενο,που λένε πως συνηθίζεται στο online του,δηλαδή σκοτώνεις κάποιον και ταυτόχρονα σε σκοτώνει και εκείνος.Σημαίνει ότι δημιουργείται μια χρονική καθυστέρηση. Δεν είναι φαινόμενο. Lag λέγεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.