Προς το περιεχόμενο

Killzone 2

GameWorld

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Απο οσο ξερω δεν υποστηριζει ποντικι. Και ετσι οπως ειναι με το sixasxis, ο χειρισμος του ειναι μια χαρα. Trust me

Εχει βγει ενα καινουριο χειριστιριο για τετοιου ειδους παιχνιδια..

Το ειδα στο περιοδικο games ,δεν συγρατησα ονομα ,θα τοκοιταξω

και θα σας πω..

• Απαντ. 282
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

μπορει να ναι γκει,αλλα οταν θα σου κολανε τα head shot το ενα μετα το αλλο, εσυ θα προσπαθεις να μπουκαρεις με το δεξι αναλογικο..

δυστυχως δεν συγκρινονται σαν αισθηση

Δημοσ.

basilis5 συμφωνει, αλλα τη στιγμη που ολοι παιζουν με gamepad, με το να παιζεις με mouse/πληκτρολογιο σε κονσολα αφ'ενος δε σεβεσαι τους συμπαικτες τους γιατι τους περνας για μαλακες (ενω εσυ εισαι ο εξυπνος), αφ'ετερου ισοδυναμει με το να παραδεχεσαι οτι δεν εισαι καλος ουτε θα γινεις, και χρειαζεσαι εξωτερικο βοηθημα. Σαν να χρειαζεσαι πλαστικο κ*βλι για να κανεις σεξ.

Δημοσ.
Σαν να χρειαζεσαι πλαστικο κ*βλι για να κανεις σεξ.

εγώ πάλι το βλέπω σαν να κάνεις σεξ χωρίς προφυλακτικό...κοινώς το απολαμβάνεις περισσότερο καθώς ο χειρισμός είναι πιο άμεσος.

Δημοσ.

Gamepad is for:

Fighting / Action / Sports.

Joystic, Racing Wheel are for:

Simulation.

Mouse is for:

Everything else.

Παραπάνω άκουσα FPS δεν είναι για Mouse/kb or smth? :rolleyes: Κούνα το κεφάλι σου. Τα Mouse φτιάχτηκαν για τα FPS :-) Αν θέλεις να χαρείς ένα FPS στο PS3 (Γιατί άραγε να θες να παίξεις FPS σε κονσόλα...) τότε τσιμπάς Mouse, αν θες να παίζεις και να σου πιάνονται τα χεράκια για παράλογα γελοίες κινήσεις και να στοχεύεις σαν παιδί του ΠΙΚΠΑ τότε μένεις με Gamepad. Δεν είναι σωστό να θέλεις να γίνεις καλός σε αυτό το Genre με Gamepad imo, άρα ναι αυτός που θα πάρει Mouse είναι ο έξυπνος και οι άλλοι μαλάκες αφού το θέτεις έτσι panos_sxh ;)

Ας πούμε ότι δεν σε νοιάζει όμως και θες να μάθεις με το Pad που είναι και πακέτο με τη κονσόλα (διαδεδομένο + free).. ένα πράγμα να θυμάσαι φίλος, τα Bot του UT στη χαμηλότερη δυσκολία θα σου κόβανε τον πισινό αν τα έπαιζες με GAMEPAD.

FPS R MEANT TO BE PLAYED WITH MOUSE+KEYBOARD! Μας λες αν θέλουμε να είμαστε καλοί στα FPS του PS3 να μάθουμε το Gamepad, και εμείς σου απαντάμε: Αν θες να γίνεις ΕΣΥ καλός FPSας σε ΟΛΕΣ τις πλατφόρμες μάθε το ποντίκι.

Ο νοών..

/Koritsi_Gia_PC

Δημοσ.

τι λετε ρε παιδια;

σεβομενος τα λεφτα που εδωσα για να παρω το παιχνιδι,και για να το ευχαριστηθω θα κανω οτι κρινω εγω οτι θα εξυπηρετησει σε αυτο το σκοπο...

αν εγω δουλευω 12 ωρες την ημερα, και εχω μονο 2 ωρες να παιξω την ημερα, και ολοι οι αλλοι οι καμμενοι λιωνουν ολη μερα, τοτε αυτο πως λεγεται; για καντε και εδω κανεναν εμπειρο παραλληλισμο

υπαρχουν και ηθικοι ενδοιασμοι στα βιντεοπαιχνιδια;

Δημοσ.

lol φυσικα και οχι! ο καθενας οπως γουσταρει παιζει.. εδω αλλοι κανουν exploits το mouse μας πειραξε? τεσπα εγω μια χαρα παιζω με το χειριστηριο, βγαινω συνηθως στο τοπ 3.

Δημοσ.

Παραπάνω άκουσα FPS δεν είναι για Mouse/kb or smth?

οχι, δε διαβασες καλα.

το αν καποιος προτιμαει πληκτρολογιο/ποντικι ή χειριστηριο για FPS ειναι θεμα γουστου, οποτε δεν υπαρχει λογος να το συζητησω μαζι σου. μου αρεσει να εχω ολα τα controls συγκεντρωμενα και να πυροβολαω με σκανδαλες, οχι με κλικι-κλικι. θεμα γουστου.

Μας λες αν θέλουμε να είμαστε καλοί στα FPS του PS3 να μάθουμε το Gamepad,

sorry που στο ξαναλεω αλλα δε διαβασες καλα το post μου, δεν ειπα κατι τετοιο.προφανως δε καταλαβες οτι αναφερθηκα σε θεμα fairplay.

και εμείς σου απαντάμε:

Αν θες να γίνεις ΕΣΥ καλός FPSας σε ΟΛΕΣ τις πλατφόρμες μάθε το ποντίκι.

εδω επετρεψε μου να αμφιβαλλω. Η κοινη λογικη λεει οτι αν μαθεις καλα τον πιο δυσκολο τροπο να κανεις κατι, τοτε θα εισαι ακομα καλυτερος και στον πιο ευκολο. το πληκτρολογιο/ποντικι ειναι ο ευκολος τροπος να παιζεις FPS...

Δημοσ.

Ότι νά' νε. Στο "δεν διάβασες καλά" έμεινες εσύ.. και στα είπα τόσο ξεκάθαρα.....

Στο τελευταίο, και πιο EPIC, είναι σαν να μου λες: Αν μάθεις να οδηγείς καλά νταλίκα θα είσαι PRO RACER με Formula 1. Μα καμία σχέση όμως.. Μαθαίνεις Ή με το ένα Ή με το άλλο..

Παίζε με ότι θες, δεν είναι θέμα γούστου.. είναι θέμα ότι ρίχνεις ΧΑΖΑ και NERFΑΡΙΣΜΕΝΑ Bot μόνο και μόνο επειδή ο δημιουργός του παιχνιδιού ξέρει ότι δεν μπορείς να γυρίσεις ροδέλα και μπουρδίτσες όσο γρήγορα με το να κουνήσεις ποντίκι.. γιατί όπως είπα παραπάνω τα Bot του UT θα σε σκίζαν αν κρατούσες Gamepad..

το πληκτρολογιο/ποντικι ειναι ο ευκολος τροπος να παιζεις FPS...

Μόνο αυτό μας αποδεικνύει ότι δεν έχεις ΚΑΜΙΑ μα ΚΑΜΙΑ σχέση με το Hobby "Gamer" ή at least με το Genre των Shooter.. :lol:

Ποιος είναι ο εύκολος τρόπος? Το Mouse? :rolleyes: Περίεργο, γιατί τα Headshot σπανίζουν όσο οι παρθένες ξανθιές.. :P

Και όπως και να' χει μωρέ, μην νομίζεις ότι τα λέω αυτά επειδή χάνω or smth.. Απλά δεν χωνεύω τις κονσόλες. Στο Killzone θα σε είχα και με Gamepad και με Mouse και με δεμένες παλάμες :P

/Koritsi_Gia_PC

Δημοσ.
Στο Killzone θα σε είχα και με Gamepad και με Mouse και με δεμένες παλάμες :P

oυτε στον υπνο σου! :)

αφου δε σου αρεσουν οι κονσολες ειναι καθυστερηση να μιλαμε

Δημοσ.

Ρε παιδιά και τα δύο καλά είναι , απλά με το χειριστήριο του XBOX360 τα πράγματα γίνονται ποιο ρεαλιστικά. Δεν το λέω γιατί είναι κακό το (mouse-keyboard) απλά γιατί ότι χάνεις σε σημάδι το κερδίζεις στην κίνηση και σε ρεαλισμό. Eχετε δει πολύ κόσμο να χοροπηδάει σαν χαζός όταν παίζεI COD:4 στο live ή στο PSN????

Δημοσ.
Περίεργο, γιατί τα Headshot σπανίζουν όσο οι παρθένες ξανθιές.. :P

/Koritsi_Gia_PC

Στο GRAW2 πάντως πέφτουν αβέρτα κουβέρτα τα headshots (είναι κι η φύση του παιχνιδιού τέτοια που τα κυνηγάς βασικά :P). Βέβαια το να κάνεις άνετα headshots στο GRAW2 δεν σημαίνει ότι γίνεσαι super-γαμάουα σε όλα τα FPS, ενώ δεν ξεχνάω με τίποτα τα τραγικά hitboxes που είχε το CS (πυροβολούσες τον αέρα και γινόταν headshot. Είχα πεθάνει στο γέλιο όταν το έδειχνα)

Δεν το λέω γιατί είναι κακό το (mouse-keyboard) απλά γιατί ότι χάνεις σε σημάδι το κερδίζεις στην κίνηση και σε ρεαλισμό

OK μωρέ, δεν είναι ρεαλιστικά τα bunny jumps. Είναι ρεαλιστικό όμως που ρίχνεις τόσες σφαίρες για να σκοτώσεις κάποιον; Είναι ρεαλιστικά τα medkits; Είναι ρεαλιστικό το να κρατάς 7-8 όπλα; Είναι ρεαλιστική η στολή στο Crysis; Η απάντηση είναι ΟΧΙ, γιατί τα περισσότερα δεν προσπαθούν να είναι ρεαλιστικά. Οπότε το να είσαι περιορισμένος (νομίζοντας πως είναι ρεαλιστικό την στιγμή που το ίδιο το παιχνίδι δεν είναι) είναι απλά βλακεία IMO.

PS: Στο GRAW2 που ΕΙΝΑΙ ρεαλιστικό (μέχρι και bullet penetration διαθέτει όταν έχεις συγκεκριμένα όπλα με τα οποία μπορεί να περάσει η σφαίρα μια επιφάνεια... και δεν χρειάζεται να πω πόσο νωρίτερα είχε κυκλοφορήσει από το COD4) διαλέγεις ένα όπλο, δεν έχεις jump, δεν μπορείς να πυροβολείς ενώ τρέχεις, υπάρχει ρεαλιστική καθυστέρηση στην στόχευση μετά το τρέξιμο (όχι σαν άλλα παιχνίδια που πατάς το iron sights και σε λιγότερο από μισό δευτερόλεπτο έχει στοχεύσει το παλικάρι σαν να είναι cyborg), με τρεις-τέσσερις σφαίρες είσαι νεκρός, όταν πυροβολείς χωρίς τα iron sights δεν έχεις τόσο καλό accuracy, όταν πυροβολείς κατά ριπάς πάλι η στόχευση δεν είναι τόσο καλή (αλλά είναι ότι πρέπει για close encounters), τα όπλα κλωτσάνε όπως πρέπει (καμία σχέση με το τραγικό recoil των περισσότερων FPS), δεν μπορείς να σημαδέψεις όταν είσαι κοντά σε ένα αντικείμενο και κάνεις lean ή ενώ είσαι σκυφτός και προσπαθείς να σημαδέψεις τον ουρανό (μιας και το όπλο "βρίσκει" στο έδαφος) κλπ κλπ. Το μόνο που του λείπει είναι το fatigue για όταν τρέχεις :P.

Δημοσ.

Αν και offtopic ας κάνω κι εγώ μία μικρή παρένθεση. Kαταρχήν το χειριστήριο του 360 είνα καλύτερο από του ps3 για shooters. Έχει καλύτερη τοποθέτηση χεριών, καλύτερη σκανδάλη και καλύτερη αίσθηση που είναι λίγο πιο σκληρό στην κίνηση. Επίσης έχει δόνηση, κάτι που βέβαια δεν θα βρεις και στο mouse/ keyboard. Σε σχέση με το τελευταίο τώρα, το gamepad μπορεί να χάνει σε ταχύτητα απόκρισης αλλά κερδίζει σε αρκετά άλλα πράγματα, με το κυριότερο να είναι ότι δεν χρειάζεσαι επίπεδη επιφάνεια για το mouse και για το εντελώς αναχρονιστικό και καθυστερημένο σύστημα κίνησης με το keyboard.

Δημοσ.

ειναι εντελως λαθος να συγκρινει καποιος το mouse με τα gamepad , απλα τα 2α δεν ειναι για fps απλα τα πραματα .... απο εκει και περα ειναι θεμα γουστου ,κουραγιου και μαζοχισμου.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...