Προς το περιεχόμενο

Killzone 2

GameWorld

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 282
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

παντως το εχετε παραχεσει.. μπηκα να δω μερικες αποψεις κλπ και διαβαζω 18/22 σελιδες για το xbox τα exclusive, το gears of war και τον kojima... Ελεος πια, θα πεσει κανα delete/ban ή να κανουμε καινουργιο τοπικ???

• Super Moderators
Δημοσ.
παντως το εχετε παραχεσει.. μπηκα να δω μερικες αποψεις κλπ και διαβαζω 18/22 σελιδες για το xbox τα exclusive, το gears of war και τον kojima... Ελεος πια, θα πεσει κανα delete/ban ή να κανουμε καινουργιο τοπικ???

report έκανες? :-)

• Super Moderators
Δημοσ.

αν δεν κάνεις πως περιμένεις να δει τα posts ο mod? να μυρίσει τα νύχια του? :P

Δημοσ.

λοιπον καποιες εντυπωσεις ακομα

Tactician: παρα πολυ χρησιμο class, πολλες φορες δεν υπαρχει κανεις που να νιωθει οποτε αλλαζω σε αυτον μονο για να βαλω spawn grenades σε στρατηγικα σημεια. Το air support bot ειναι μαλλον απλα αναγνωριστικο και δεν μπορω να καταλαβω πως καποιος μπορει να παρει το ribbon (5 kills)

Δημοσ.

Έπαιξα το demo και μου άφησε πολύ καλή εντύπωση. Δε με ενδιαφέρει τόσο το single-player κομμάτι του τίτλου, αλλά το multi.

Τι λέει online, καλό;

Δημοσ.

Πάντως εμένα μου αρέσει πολύ το online του.Το θεωρώ και πολύ εθιστικό.Τουλάχιστον εμένα με τράβηξε όσο με τράβηξε και το wow,που θεωρείται από τα πιο εθυστικά παιχνίδια.

Προφανώς θα παίζει,γιατί το ps3 νομίζω το αναγνωρίζει ως χειριστήριο και όχι σαν πληκτρολόγιο/ποντίκι.

Δημοσ.

ειναι πολυ καλο το online αλλα θελει καποιες βελτιωσεις, π.χ. καλη ιδεα θα ηταν επιλογη για no re-spawn mode ή να μενεις περισσοτερα δεθτερολεπτα νεκρος. Τα 32 players rooms ειναι τραγικα απο την αποψη σπαμ/ροκετς/ψοφαω/spawn μεσα στον χαμο. Προτιμω να παιζω 14-20 players αντε το πολυ 24. Εκει μπορεις να χρησιμοποιησεις περισσοτερη στρατηγικη και τα abilities των χαρακτηρων.

Δημοσ.

Επαιξα λιγο χθες multi και φρικαρα καπως. Δεν την παλευα και πολυ με το gameplay (γαμω το COD5). Μου αρεσε ομως πολυ η ιδεα των sub-missions. Βεβαια, 2 μονο φορες επαιξα και δεν μπορω να βγαλω ετσι συμπερασματα.

Μαλλον ομως θα πρεπει να αρχισω λιγο single για να μαθω το παιχνιδι και τον χειρισμο του. Α ναι, γαμω το COD5.

Δημοσ.

παιδες το game ειναι θεικο!!! εγω το παιζω απο τι πρωτη μερα το online του και με εχει εθιση!!! αμα μπεις και σε clan ειναι αλλη φαση!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...