Προς το περιεχόμενο

Killzone 2

GameWorld

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 282
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Wat? Πες μου οτι δεν μιλας για το Killzone 2...γιατι αν δεν το εχεις παιξει κ εχεις κανει 20 posts γελωντας/κοροιδευοντας σε παραπονα και παρατηρησεις που εκανα εγω κ αλλοι εδω μεσα για Killzone 2 πραγματικα δεν παιζεσαι...αυτο πρωτη φορα το βλεπω, να μην εχει καποιος τερματισει ενα game και να εχει κ αποψη. :lol::lol::lol:

:lol::lol::lol: Βλεπω δεν ειχες κατι να απαντησεις στο ποστ που εκανα ε? και απαντας με αυτην την βλακεια κλασσικα για να πεις κατι ;) Και μια και λες για το κιλλζονε ξέχασες να πεις οτι η αγαπημένη σου εταιρεία έδωσε έπαινο στην Σονυ για το παιχνιδι,εδω και αν ειναι λολ

Τσίμπα το και εδω για να γουσταρεις .

We congratulate Sony and Guerilla Games for their effort with Killzone 2, however this is only the beginning of a new wave. The current technology employed for certain unannounced Xbox 360 exclusives far surpasses what gamers have seen in any game so far. Gears of War was the beginning of this technological benchmark when released on the 360 and this lineage will be carried forward in the following months with exclusives that shall stand for a new definition of gaming experience and provide stiff competition for the opposition.

Δημοσ.
:lol::lol::lol: Βλεπω δεν ειχες κατι να απαντησεις στο ποστ που εκανα ε? και απαντας με αυτην την βλακεια κλασσικα για να πεις κατι ;) Και μια και λες για το κιλλζονε ξέχασες να πεις οτι η αγαπημένη σου εταιρεία έδωσε έπαινο στην Σονυ για το παιχνιδι εδω και αν ειναι λολ

Τελειο το Killzone ε? τι? δεν το εχεις ακομα? Mα εσυ...:rolleyes:

Οταν ελεγα για joke character...:lol::lol::lol:

Τσίμπα το και εδω για να γουσταρεις .

Καλα τσιμπα εσυ πρωτα το Killzone, τερματισε το κ μετα τσιμπας κ εσυ για να γουσταρεις...:lol:

Δημοσ.

Ναι ειδες αστείο ε?Διάβασε και το πιο πανω αστείο που ειπε η ΜΣ να γελάσεις πιο πολυ.Συνέχισε να ξεφτιλίζεσαι εμενα χαρα μου ειναι να σε ρεζιλεύω.Το διασκεδάζω. :-D

Πραγματικα ρε φίλε εχω δει και έχω τρολ,άλλα σαν εσένα να ρεζιλεύεσαι και να μην σταματάς για να σώσεις οτι απόμεινε,δεν έχω ξαναδεί λολ.Έμενα χαρα μου να σε ρεζιλεύω .Ελπίζω το ΔΡ να μην σημαίνει γιατρος...γιατι καήκανε οι άρρωστοι αν εχουν τέτοιο γιατρο λολ

Δημοσ.
Ναι ειδες αστείο ε?Διάβασε και το πιο πανω αστείο που ειπε η ΜΣ να γελάσεις πιο πολυ.Συνέχισε να ξεφτιλίζεσαι εμενα χαρα μου ειναι να σε ρεζιλεύω.Το διασκεδάζω. :-D

Και ολα αυτα τα κανεις χωρις να εχεις τερματισει το game? Δεν παιζεσαι λεμε!:lol::lol::lol:

Εδω παει και το λολ ετσι δεν ειναι φιλε ατομςκ ;) 20 vs 1

Eμ φιλε τζον το ξέρουμε οτι δεν ειναι νεα ολα αυτα και οτι ως ενα μεγαλο βαθμο εχουν γινει σε παιχνίδια.Το θεμα ειναι οτι δεν έχουν ξαναγίνει σε ΕΝΑ παιχνίδι.Και αυτο ειναι που το κανει ξεχωριστό.

Πιπερι στο στομα...αφου το παιχνιδι ειναι απλα λιγο πιο καλο απο το gears οπως λενε μερικα ατομα εδω

Άντε να δουμε εγω ποτε θα το παίξω επιτέλους...

Πραγματικα ρε φίλε εχω δει και έχω τρολ,άλλα σαν εσένα να ρεζιλεύεσαι και να μην σταματάς για να σώσεις οτι απόμεινε,δεν έχω ξαναδεί λολ.Έμενα χαρα μου να σε ρεζιλεύω

:lol::lol::lol:

Δημοσ.

Ρε σι Δρ... έχεις καεί και είσαι ο μοναδικός που δεν το βλέπεις....σοβαρα τωρα.Δεν έχεις καθόλου περηφανεια μέσα σου?Αν σταματήσω θα είναι πραγματικά απο λύπηση..

Δημοσ.

παιδια υπαρχουν και pm...το ξεφτιλισατε το θεμα...κι εσυ ρε woof με αυτα που λες με κανεις να αμφιβαλλω για το αν εχεις 360...σαν ps fanboy ακουγεσαι ρε συ

Δημοσ.
παιδια υπαρχουν και pm...το ξεφτιλισατε το θεμα...κι εσυ ρε woof με αυτα που λες με κανεις να αμφιβαλλω για το αν εχεις 360...σαν ps fanboy ακουγεσαι ρε συ

bahamut θα λεγα τα ιδια και για τις 2 κονσολες αν δεις το πρωτο μου ποστ πως άρχισε και που το πηγαν ε μην μου πεις τωρα οτι δεν ειναι φανερό οτι ο σκοπος μερικών ηταν να χαλάσουν το θεμα (παρακολου8ησε λιγο και τα αλλα ποστ τους και 8α δεις) .

Πάντως αν δεν πιστεύεις οτι εχω 360 λα να μου αλλαξεις το firmware που δεν ξερω πως να το δεις λολ

Δημοσ.

Μολις συναντησα το Βησσαρη και ειπαμε 2 κουβεντες,κοινως τελειωσα το παιχνιδι.Το τελικο βιντεο διαρκει 4 λεπτα και κατι δευτερολεπτα,ενω τα credits κατι λιγοτερο απο 20αλεπτο.Συνολικα ασχοληθηκα 2 βραδια,τελειωνοντας το σε 7-7μιση ωρες στο νορμαλ επιπεδο δυσκολιας.Το επομενο ΣΚ θα ξεκινησω και το multi εντατικα,να δω τι γινεται και απο κει.

Στη παρουσα φαση δε θα σχολιασω αναλυτικα ουτε τον τεχνικο τομεα του παιχνιδιου ουτε τα controls του,θα το κανω ομως αφου αφιερωσω ενα σεβαστο χρονικο διαστημα (και δυστυχως οχι στο single).Αλλα ρε γαμωτο...

Τι ιστορια ηταν αυτη?Το duke nukem 3D ειχε απειρως καλυτερο σεναριο.Ολο το script του Killzone 2 θα μπορουσε να αποτελει το περιεχομενο 20αλεπτου εβδομαδιαου επεισοδιου φτηνης αμερικανικης σειρας.Και το τελος?Total facepalm...Αφου εκατσα και ειδα τα credits περιμενοντας,λεω ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ,κατι παραπανω θα δειξει.Θα με πεις τωρα "ρε μεγαλε,fps ειναι τι περιμενες,τραβα παιξε κανα Fahrenheit να γουσταρεις"

Για μενα δεν ειναι ετσι,και θελω να πιστευω και για αλλους.Θυμαται κανεις την ιστορια του Killzone 1 και το ποσο ομορφα εξελισσοταν,τοσο σε επιπεδο πλοκης οσο και σε επιπεδο χαρακτηρων (Ο Visari και οι αποψεις του,o Templar και η σχεση του με τη Luger,o κατασκοπος half-human half helghan Ηakha,o τσαμπουκας Rico κλπ).Στο sequel μηδεν.Δεν υπαρχει καμια απολυτως συνδεση ουτε με το προηγουμενο αλλα ουτε και με το επομενο παιχνιδι.Αντικειμενικα,μπορω να γραψω το σεναριο του Killzone 2 οπως αυτο παρουσιαζεται στους νεους παιχτες σε 5 γραμμες:

Πριν μερικα χρονια κατι φαλακροι τυποι υπο την καθοδηγηση του εξισου φαλακρου και φαντασμενου δικτατορα τους εκαναν ντου στη γη.Τωρα εμεις,οντας τσατισμενοι,κανουμε ντου στον δικο τους πλανητη,που ειναι και χαλια (ποιος-που-γιατι δεν εχει).Α,εχουν και ενα ηλεκτρικο υπεροπλο οι κακοι.Μεσα στο ντου αιχμαλωτιζουν κατι φιλαρακια,και μεις παιρνουμε το τρενο να τους σωσουμε.Αλλα ενας δικος μας κανει μαλακια και σκοτωνεται αλλος δικος μας.Και σα να μην εφτανε αυτο,οι φαλακροι κανουν αντι-ντου στα αποβατικα μας,και το πρωτοπαλικαρο του αρχηγου των κακων (ενας που ειναι αορατος και τηλεμεταφερεται σαν τον Raiden) σκοτωνει τον Colonel και πυροβολει και την γκομενα της υποθεσης,παιρνει και τους nuclear launch κωδικους (The american dream) και ανατιναζει την πολη τους.Τωρα εμεις πια ειμαστε σουπερ τσατισμενοι και κανουμε ντου στο παλατι να βαρεσουμε τον αρχηγο των φαλακρων.Αφου τον βρουμε τον σκοτωνουμε πανω στα νευρα μας επειδη επαιζε τον καμποσο.Ακολουθει αντι-ντου των κακων στο δικο μας αρχικο ντου,και εμεις καθομαστε στα σκαλια του παλατιου σκεφτικοι για το τι θα επακολουθησει.Fin

Για να μη το κουραζω αλλο,το Killzone 2,εχοντας ψαρωτικα γραφικα (αλλο ψαρωτικα,αλλο τεχνικα αρτια),φοβερο ηχο (εφφε και μουσικη σπερνει,voice acting μετριοτατο αν εξαιρεσεις τον Visari kai τον Radec),αμφιλεγομενο χειρισμο (δυσκολια προσαρμογης,αργη αποκριση,περιεργο configuration αλλα καλη υλοποιηση sixaxis-cover system),δυνατο multi(απο οσα ακουω,αλλα και στα 5 ματσακια που επαιξα αυτο ειδα) και τραγικη ιστορια ειναι ενα ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.Δεν ειναι το παιχνιδι της χιλιετιας,οπως το παρουσιαζουν.Οσοι το κανουν,ειτε δεν ειναι αντικειμενικοι (για τον ειδικο τυπο παει αυτο) η απλα δεν εχουν παιξει τα καταλληλα παιχνιδια (για τους gamers που το προσκυνανε,ειτε το εχουνε ειτε οχι).

Οποτε απλα χαλαρωστε και χαρειτε το παιχνιδι οσο περισσοτερο μπορειτε.

Δημοσ.

παιχνίδι της χιλιετίας (αν υπάρχει κάτι τέτοιο) δεν είναι αλλά παιχνίδι που θα συνεχίσει την παράδοση του conterstrike, cod κλπ ...άνετα γίνεται. Εγώ παράτησα το single player γιατί πλέον ασχολούμε αποκλειστικά με το multi. Ακόμα δεν είμαι ούτε rank 5 μετά απο ένα ολόκληρο σαββατοκύριακο και το μόνο badge που έχω είναι αυτό του medic. Στα πρώτα ranks θα σας φανεί αρκετά επαναλαμβανόμενο αφού περισσότεροι αν όχι όλοι έχουν τα ίδια όπλα και abilities. Κατόπιν όμως, το gameplay "ανοίγει" απίστευτα με την προσθήκη επιπλέον abilities ...δε θέλω να φαντάζομαι τι θα γίνει στα τέλευταία ranks :fear:

Tουλάχιστον το σενάριο όσον αφορά το single player δεν έχει να κάνει με τους κλασσικούς εξωγήινους που ήρθαν να καταλάβουν την Γή με τους 4-5 rednecks που θα σώσουν τον πλανήτη με "φθηνές" ατάκες και σφαίρες. Πραγματικά δηλαδή, δεν έχετε σιχαθεί αυτά τα spin offs aliens vs american rednecks;

Δημοσ.
To heavy rain ειναι κορυφαιο και θα το αποδειξω οταν μου ερθει...Πλακα εχει το internet :)

Ναι ειναι πραγματικα τρομερο, εχει τα καλυτερα γραφικα που εχω δει κ ειναι κ παιχνιδαρα...τι 360 κ βλακειες.

Αντε να βγει να το παρω. :lol:

Δημοσ.

Κατα την ταπεινη μου γνωμη το killzone 2 ειναι απο τα πιο υπερεκτιμημενα παιχνιδια που με εχουν ξεγελασει να αγορασω.

Ειναι συντομο ειναι εκνευριστικο και το παρατησα προς το τελος γιατι προεχει η υγεια μου.Αυτο το ηλιθιο στυλ κουναω την οθονη πανω κατω για να σου δωσω την αισθηση οτι πεφτει το κτηριο και το οποιο συναντησα στο αλλο απαραδεκτο παιχνιδι dead space θα πρεπει να εξηγηση καποιος στους ανοητους που το ενσωματωνουν στα παιχνιδια τους οτι προκαλει επιληπτικη κριση.

Ειναι κριμα σε ενα παιχνιδι που εξελισεται υποτιθεται στο μελλον να μαχονται ακομα με οπλα στυλ Μ1 του δευτερου παγκοσμιου πολεμου η με οπλα που κλωτσανε τοσο ωστε να σημαδευεις τα ποδια και με μια ριπη να βαρας στον ουρανο.Το μονο που ακουγα συνεχεια απο το φοβερο teamate ΑΙ ειναι Sev βοηθα με μη με αφηνεις.οσο για τους αντιπαλους θελουν η τρεις σφαιρες απο το περιστροφο η 13 απο ολα τα αλλα οπλα.Τρομαρα μας

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...