Προς το περιεχόμενο

Killzone 2

GameWorld

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 282
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
uncharted, mgs4, little big planet & killzone 2

αντε να πουμε και το ratchet & clank.

κανω καπου λαθος?

ναι κανεις λαθος, πρωτον γιατι αυτα ειναι ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ σου μονο οσα αξιζουν, και δευτερον γιατι αυτοματως εξαιρεις ΟΛΑ τα multiplatform παιχνιδια λες και αν του λειπει στην εκδοση του ps3 10 Pixels αναλυση και εχει 2fps λιγοτερα το παιχνιδι ειναι για πεταμα.

Με την ιδια λογικη μπορω να σου πω οτι το 360 εχει μονο 2 παιχνιδια , gears 1, gears 2 ξεχναω κανενα?

Δημοσ.

Με την ιδια λογικη μπορω να σου πω οτι το 360 εχει μονο 2 παιχνιδια , gears 1, gears 2 ξεχναω κανενα?

yep bro, με αυτη τη λογικη εχουμε κ εδω 2, αρα ειναι στα ιδια!! αλλα ακομη να το παρουν χαμπαρι..:lol:

γενικως, το χετε παρατησει το ps3vsxbox360 thread, κ οπου βλεπετε thread ps3 λετε εκει τα offtopics.. μπραβο!

αυτο δεν βλεπω να το κανουν στα 360forums.. γτ αραγε?? μηπως επειδη δεν εχουν φαγωθει εκει κ απλα απολαμβανουν τα παιχνιδια που γουσταρουν?:-)

ουτε εχω ακουσει κανενα ps3 fanboy να λεει ΑΝ ειχαμε το ταδε παιχνιδι στην κονσολα μας,κτλ.. αρα...

Δημοσ.

ναι , ναι το GTAIV και COD4 επειδή δεν είναι exclusive, δεν θεωρούνται άξια αναφοράς από τα PS3 fanboys, κλασσικά...

Δημοσ.

Κλασσικές βλακείες...όποιος ειναι fanboy ειναι πραγματικά για κλαμματα..γιατι αντι να απολαμβάνει τα παιχνίδια αναλώνετε σε ηλιθιότητες.Και το μονο που καταφέρνει στο τέλος είναι να ξεφτιλίζεται.Παίξτε τα παιχνιδάκια σε οποια κονσολα γουσταρεται και τελειώνει το θεμα..

Δημοσ.

γενικως, το χετε παρατησει το ps3vsxbox360 thread, κ οπου βλεπετε thread ps3 λετε εκει τα offtopics.. μπραβο!

αυτο δεν βλεπω να το κανουν στα 360forums.. γτ αραγε?? μηπως επειδη δεν εχουν φαγωθει εκει κ απλα απολαμβανουν τα παιχνιδια που γουσταρουν?:-)

ουτε εχω ακουσει κανενα ps3 fanboy να λεει ΑΝ ειχαμε το ταδε παιχνιδι στην κονσολα μας,κτλ.. αρα...

Καλά μη το λες αυτό... μπορεί στο insomnia να είναι έτσι τα πράγματα

(δεν μπορώ να ξέρω... αν και έχω γραφτεί από παλιά, μόνο τώρα συμμετέχω σε συζητήσεις)

αλλά σε άλλα sites αμφότεροι fans κάνουν πανικό ... μάλιστα τα 2 πρώτα χρόνια που χαν βγει οι 2 κονσόλες, οι psfans ήταν πάρα πολύ εριστικοί. Σκούπα την ανεβάζαν, σκούπα την κατεβάζαν... dvd dl είναι μικρό σε σχέση με blu-ray, στο ps3 είναι αζιπάριστα και ανωτερα ενώ στο xbox μούφα(λες και χρησιμοποιούνται και τα 50 Gb... αλλά τεσπα)και χαζοκαμαρώνανε για τα μελλοντικά exclusives μέχρι που αρκετά από αυτά βγήκαν και στις δύο κονσόλες.

Τώρα έχω δει σε αυτά τα sites ότι έχουν ηρεμήσει και οι 2 πλευρές. Μόνο εδώ βλέπω να γίνετε ακόμα τόσο flame (μιλάω πάντα για sites στα οποία είμαι ενεργός)

Δημοσ.

η διαφορά ανάμεσα στους φανμποις που βλέπω εγω(ναι ειμαι πσ3 φαν) είναι οτι οι πσ3 φανς δεν λένε οτι τα παιχνίδια του 360 είναι βλακείες(π.χ. εγω πιστέυω είμαι απο τους πιο φανατηκούς της σονι,αλλα και πάλι λεω οτι τα geow ,lost odessey,mass effect,star ocean,fable 2 είναι φοβερά παιχνίδια),ενω αντίθετα οι 360 φανμποις βγαινουν και λενε σιγά το mgs4 σιγά το Lbp σιγά το killzone 2, σιγα το ffxiii (not exclusive anymore,χα είναι γαματο),σιγα το τεκκεν (Not exclusive anymore ,πωπω το τεκκεν παιχνιδάρα)

αν και βγαινουμε εντελως εκτός θέματος κάποια παιχνίδια αξίζουν να τα παίζεις όπως mgs4,killzone 2,resistance 2,lbp,valkyria chronicles ,όπως αξίζουν και τα αντίστοιχα fable2 ,lost odessey,geow1-2,star ocean. η διαφορά είναι οτι εγω πήρα απο φιλαράκι χβοχ για να τα παίξω γιατι θέλω να τα παίξω ,ενω εσείς λέτε οτι είναι χάλια και τελος χωρίς καν να τα δοκιμάσετε μόνο και μόνο γιατι είναι στο πσ3.δεν μπορώ να την καταλάβω τέτοια επίθεση στο πσ3......

έστω τα mgs4 και killzone 2(online) δοκιμάστε τα έστω σε προμάγαζα,είναι απίστευτα παιχνίδια και δεν χρειάζεται να τα χάσετε(αν γινόταν να πάει το Mgs4 μούλτι θα είχε 6mill πωλήσεις σε 1 εβδομάδα ενω τώρα το λένε movie gear solid......)

τεσπα killzone 2 online ftw sorry για το offtopic...

Δημοσ.
ναι , ναι το GTAIV και COD4 επειδή δεν είναι exclusive, δεν θεωρούνται άξια αναφοράς από τα PS3 fanboys, κλασσικά...

ναι καθολου δεν εχουν ασχοληθει οι psfans με το GTAIV ουτε με το COD4 , απλα δεν το κανουν εδω, και ειναι και απολυτα λογικο, εδω στο θεμα που μιλαμε , που αφορα αποκλειστικο τιτλο του ps3, και πανω απο τα μισα Posts ειναι απο ατομα που δεν το εχουν παιξει ουτε προκειται να το παιξουν καν, φαντασου τι θα γινοταν σε multiplatform τιτλο.

Δημοσ.

Να και ενα χρησιμο chart με τους βαθμους που θα ξεκλειδωσετε στο online multiplayer. Οπως εχω δει ως τωρα, καθε ομαδα χρειαζεται απο ενα τουλαχιστον παικτη τις καθε βαθμιδας για να ειναι αποτελεσματικη στα Objectives του warzone.

kz2classes.jpg

Δημοσ.
η διαφορά ανάμεσα στους φανμποις που βλέπω εγω(ναι ειμαι πσ3 φαν) είναι οτι οι πσ3 φανς δεν λένε οτι τα παιχνίδια του 360 είναι βλακείες(π.χ. εγω πιστέυω είμαι απο τους πιο φανατηκούς της σονι,αλλα και πάλι λεω οτι τα geow ,lost odessey,mass effect,star ocean,fable 2 είναι φοβερά παιχνίδια),ενω αντίθετα οι 360 φανμποις βγαινουν και λενε σιγά το mgs4 σιγά το Lbp σιγά το killzone 2, σιγα το ffxiii (not exclusive anymore,χα είναι γαματο),σιγα το τεκκεν (Not exclusive anymore ,πωπω το τεκκεν παιχνιδάρα)

Μην κοιτάς τι γίνετε εδώ... πίστεψέ με, τα χουν θάψει και παραθάψει άλλοι psfans τα παιχνίδια του xbox. Το insomnia δεν είναι όλος ο κόσμος;) . Άλλωστε όταν λες ότι τέτοια γραφικά δεν βγάζει το xbox στα καλύτερα του όνειρα (δεν μιλάω για το killzone) ουσιαστικά εμμέσως δεν μειώνεις τα games του xbox τουλάχιστον στο τομέα των γραφικών;

Αλλά δεν καταλαβαίνω, γιατί να είσαι fan; Γιατί να κάνεις τέτοιο δώρο στην κάθε εταιρία... γιατί να του επιτρέψεις να χει υψηλότερη τιμή (είτε στη κονσόλα είτε στα games); Όχι κύριοι, δεν είμαι κολλημένος, αν μια κονσόλα είναι πιο ακριβή ή πιο χάλια (δεν λέω ποια είναι τι, γενικά μιλάω) θα πάω στην άλλη εταιρία. Σιγά μην σας δώσω μονοπωλιακή δύναμη να με ξεπουπουλιάζετε και να σας λέω και ευχαριστώ. Ή μήπως είναι θρησκεία η κάθε κονσόλα και θα πρέπει να την υπερασπίζομαι λες και μου 'βρισαν τη μάνα; Ok, λίγο flame έχει χαβαλε... αλλά ως εκεί.

Πριν το xbox είχα gaming pc... πριν το gaming pc είχα playstation... πριν το playstation είχα snes... σήμερα έχω xbox και wii γιατί αυτά ανταποκρίνονται στις δικές μου ανάγκες (σε άλλους μπορεί να είναι το ps3). Αύριο μπορεί να έχω ps4... ποιος ξέρει... δεν θα κάτσω κολλημένος στην ίδια εταιρία.

Υ.Γ. Σταματώ και εγώ.. ας σταματήσουμε και όλοι. Αρκετά το βανδαλίσαμε ομαδικός το topic

Δημοσ.

Antretng,

Μην κοιτάς τι γίνετε εδώ... πίστεψέ με, τα χουν θάψει και παραθάψει άλλοι psfans τα παιχνίδια του xbox. Το insomnia δεν είναι όλος ο κόσμος;)

σιγουρα οχι, αλλα εφοσον μιλαμε για εδω μεσα τι γινεται, ειναι on-topic. off-topic ειναι να λεμε τι λενε σε αλλα fora, κ ποσο υπρεβολικοι ηταν στην αρχη τα ps3 trolls εκει.. στα ιδια αυτα καθ' αυτα αναφερομαστε?? που κολλανε, αφου δεν ηταν εδω! :-)

Άλλωστε όταν λες ότι τέτοια γραφικά δεν βγάζει το xbox στα καλύτερα του όνειρα (δεν μιλάω για το killzone) ουσιαστικά εμμέσως δεν μειώνεις τα games του xbox τουλάχιστον στο τομέα των γραφικών;

Σε αυτο συμφωνουμε απολυτα.. βλακωδες, fanboyιστικο, κ ψεμα.. το χουνε πει ελαχιστοι, αλλα ειναι ιδια πανω-κατω! οι τιτλοι που αρεσουν στον καθενα αλλαζει..

Αλλά δεν καταλαβαίνω, γιατί να είσαι fan; Γιατί να κάνεις τέτοιο δώρο στην κάθε εταιρία... γιατί να του επιτρέψεις να χει υψηλότερη τιμή (είτε στη κονσόλα είτε στα games); Όχι κύριοι, δεν είμαι κολλημένος, αν μια κονσόλα είναι πιο ακριβή ή πιο χάλια (δεν λέω ποια είναι τι, γενικά μιλάω) θα πάω στην άλλη εταιρία. Σιγά μην σας δώσω μονοπωλιακή δύναμη να με ξεπουπουλιάζετε και να σας λέω και ευχαριστώ. Ή μήπως είναι θρησκεία η κάθε κονσόλα και θα πρέπει να την υπερασπίζομαι λες και μου 'βρισαν τη μάνα; Ok, λίγο flame έχει χαβαλε... αλλά ως εκεί.

Πριν το xbox είχα gaming pc... πριν το gaming pc είχα playstation... πριν το playstation είχα snes... σήμερα έχω xbox και wii γιατί αυτά ανταποκρίνονται στις δικές μου ανάγκες (σε άλλους μπορεί να είναι το ps3). Αύριο μπορεί να έχω ps4... ποιος ξέρει... δεν θα κάτσω κολλημένος στην ίδια εταιρία.

ποοολυ σωστο σε βρισκω!! μπραβο! ;)

Δημοσ.
Για να δουμε 8α το εχω αυτην την βδομαδα...η 8α μου χα8ει στο ταχυδρομειο...

Wat? Πες μου οτι δεν μιλας για το Killzone 2...γιατι αν δεν το εχεις παιξει κ εχεις κανει 20 posts γελωντας/κοροιδευοντας σε παραπονα και παρατηρησεις που εκανα εγω κ αλλοι εδω μεσα για Killzone 2 πραγματικα δεν παιζεσαι...αυτο πρωτη φορα το βλεπω, να μην εχει καποιος τερματισει ενα game και να εχει κ αποψη. :lol::lol::lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...