Προς το περιεχόμενο

Killzone 2

GameWorld

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
ίσως να μάθεις γιατί δεν μένουν εντελώς άφωνοι αρκετοί gamers από το Killzone2.

παίζω fps απο την εποχή των

wolfenstein 3d

Doom

rise of the triad

duke nukem

hexen

star wars dark forces

quake

unreal

unreal tournament

SiN

Half Life 1

Counterstrike

...

...

...

Crysis

και πάει λέγοντας

Όπως καταλαβαίνεις απο τα 13 μου παίζω fps games, με keyboard μόνο (doom2) και κατόπιν keyboard/mouse. Πίστεψε με δεν είμαι ούτε κατα διάνια fan των fps σε κονσόλες μόνο και μόνο λόγο του pad. Παρόλα αυτά το killzone 2 μου άφησε πολύ καλή εντύπωση σε κάθε επίπεδο.

Βασικά αυτό που μαθαίνω σε κάθε reply σας είναι ότι το trolling δεν έχει όρια.

• Απαντ. 282
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
παίζω fps απο την εποχή των

wolfenstein 3d

Doom

rise of the triad

duke nukem

hexen

star wars dark forces

quake

unreal

unreal tournament

SiN

Half Life 1

Counterstrike

...

...

...

Crysis

και πάει λέγοντας

Όπως καταλαβαίνεις απο τα 13 μου παίζω fps games, με keyboard μόνο (doom2) και κατόπιν keyboard/mouse. Πίστεψε με δεν είμαι ούτε κατα διάνια fan των fps σε κονσόλες μόνο και μόνο λόγο του pad. Παρόλα αυτά το killzone 2 μου άφησε πολύ καλή εντύπωση σε κάθε επίπεδο.

Βασικά αυτό που μαθαίνω σε κάθε reply σας είναι ότι το trolling δεν έχει όρια.

Τελευταίο μου post σε αυτό το thread μιας και αυτό που ήθελα να πω το είπα.

Επέτρεψε μου να έχω την μέγιστη αμφιβολία για το προϊστορικό σου, ειδικά όταν μόνος σου φάσκεις και αντιφάσκεις και όταν βλέπω προτάσεις όπως "O φωτισμός είναι δυναμικός, προχωράς μέσα σε μια αποθήκη και βλέπεις τις δέσμες του φωτός" "Οι σφαίρες έχουν διαφορετική επίδραση ανάλογα με την επιφάνεια που θα πέσουν. Έτσι σε μεταλικές επιφάνιες προκαλούν μια σπίθα και όχι σκόνη όπως σε άλλα παιχνίδια που όπου και να ρίχνεις σφαίρα έχει το ίδιο αποτέλεσμα." και "σου δίνει την αίσθηση πως ρίχνει πραγματικές σφαίρες και όχι πως πατάς το κουμπί και ο εχθρός εκτελεί μια x,y,z predefined sequence και κατόπιν σωριάζετε σαν αγγούρι." που απλά δείχνουν ότι δεν τα έχεις ξαναδεί σε άλλα FPS (ειδικά αφού τόλμησες να βάλεις στην λίστα το Crysis, το πρώτο πράγμα που θα πρόσεχες θα ήταν το δυναμικό AI των Κορεατών που όσα reload και να κάνεις θα επιλέξουν διαφορετικά μονοπάτια, το lighting system που δεν μπορεί να το πλησιάσει καμιά game engine μέχρι στιγμής, την καταστρεψιμότητα του που δεν την φτάνει κανένας τίτλος μέχρι τώρα και τις σπίθες με τις εκρήξεις) . Όταν δε σου δίνω άπταιστα παραδείγματα παιχνιδιών που διαθέτουν τα χαρακτηριστικά που ο ίδιος ισχυρίστηκες ότι δεν υπάρχουν σε άλλα παιχνίδια, η απάντηση σου ήταν "20 vs 1. Προσπάθησε περισσότερο" για να καταλήξεις μετά να πεις ότι έχεις παίξει τόσα FPS παιχνίδια και μπλα μπλα μπλα (και παρόλο που έχεις παίξει τόσα... δεν τα είχες παρατηρήσει. Αυτό κι αν λέει πολλά από μόνο του :rolleyes: )

Αν λοιπόν εντυπωσιάστηκες, μαγκιά σου :P. Το ότι εντυπωσιάστηκες εσύ όμως δεν σημαίνει ότι ΠΡΕΠΕΙ να εντυπωσιαστούμε όλοι, ειδικά όταν έχουμε δει Modded και σε HD να τρέχει χωρίς κολλήματα το Crysis (που είμαι σίγουρος ότι εντελώς ξαφνικά έχουν δει και παίξει όλοι αλλά αν post-άρω εικόνα θα αναρωτιούνται πως δείχνει έτσι και θα πάμε στις άλλες κλασικές καραμέλες που έχουν ακουστεί κατά καιρούς :P). Το ότι υπάρχουν αυτά τα χαρακτηριστικά λοιπόν σε τόσα άλλα FPS είναι γεγονός, whether you like it or not. Enjoy λοιπόν το Killzone2 :-)

Δημοσ.
μεχρι το επομενο....

πριν λιγο καιρο λεγατε τα ιδια για το mgs...

εγω προσωπικα δεν το ελεγα γιατι πριν μια εβδομαδα πηρα ps3...μεχρι τοτε 360 ειχα...και στο κατω κατω γιατι δε διαβαζετε κανα review ρε παιδια για να δειτε τι λεει για τα γραφικα...οσο για το mgs ειχε προβληματα στα γραφικα και κυριως με ta textures...γιατι να μην το πω?ετσι ειναι

Δημοσ.

ρε γ@μω καθε thread οτι thread κ αν ειναι, το κανετε vs... πειτε τη γνωμη σας-δεν το καταλαβε ο αλλος-χεστηκατε! υπαρχουν τα pm, οπου εχει αυξηθει ο χωρος! αντε εκει!

εγω θα μιλησω μονο κ μονο οταν το αγορασω να το λιωσω.. (μεχρι τοτε..Demo :cry:)

bahamut zero,

για διαφωτισε με οσον αφορα τα textures του mgs4.. δεν εχω παρατηρησει κατι να σου πω..κ τα παρατηρουσα αρκετα κοντα να δω ψεγαδια οταν το πρωτοπηρα! αν μπορεις απαντα σε spoiler ή σε pm. Ευχαριστω!

Toufas, διαφωνεις οτι ειναι απ τα καλυτερα οπτικα παιχνιδια το mgs4??

Δημοσ.
Ας δούμε μερικά από αυτά τα features:

Ακόμα και στην Doom3 engine εφαρμόζεται υποδειγματικά ο δυναμικός φωτισμός. Τόσο πια έκπληξη σας προκαλεί; Πραγματικά ώρες ώρες απορώ με τα όσα διαβάζω:

ldepf382e7bfrhfddh60.jpg

Μόλις είπες πως παιχνίδια με την engine του doom3 έχουν ανώτερο φωτισμό απο το gears of war 2. Τσέκαρε το βίντεο τι εννοώ

το comparison video το θεωρώ υποκειμενικό κατα ένα μεγάλο μέρος, αλλά το σημείο που λέει για τον φωτισμό proves my point. Δεν νομίζω να είχαμε τέτοια δείγματα φωτισμού πριν 5 χρόνια.

Και ok, το Crysis έχει γραφικά αλλά για χάνει πολύ σε gameplay ...είναι open world game αλλά παρόλα αυτά σου δίνει την αίσθηση πως γίνεται εντελώς γραμμικό (ειδικότερα προς το τέλος που ακολουθεί κινηματογραφική δράση). Σαν σύνολο το killzone 2 το θεωρώ πιο ολοκληρωμένο FPS απο το crysis. Το crysis είναι ένα πολύ καλό eye-candy αλλά σε καμιά περίπτωση δεν μου δίνει την αίσθηση που μου δίνει το killzone όταν πυροβολάω κάποιον. Και επίσης destructible enviroment δεν εννοώ 4 λαμαρίνες-πολύγονα για τοίχους, που τα πυροβολάς/χτυπάς και διαλύονται σαν χαρτόκουτα.

Enjoy λοιπόν το Killzone2 :-)

no worries ..να είσαι σίγουρος πως σήμερα θα λιώσω online :-)

Δημοσ.

Atomsk Αυτο που μολις είδαμε στο βιντεο κάποιοι το ονομάζουν μικρη διαφορά,ενω παράλληλα θεωρούν μεγάλη την διαφορά μεταξύ Geow1 και Gow2...Τι να πεις μετα.

Δημοσ.
Το ότι εντυπωσιάστηκες εσύ όμως δεν σημαίνει ότι ΠΡΕΠΕΙ να εντυπωσιαστούμε όλοι, ειδικά όταν έχουμε δει Modded και σε HD να τρέχει χωρίς κολλήματα το Crysis (που είμαι σίγουρος ότι εντελώς ξαφνικά έχουν δει και παίξει όλοι αλλά αν post-άρω εικόνα θα αναρωτιούνται πως δείχνει έτσι και θα πάμε στις άλλες κλασικές καραμέλες που έχουν ακουστεί κατά καιρούς :P). Το ότι υπάρχουν αυτά τα χαρακτηριστικά λοιπόν σε τόσα άλλα FPS είναι γεγονός, whether you like it or not. Enjoy λοιπόν το Killzone2 :-)

Και μονο φιλε που θετεις ως μετρο συγκρισης για το Killzone 2 το Crysis(ενα παιχνιδι για τεζα pc), δινεις σε ολους να καταλαβουν ποσο μπροστα σε γραφικα και AI ειναι . Μαλλον το παιχνιδι εχει πετυχει το στοχο του να αναδειξει με διαφορα την ανωτεροτητα των δυνατοτητων σε γραφικα του ps3. Οσο για ολα τα αλλα χαρακτηριστικα που κατα καιρους εχουμε δει σκορπια σε διαφορα παιχνιδια τωρα ειναι μερος ενος παιχνιδιου και σαφως ανεβασμενα σε ποιοτητα.

Δημοσ.

αρα το ps3 εχει 4 καλα παιχνιδια τωρα? και αν εβγαινε αυτο το παιχνιδι σε οποια αλλη πλατφορμα θα το λεγατε fps του κιλου.

καλυ επενδυση μεχρι τωρα

Δημοσ.

ένα παιχνίδι αξιόλογο παίξανε τα παιδιά μετά το MGS4 και λυσσάξατε να τoυς το βγάλατε ξινό τα xbots :P...δεν το έχω πάρει στο PS3 ούτε πρόκειται αφού δεν τρελένομαι για FPS, αλλά η αλήθεια είναι ότι έγινε πολύ καλή δουλειά κυρίως στο online κομμάτι που μέχρι τώρα απλά δεν υπήρχε στο PSN

enjoy the game guys γιατί ξέρετε...του χρόνου πάλι :-D

sorry, αλλά ήθελα να βάλω μια flame πινελιά και εγώ όπως όλοι άλλωστε

φίλε τι ασχολείσε εδω το μέρος είναι γεμάτο 360 φανμποις,πάνε εσύ παίξε το καταπληκτικό ονλινε του Killzone 2 και αστους να θυμούνται τις εποχές του χάλο που ήταν το 360 fps king.το χασανε το στέμα τώρα και τους έχει φάει η πίκρα.

the king is dead, long live the king

Δημοσ.
αρα το ps3 εχει 4 καλα παιχνιδια τωρα? και αν εβγαινε αυτο το παιχνιδι σε οποια αλλη πλατφορμα θα το λεγατε fps του κιλου.

καλυ επενδυση μεχρι τωρα

ναι μονο 4 εχει, καλα ειστε οντως τοσο καφροι ή απλα το παιζετε?

Δημοσ.

Του κιλου ειναι μερικα ποστ εδω μεσα που μονο σκοπο τους εχουν να χαλασουν το θεμα.Και οταν δεν καταφερνουμαι με τις @@ριες μας να μειώσουμε κατι που και τυφλος βλεπει τοτε το γυρνάμε το παραμύθι,και αρχίζουμε τα δεν εχει παιχνίδια.

Απορώ παντως με τους μοντ εδω αλλα απο την αλλη αν κρίνω απο το βαννερακι "Jump in" καταλαβαίνω γιατι κανουν τα στραβά ματια ;)

Εμένα βασικά στα @@ μου εχω και τις 2 αλλα απο την άλλη εχει και γέλιο να βλέπεις κάποιους που καίγονται τοσο πολυ οταν η αντίπαλη κονσολα καταφερνει να βγαλει κατι καλυτερο απο την δικη τους και,προσπαθούν με νύχια και με δοντια να το μειώσουν.

Udontneed2know Τι ρωτάς αφού την απάντηση την γνωρίζεις λολ

Δημοσ.
ναι μονο 4 εχει, καλα ειστε οντως τοσο καφροι ή απλα το παιζετε?

uncharted, mgs4, little big planet & killzone 2

αντε να πουμε και το ratchet & clank.

κανω καπου λαθος?

Δημοσ.
uncharted, mgs4, little big planet & killzone 2

αντε να πουμε και το ratchet & clank.

κανω καπου λαθος?

Ρε συ Toufas...και εγώ xboxas είμαι αλλά... εδώ ξέχασες ολόκληρο GT5 !!! Άλλοι τίτλοι δεν μου ρχονται όχι επειδή θέλω να μειώσω τη κονσόλα (σίγουρα υπάρχουν) απλά δεν έχω τη κονσόλα και δεν έχω και πολυασχοληθεί.

Απλά προσωπικά προτίμησα τα exclusive games του xbox (προτιμήσεις είναι αυτές και ίσως ο πιο σωστός λόγος να επιλέξεις την μια ή την άλλη κονσόλα) όπως και ότι για μένα η τιμή του ήταν τσιμπημένη καθότι ούτε την ασύρματη σύνδεση θα χρησιμοποιούσα ούτε το blu-ray (σε άλλους μπορεί να ήταν χρήσιμα)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...