Προς το περιεχόμενο

δεν αναγνωρίζει όλη τη μνήμη

question mark

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
παιδια εχω και εγω παρομοιο προβλημα εχω 4γβ ραμ που το bios τα διαβαζει αλλα τα windows βγαζουν 2γβ ραμ δλδ ουτε καν 3.2

checkαρε αν έχεις enabled το memory remap στο bios...

επίσης ποια κάρτα γραφικών έχεις?

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

εχω λειτουργικο win xp 32-bit prof αλλα δεν βρισκω το memory remap στα bioς αλλα οταν ανοιγει τα bios τα διαβαζουν και τα 4gb ram.εχω 9600gt sli.mobo evga 750sli ΚΑΙ 650 WATT PSU

Δημοσ.
εχω λειτουργικο win xp 32-bit prof αλλα δεν βρισκω το memory remap στα bioς αλλα οταν ανοιγει τα bios τα διαβαζουν και τα 4gb ram.εχω 9600gt sli.mobo evga 750sli ΚΑΙ 650 WATT PSU

τα 32bit windows δεν βλέπουν 4GB μνήμη. Πρεπει να πας σε 64bit εκδοση.

Δημοσ.

Έχεις και 2 κάρτες γραφικών. Αφαιρεσέ τα απ'το συνολικό ποσό των 4GB. Πόσα MB είναι η κάθε μια?

Δημοσ.

512mb ειναι η καθεμια

Γραψε αναλυτικα το συστημα σου.

mobo:evga 750 ftw sli, pcu:intel core 2 duo e8400, vga:9600gt albatron sli, psu:chieftec 650 watt, ram:4x 1gb corsair 800 mhz xms2,hd:seagate 250gb 7200rpm,windows xp prof 32-bit αυτα εχω παιδια

• Super Moderators
Δημοσ.

memory remap, memory remapping, memory hole ή κάτι παρόμοιο...

η σωστη λύση πάντως είναι τα 64bit windows

Δημοσ.
memory remap, memory remapping, memory hole ή κάτι παρόμοιο...

η σωστη λύση πάντως είναι τα 64bit windows

δεν υπαρχουν windows xp

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν θα πάθουμε και κάτι αν βάλουμε αγγλικά windows, έτσι και αλλιώς τα αγγλικά είναι απαραίτητα στον συγκεκριμένο hobby...

• Super Moderators
Δημοσ.
  • Super Moderators
Δημοσ.
τρωνε αρκετη μνημη η καρτες γραφικων. πρεπει να πας σε 64bit windows και disable το memory remap απο το bios.

γιατί να κάνει disable το memory remap? :o

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...