ikaruga24 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Εγω μετανοιωσα που δεν προσπαθησα να βρω το αμαξι μου σε αυτοματο. Βλεπω οτι βοηθαει απιστευτα πολυ και οσο και να το κανουμε εχει αλλη "χαρη". Βεβαια "ζμπορ" και αυτοματο δεν γινεται θα πουν καποιοι και δεν θα διαφωνησω αλλα ετσι οπως εχουν τα πραγματα στο ελλαντα ενα αυτοματακι, ακομα και "ζμπορ", απλα λεει πολυ.
liopyr Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Τυχαίο συγκριτικό άρθρο που με επιβεβαιώνει. Εμένα μου δίνει εντύπωση οδηγικά πως είναι ~70φεύγα ίππους το αμάξι, αλλά δε το κάνω θέμα, έχουμε ήδη ξεφύγει offtopic. Ο κινητήρας των 1,3 λτ. του Swift εμφανίζει υψηλή απόδοση σε σχέση με τον ανταγωνισμό (100 πραγματικούς ίππους έναντι 92 που ανακοινώνει η Suzuki), αλλά "αδικείται" από τις μακριές σχέσεις μετάδοσης, με αποτέλεσμα οι επιδόσεις εν κινήσει να είναι οι χαμηλότερες στην κατηγορία. Ωστόσο υπάρχει όφελος στην κατανάλωση η οποία διατηρείται σε λογικά επίπεδα, ενώ λόγω του ότι ο κινητήρας δεν "δουλεύει" σε υψηλές στροφές ακόμα και σε αυξημένες ταχύτητες εμφανίζει τον λιγότερο θόρυβο στο θάλαμο των επιβατών.
Tenshi Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Εγω μετανοιωσα που δεν προσπαθησα να βρω το αμαξι μου σε αυτοματο. Βλεπω οτι βοηθαει απιστευτα πολυ και οσο και να το κανουμε εχει αλλη "χαρη". Βεβαια "ζμπορ" και αυτοματο δεν γινεται θα πουν καποιοι και δεν θα διαφωνησω αλλα ετσι οπως εχουν τα πραγματα στο ελλαντα ενα αυτοματακι, ακομα και "ζμπορ", απλα λεει πολυ. Θα διαφωνήσω με τους διαφωνούντες!Το DSG προσφέρεται μια χαρά "ζμπόρ" οδήγηση και εξαλείφει συμπτώματα κουλαμάρας...
NT1G Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Θα διαφωνήσω με τους διαφωνούντες!Το DSG προσφέρεται μια χαρά "ζμπόρ" οδήγηση και εξαλείφει συμπτώματα κουλαμάρας... Ναι αλλά το DSG δεν το λές το κλασσικό αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων.
Tenshi Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2010 Ναι αλλά το DSG δεν το λές το κλασσικό αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Συνδυάζει τα καλύτερα στοιχεία και απο τους δύο κόσμους όμως,δηλαδή ταχύτητα και ακρίβεια. Works for me...
santana99 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2010 mitsubishi evo x (ελληνικοί χαρακτήρες....)
Razor911 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Toyota Starlet του 83' και ειμαι περιφανος για αυτο
linkin Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2010 skoda octavia 5 rs motorsport 2009 Ενα αλλο προγραμματακι και εισαι αρχηγος! Scirocco 1.4 160 Φοβηθηκαμε..... :lol::lol:
imr Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 29 Ιανουαρίου 2010 Φοβηθηκαμε..... :lol::lol: you should be /offtopic : ποτε εχει καφεδακι?
linkin Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2010 you should be /offtopic : ποτε εχει καφεδακι? i am!! /offtopic : οταν τελειωσει η damn εξεταστικη!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα