minarokeftes Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 ΒΜW E36 3.16i coupe 94' Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 08' Honda Civic Type S 1.8 (δικό'μ) 09' Honda CR-V 2.0 (του πατέρα΄μ,όταν παίζουν εκδρομές) 04' VW Polo 9N 1.4 (της μάνας΄μ,όταν έχω urban warfare) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Τι νόημα έχει αυτό το thread ρε παιδιά; Εκτός αν γίνει sticky.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iced Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Αυτο το thread εχει οσο νοημα εχει η υπογραφη σου πχ, καποιον δεν τον ενδιαφερει, καποιος ομως αντιλαμβανεται που φτασαμε και γραφουμε ετσι... Εγω προσωπικα το παρακολουθω το θεμα ειδικα σε καποια ατομα που θυμαμαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tenshi Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Το γεγονός οτι κάποιο μέλος που έχει απορίες σχετικά με το όχημά του ή με μελλοντική αγορά δέν το σκέφτηκε κανείς; Πχ,ο isim έχει το 207GT και ο ikaruga24 το Sirocco,δύο απο τα τρία αμάξια που είχα στην λίστα μου για αγορά.Ο Γιάννης Platano οδηγάει παρεμφερές μοντέλο με το δικό μου,οπότε αν προβληματιστώ με κάτι και στείλω PM,φαντάζομαι οτι θα με βοηθήσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
iced Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 29 Δεκεμβρίου 2009 Ετσι ακριβως tesnhi! Εγω δεν εχω μιλησει γιατι εχω μονο μηχανη... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3monhunter Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Τι νόημα έχει αυτό το thread ρε παιδιά; Κακιες..... Να σου πω την αληθεια εσενα και τον rabican αν θυμαμαι καλα,πιστευα οτι θα ησασταν οι πρωτοι,anyway Συνεχιζουμε κυριοι, οντως πολλοι Γαλλοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jason_rethymno Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 @d3monhunter σε πρόλαβα χαχα http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=263658 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
d3monhunter Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Εαν υπαρχει παρομοιο τοπικ ζητω συγνωμη. :cry: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alxnks Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 1.Χμμμ, μήπως δε χρησιμοποιείτε ελληνικούς χαρακτήρες στο μήνυμα σας ; Υπενθυμίζουμε ότι απαγορεύεται η χρήση greeklish hyundai coupe S145 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσ. 30 Δεκεμβρίου 2009 Το γεγονός οτι κάποιο μέλος που έχει απορίες σχετικά με το όχημά του ή με μελλοντική αγορά δέν το σκέφτηκε κανείς; Ετσι ακριβως tesnhi! Εγω δεν εχω μιλησει γιατι εχω μονο μηχανη... Tα 39 posts του προηγούμενου thread, δείχνουν πόσο χρηστικά είναι τα συγκεκριμένα θέματα. Ξαναλέω, αν ήταν να γίνει sticky, θα είχε νόημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Waldo_Vrs Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Εεε τότε γιατί δεν γίνετε ένα όμορφο Poll με μάρκες και Sticky για σχολιασμό των μοντέλων που έχει ο κοσμάκις απο κάτω...?...το βρίσκω ωραία ιδέα. Ας ρίξει κανάς μοντεράτορας κανά βλέφαρο κατά δω να αποφασίσει. Εμείς οι χρήστες κάνουμε το forum... Και εν συνεχεία... Το καρούλι μου....... Citroen Xsara 1.8 16v του 00' με Air Induction-προγραμματάκι-εκκεντροφόρους-και εξάτμιση χταποδάκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Clio 1.4 mtv τωρα ετος... γυρω στο '01 αν θυμαμαι καλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liopyr Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 5 Ιανουαρίου 2010 Ένα στάρλετ από την εποχή που έπαιρνε η ΑΕΚ πρωτάθλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
_BASSstarlet_ Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Share Δημοσ. 6 Ιανουαρίου 2010 Το δικό μου από την εποχή που έπαιρνε η Λάρισα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα