kebinB Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 mini cooper R50, chili red 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Μπερδεύεται ο εγκέφαλος νομίζει οτι είναι κρύος ακόμα ο κινητήρας και δίνει πιο πολύ βενζίνη. Δεν βγαζει νοημα αυτο, τι σχεση εχει με το αν ειναι κρυος ο κινητηρας με την ποσοτητα του καυσιμου που θα καψει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 11 Ιουνίου 2012 Μέχρι κάποια θερμοκρασία νερού ο εγκέφαλος δίνει περισσότερο καύσιμο από το κανονικό γιατί νομίζει οτί είναι κρύος ο κινητήρας, χωρίς θερμοστάτη θα είναι η θερμοκρασία κάτω από αυτό το όριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ikaruga24 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Ενδιαφερον. Για ποση διαφορα καταναλωσης μιλαμε στο περιπου δηλαδη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lary7 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Share Δημοσ. 14 Ιουνίου 2012 Δεν βγαζει νοημα αυτο' date=' τι σχεση εχει με το αν ειναι κρυος ο κινητηρας με την ποσοτητα του καυσιμου που θα καψει?[/quote'] Μεγαλη. Παλια το ελεγαν τσοκ, σημερα το κανει ο ψεκασμος και το αποτελεσμα ειναι ποιο πλουσιο μιγμα σε κρυα μοτερ για να μην σβησουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RacingCultureGR Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2013 Bmw 318i E46!εχω καποιες βλεψεις για το συγκεκριμενο αυτοκινητο,οπως αλλαγη μοτερ με αυτο του m3 e46 καθως και τα πιο φουσκωμενα φτερα,σε καποια ξενα φορουμ μου λεγαν πως δε με συμφερει κατι τετοιο και καλυτερα να αγορασω κατευθειαν το m3! Ομως επειδη εμενα μαρεσει πολυ και το sedan προτιμω να κανω σε αυτο οτι θελω! To M3 E46 ηταν απο παλια η μεγαλυτερη μου αγαπη!Η νικελ η μασκα πλεον εχει αλλαχτει με μαυρη! (ειναι παλιες οι φωτογραφιες) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_fs Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Πολύ ωραία η bmw φίλε! Αλλα γιατι τέτοια ζάντα;;; Ειλικρινά χαλάει όλο το αμάξι! Γιατι δεν βάζεις της M3 της ζάντες? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Apoll Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 MR2 Roadster με Toyota αλλαγμένη μηχανή σε 1ΜΖ-FE VVTI V6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Super Moderators Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Bmw 318i E46! εχω καποιες βλεψεις για το συγκεκριμενο αυτοκινητο,οπως αλλαγη μοτερ με αυτο του m3 e46 καθως και τα πιο φουσκωμενα φτερα,σε καποια ξενα φορουμ μου λεγαν πως δε με συμφερει κατι τετοιο και καλυτερα να αγορασω κατευθειαν το m3! Ομως επειδη εμενα μαρεσει πολυ και το sedan προτιμω να κανω σε αυτο οτι θελω! To M3 E46 ηταν απο παλια η μεγαλυτερη μου αγαπη! Η νικελ η μασκα πλεον εχει αλλαχτει με μαυρη! (ειναι παλιες οι φωτογραφιες) Μου αρέσει που εκρυψες τις πινακίδες εκτός από την πρώτη φωτό! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saks80 Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ntinosterpsis Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2013 Evo X σε κοκκινο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RacingCultureGR Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Share Δημοσ. 11 Απριλίου 2013 Μου αρέσει που εκρυψες τις πινακίδες εκτός από την πρώτη φωτό! Ειχα ανεβασει καποτε σε αλλο φορουμ τις φωτο και δεν ειχα βγαλει τοτε τη μουρη,γιαυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα