Προς το περιεχόμενο

Τι αυτοκίνητο (μάρκα/μοντέλο) έχετε?

JIMBREED

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Μπερδεύεται ο εγκέφαλος νομίζει οτι είναι κρύος ακόμα ο κινητήρας και δίνει πιο πολύ βενζίνη.

Δεν βγαζει νοημα αυτο, τι σχεση εχει με το αν ειναι κρυος ο κινητηρας με την ποσοτητα του καυσιμου που θα καψει?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Μέχρι κάποια θερμοκρασία νερού ο εγκέφαλος δίνει περισσότερο καύσιμο από το κανονικό γιατί νομίζει οτί είναι κρύος ο κινητήρας, χωρίς θερμοστάτη θα είναι η θερμοκρασία κάτω από αυτό το όριο.

Δεν βγαζει νοημα αυτο' date=' τι σχεση εχει με το αν ειναι κρυος ο κινητηρας με την ποσοτητα του καυσιμου που θα καψει?[/quote']

Μεγαλη. Παλια το ελεγαν τσοκ, σημερα το κανει ο ψεκασμος και το αποτελεσμα ειναι ποιο πλουσιο μιγμα σε κρυα μοτερ για να μην σβησουν.

• 9 μήνες μετά...

Bmw 318i E46!

εχω καποιες βλεψεις για το συγκεκριμενο αυτοκινητο,οπως αλλαγη μοτερ με αυτο του m3 e46 καθως και τα πιο φουσκωμενα φτερα,σε καποια ξενα φορουμ μου λεγαν πως δε με συμφερει κατι τετοιο και καλυτερα να αγορασω κατευθειαν το m3! Ομως επειδη εμενα μαρεσει πολυ και το sedan προτιμω να κανω σε αυτο οτι θελω! To M3 E46 ηταν απο παλια η μεγαλυτερη μου αγαπη!

Η νικελ η μασκα πλεον εχει αλλαχτει με μαυρη! (ειναι παλιες οι φωτογραφιες)

07122009112.jpg
13052011121.jpg
13052011122.jpg
13052011123.jpg
13052011126.jpg
13052011127.jpg
13052011128.jpg
13052011131.jpg
13052011132.jpg
13052011133.jpg
13052011134.jpg
13052011136.jpg
16082010016.jpg
  • Like 1

• Super Moderators

Bmw 318i E46!

εχω καποιες βλεψεις για το συγκεκριμενο αυτοκινητο,οπως αλλαγη μοτερ με αυτο του m3 e46 καθως και τα πιο φουσκωμενα φτερα,σε καποια ξενα φορουμ μου λεγαν πως δε με συμφερει κατι τετοιο και καλυτερα να αγορασω κατευθειαν το m3! Ομως επειδη εμενα μαρεσει πολυ και το sedan προτιμω να κανω σε αυτο οτι θελω! To M3 E46 ηταν απο παλια η μεγαλυτερη μου αγαπη!

Η νικελ η μασκα πλεον εχει αλλαχτει με μαυρη! (ειναι παλιες οι φωτογραφιες)

Μου αρέσει που εκρυψες τις πινακίδες εκτός από την πρώτη φωτό! :P

Μου αρέσει που εκρυψες τις πινακίδες εκτός από την πρώτη φωτό! :P

Ειχα ανεβασει καποτε σε αλλο φορουμ τις φωτο και δεν ειχα βγαλει τοτε τη μουρη,γιαυτο :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...