Προς το περιεχόμενο

Τι αυτοκίνητο (μάρκα/μοντέλο) έχετε?

JIMBREED

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Και;

Από πότε το ακριβό είναι και καλόγουστο; (Αν και στην προκειμένη περίπτωση δεν έχω κάποιο θέμα με το σχήμα αλλά καθαρά με την επιλογή χρώματος του ιδιοκτήτη.)

Επίσης ξέρεις τι αυτοκίνητο έχουμε; :huh:

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 221
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Και;

Από πότε το ακριβό είναι και καλόγουστο; (Αν και στην προκειμένη περίπτωση δεν έχω κάποιο θέμα με το σχήμα αλλά καθαρά με την επιλογή χρώματος του ιδιοκτήτη.)

Επίσης ξέρεις τι αυτοκίνητο έχουμε; :huh:

Fiat Punto mk2 Sporting

Μοντέλο 2000.

πανω απο 2.5κ ευρω δεν πουλιεται..

καπου τοσο και παραπανω του πηγανε οι ζαντες μονο.!!!!!

Το ξέρεις ότι το post αυτό είναι πριν 3 χρόνια έτσι;

Επίσης έχω την κακιά συνήθεια να χαλάω αλλού τα λεφτά μου.

Αν σε καίει τόσο πάντως μπορώ να σου πω πως με αυτά που έχω δώσει για παιχνίδια και κινητά θα μπορούσα να έχω πάρει 2 Calibra μαζί με τις ζάντες να έχω να παίζω. :rolleyes:

Επίσης όπως είπα και παραπάνω τα λεφτά δεν αγοράζουν το καλό γούστο και χρειάζεται κάποιος κακόγουστος να καταστρέψει αυτές τις ζάντες με αυτό το χρώμα.

Μόνο σε κατασκευές σαν την παρακάτω μπορώ να συγχωρήσω τέτοιες ακρότητες και αυτό λόγω του χαρακτήρα:

gt3rs07_10.jpg

Και επειδή νομίζω ότι δεν έγινα κατανοητός να το γράψω πάλι:

Δεν έχω πρόβλημα με τις ζάντες. Μου αρέσουν οι συγκεκριμένες(αν και τις προτιμώ σε BMW). Tο πρόβλημα μου είναι το χρώμα της ζάντας σε αυτό το αυτοκίνητο (όπως και πολλά άλλα σε αυτές τις φώτο αλλά αυτό είναι άλλο θέμα).

καρτερ

Τελικα πουτσες μπλε, καμια σχεση. Δεν εσπασα τιποτα, γενικα δεν προκληθηκε καμια ζημια και το λαδι που νομιζα οτι εχανε δεν ηταν τιποτα αλλο απο μη καλα κουμπομενο το καπακι του κινητηρα και ουδεμια σχεση ειχε με το προβλημα που νομισα οτι θα αντιμετωπισω. Επειδη το integra εχει αναρτηση κουτσουρο (οποιος εχει οδηγησει Civic περιοδου 96 - 99 ξερει για τι μιλαω) σε συνδιασμο με τα χωραφια της κυπρου ηταν λογικο να χανει το λαδι που χανει.

Τελος καλο ολα καλα ομως. Προσωπικα το λατρεψα το αυτοκινητο αλλα θα το προτιμουσα να το επαιρνα χειροκινητο (το αυτοματο εκτος απο ξενερουα ειναι και πεινασμενο απο αποψη βενζινης σε σχεση με το χειροκινητο) και φυσικα θα προτιμουσα το καπο του να ειναι κοκκινο οπως ολοκληρο το αυτοκινητο και οχι μαυρο ψευτο carbon fiber. Επειδη ομως το πηρα σε εξευτελιστικα χαμηλη τιμη δεν εχω να πω τιποτα παραπανω! Love you, love you, love you :wub:

Σκεφτειτε το κοκκινο με μαυρο καπο και μικροτερες ζαντες (15" οχι της μανας του).

post-144902-0-48293000-1338148510_thumb.jpg

Τελικα πουτσες μπλε, καμια σχεση. Δεν εσπασα τιποτα, γενικα δεν προκληθηκε καμια ζημια και το λαδι που νομιζα οτι εχανε δεν ηταν τιποτα αλλο απο μη καλα κουμπομενο το καπακι του κινητηρα και ουδεμια σχεση ειχε με το προβλημα που νομισα οτι θα αντιμετωπισω. Επειδη το integra εχει αναρτηση κουτσουρο (οποιος εχει οδηγησει Civic περιοδου 96 - 99 ξερει για τι μιλαω) σε συνδιασμο με τα χωραφια της κυπρου ηταν λογικο να χανει το λαδι που χανει.

Τελος καλο ολα καλα ομως. Προσωπικα το λατρεψα το αυτοκινητο αλλα θα το προτιμουσα να το επαιρνα χειροκινητο (το αυτοματο εκτος απο ξενερουα ειναι και πεινασμενο απο αποψη βενζινης σε σχεση με το χειροκινητο) και φυσικα θα προτιμουσα το καπο του να ειναι κοκκινο οπως ολοκληρο το αυτοκινητο και οχι μαυρο ψευτο carbon fiber. Επειδη ομως το πηρα σε εξευτελιστικα χαμηλη τιμη δεν εχω να πω τιποτα παραπανω! Love you, love you, love you :wub:

Σκεφτειτε το κοκκινο με μαυρο καπο και μικροτερες ζαντες (15" οχι της μανας του).

τα μαμα civic φοραγανε ΚYB excel G αναρτηση εαν δεν κανω λαθος.. πολυ gtp.αλλα τεσπα.

Δεν ξερω αν ειναι η ιδια παντως η αισθηση της αναρτησης "κουτσουρο" ειναι η ιδια. Βεβαια παει φετες στις στροφες (αν και χρειαζομαι νεα πισω λαστιχα) αλλα πραγματικα καταλαβαινω μεχρι και το πετραδακι στο τιμονι μου. Καραγουσταρω ηχο κινητηρα γιατι το αυτοματο θελει δε θελει αλλαζει περιπου στις 4800 - 5200 στροφες αναλογα με το ποσο βαρυ ποδι εχω και κοφταρει στις 7200. Επομενο αυτοκινητο σαν και αυτο του χρονου αλλα χειροκινητο μιας και πλεον θεωρω οτι μπορω να οδηγησω ανετα με δεξιοτιμονο.

Απεκτησα προσφατα στην νεα μου χωρα ενα Honda Integra (facelift) του 96' το οποιο καβαλησα κρασπεδο μεσα στη σκοταδιλα της Κυπρου και κατι πρεπει να εσπασα απο κατω γιατι σταζει λαδι και το χανει με μεγαλη συχνοτητα (1 λιτρο λαδι θα το χασει μεσα σε 3 ωρες) :cry: Δεν ξερω το μεγεθος της ζημιας ακομα αλλα επλιζω να ειναι κατι που φτιαχνεται και δεν θα μου κοστισει ο κουκος αηδονι.

Αν μου επιτρέπεται ποσα έδωσες και ποσα χιλιόμετρα κουβαλάει?

Εντάξει αν και τα χιλιόμετρα θα σου έχουν κόψει μπόλικα αλλα ελπίζεις οι Κύπριοι να είναι πιο τίμιοι.

Εντάξει αν και τα χιλιόμετρα θα σου έχουν κόψει μπόλικα αλλα ελπίζεις οι Κύπριοι να είναι πιο τίμιοι.

Φιλε οι Κυπριοι ειναι τιμιοτατοι στο υπογραφω..Συγνώμη για το off-topic

Το αγορασα 950 ευρω με 220κ χιλιομετρα πανω του. Το προβλημα δεν ειναι να εχουν ψοφησει καποια αλογα (που σιγουρα θα ισχυει) αλλα το οτι ειναι αυτοματο. Μιλαμε για 4 ταχυτητες και η τεταρτη μπαινει απο τα 55 χιλιομετρα. Εννοειται οτι το κιβωτιο αυξανει αρκετα την καταναλωση. Με τιμες κυπρου (περιπου 1.30 το λιτρο) με 30 ευρω καλυπτω περιπου 200 χιλιομετρα μεσα στην πολη. Με manual θα μπορουσα να καλυπτω ανετα πανω απο 250.

Το αυτοκινητο περα απο το καπως βρωμικο ψυγειο δεν εχει κανενα αλλο μηχανικο προβλημα. Σαν συνολο παντως πρεπει να σκασω κανενα 300άρι ακομα για το κανω κουκλι και παλι. Λαστιχα πισω θα χρειαστω σιγουρα καμια 150 ευρω, αλλα 100 για να του φτιαξω ψυκτικα modified + καταργηση του θερμοστατη + καθαρισμο ψυγειου (ολα αυτα ειναι μεσα στα 100 ευρω που λεω) και κανα 50άρικο κατι που θα βρουμε να βελτιωσουμε καθως φτιαχνουμε τα παραπανω.

• Moderators

Fiat 500 1400 ασπρο με ηλιοροφη και ριγες ιταλικης σημαιας πλευρικα. Γενικα δεν εχω καμια τρελα με τα αυτοκινητα, αλλα το συγκεκριμενο το λατρεψα λογω design.

Αυτο και το Giulietta βασικα, αλλα ηταν too much για τα δεδομένα μου :)

Ειχα το vti montelo 2000{facelift} ειχα και το ntegra type-r κανενα απο τα δυο δεν ειχε κουτσουρο αναρτηση,βεβαια δεν ξερω πως οριζεις εσυ τα επιπεδα ανεσεις και το αποκαλεις κουτσουρο.

Τα civic eg ηταν σκληρα αλλα οχι και ta EK. :rolleyes:

Θα καίει πιο πολύ χωρίς θερμοστάτη.

Γιατι?

Sred για τα δικα μου τα δεδομενα ναι ειναι κουτσουρο. Σκεψου οτι πριν ειχα μια corolla στρογγυλοφαναρη G6 της οποιας η αναρτηση ηταν ποιημα σε οτι αφορα την ανεση. Βεβαια με το integra χαχανιζω σαν ηλιθιος οταν βρισκομαι στις κυκλικες διαδρομες της Κυπρου και μαρσαρω οσο θελω χωρις το αυτοκινητο να "βαρκαρει", εκει κολλημενο στην γραμμη που το θελεις.

εχω ενα σειτσεντο 900αρι.σκυλι δεν καιει βενζινη καθολου εχει καλο πατημα στο δρομο και με εναν καθαρισμο το ιντζεξιον καιει ακομα λιγοτερο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...